Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Elias Follins gata 24

Centrum/Slottshöjden Helsingborg

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Elias Follins gata 24

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003/27
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 121 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 3,427%
Driftskostnad 2 200 kr/år
varav
El: 1 200 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 oktober 2008
Energiprestanda: 154 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till Slottshöjden och denna ljusa sekelskifteslägenhet med optimal planlösning. Här finner ni en bostad med stora vackra fönster och fritt läge. Imponerande takhöjd och genomgående planlösning. Vackra sekelskiftesattribut skänker lägenheten karaktär och atmosfär.

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Ni stiger in i en välkomnande rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och på golvet ligger en slitstark klinker. Här finns även en rymlig garderob. Entrén leder oss till bostadens samtliga rum.

BADRUM
Direkt till höger finner ni bostadens fräscha badrum. Ett helkaklat badrum i blått och vitt med generös platsbyggd dusch, toalett, handfat med spegelskåp, handdukstork samt golvvärme. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte -10/-11.

KÖK
Vidare in i lägenheten finner ni köket med goda möjligheter till förvaring i såväl skåp som lådor. Vita skåpsluckor ger köket en ljus känsla. Gott om arbetsytor, stor dubbelvask i rostfritt stål samt terrakotta kakel som stänkskydd. Spis, fläkt samt halv kyl och frys ingår som inventarier. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en slitstark klinker. Vid kökets trevliga köksfönster ryms ett matbord för 4 personer.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen finns bostadens vackra och luftiga vardagsrum med stora fönsterpartier som genererar ett fantastiskt ljus. Här finns gott om plats för socialt umgänge och blir bostadens centrala punkt. Ett pampigt rum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Väggarna är vita och på golvet vilar en vacker ekparkett.

SOVRUM
Rymligt och vackert sovrum med tyst och ostört läge. Här finns gott om plats för såväl dubbelsäng som annat möblemang. Stor garderobsvägg som ger fantastiska möjligheter till förvaring. Ett lugnt och trivsamt sovrum med fönster in mot föreningens lummiga innergård. Väggarna är ljusgröna och på golvet ligger en vacker ekparkett.

Här bor ni på i en av stadskärnans nordligaste delar med anrik bebyggelse från tidigt 1900-tal. Bo med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjöskog, stranden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. En riktig pärla som präglas av fina detaljer och charmiga vinklar.
Med bästa läge på attraktiva Slottshöjden finns denna väldisponerade och trivsamma sekelskiftestvåa om 63 kvm. Detta hem karaktäriseras av vackra sekelskiftsattribut, stora högresta fönster och generös takhöjd vilket ger en atmosfär utöver det vanliga. Bostaden erbjuder ett stambytt badrum och en välunderhållen förening. Bo centralt med goda kommunikationer, parker och närhet till stadens utbud av butiker och restauranger. Måste ses!

Förening

Elias Follins gata 24

Förening

Brf Pilen Norra

Allmänt om föreningen

Varmt välkommen till BRF Pilen Norra beläggen på slottshöjden i Helsingborg. Fastighet byggdes år 1937 och består av ett bostadshus med tre trapphus. I fastigheten finns 32 bostadsrätter varav en hyresrätt. Örehus fastighetsförvaltning hjälper föreningen med den ekonomiska förvaltningen och PS service med den tekniska. Föreningen tar ut överlåtelse och pantsättningsavgift enligt stadgarna.

FASTIGHETENS SKICK
2008 Genomgång av elen.
2010-2011 Stambyte.
2014-2016 Renovering av ventilation.
2015 Översyn av taket.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Har inlät arbete med att dela på dag och spillvattenledningar vilket kommer färdigställas under våren. Inget övrigt inplanerat för året.

GEMENSAMHETSANLÄGNINGAR
Föreningen har en tvättstuga i varje trappupphus. Samtliga är belägna i källaren och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och ett torkrum. Vidare finns cykelrum i hörnet på Elias Follins gata 20.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inte fattat några beslut om någon avgiftsreglering men det kan bli aktuellt med anledning av det påbörjade arbetet med spillvattenledningarna.

TV-BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem för kabel-TV, bredband (100/100 Mbit) och telefoni. Dessa är inkluderade i månadsavgiften.

INNERGÅRDEN
Till huset hör en fantastisk innergård där man med fördel kan spendera tid en solig sommardag. Grillplats och sittgrupp finns för föreningens medlemmar på denna ombonade och lummiga innergård.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-03-29). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter