Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bruksgatan 7 C

Helsingborg

2 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bruksgatan 7 C

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 95,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-603-1-0086 /
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 133 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Driftskostnad 7 967 kr/år
varav
El: 5 747 kr
Försäkring: 2 220 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andel i förening: 1,03780
Andel förmögenhet 1,03780

Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1870- 1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 24 november 2009
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
TILLFÄLLE! Unik chans att förvärva denna citypärla fördelat på tre våningar och med egen ingång från vacker innergård. Denna unika bostad erbjuder stora sociala ytor med gedigen takhöjd och härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Lägenheten har två stora sovrum, två badrum samt erbjuder i övrigt gott om plats till förvaring. Varmt välkommen hem!

ENTRÉPLAN
Med ingång från innergården kommer vi in på entréplan där vi möts av en mindre hall som trots sin storlek erbjuder goda möjligheter till förvaring, ytterkläder och skor. Vacker trätrappa som leder oss upp till plan ett i lägenheten.

PLAN 1
Här finner vi en övre hall och praktisk gäst wc med tillgång till torktumlare och tvättmaskin. Vidare erbjuds stora sociala ytor med kök i anslutning till stort vardagsrum. Fint parkettgolv och stora fönster mot innergården gör att detta vackra rum upplevs ljust och luftigt. Här kan man med fördel spendera tid tillsammans med vänner och familj.

PLAN 2
Ytterligare en trappa upp finner vi bostadens två sovrum tillsammans med anslutande klädkammare, badrum och fransk balkong. Sovrummen har parkettgolv och fint ljusinsläpp från fönstren. Badrummet har halvkaklade väggar och praktisk våtrumsmatta. Här finner vi badkar, wc och tvättställ.
TILLFÄLLE! Unik chans att förvärva denna citypärla fördelat på tre våningar och med egen ingång från vacker innergård. Denna unika bostad erbjuder stora sociala ytor med gedigen takhöjd och härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Lägenheten har två stora sovrum, två badrum samt erbjuder i övrigt gott om plats till förvaring. Varmt välkommen hem!

Förening

Bruksgatan 7 C

Förening

Brf Mariatorget

Allmänt om föreningen

Brf Mariatorget i Helsingborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2008. Föreningen förfogar över 115 st lägenheter och 26 st lokaler. Brf Mariatorget har avtal med Bredablick förvaltning AB som har hand om den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Föreningen tar ut en överlåtelse och pantsättningsavgift enligt stadgarna. Besök gärna föreningens egna hemsida www.mariatorget.org

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017 Arbete med att förbättra ventilationen i fastigheterna
2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att renovera fasaderna, genomföra en relining av avloppstammarna samt renovera taket på fastigheten med adress södra kyrkogatan 10-12. Vidare kommer föreningen renovera fasaderna på Södra Kyrkogatan 20-22 och se över taket och fönster. Vid behov kommer detta även renoveras. Vidare håller föreningen på med att uppdatera sin nuvarande underhållsplan.

EKONOMI
Varje år gör föreningen en översyn av ekonomin och beslut tas då om eventuella förändringar av avgiften behöver göras. Föreningen genomförde en avgiftshöjning per den 1 januari 2018 med 2 %. Det finns i dagsläget inga beslut om nya avgiftsregleringar.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem där basutbudet för TV ingår i månadsavgiften. Bredband ingår inte i avgiften utan tecknas separat.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
På fastighetens baksida ligger en trivsam innergård väl skyddad med uteplatser. På innergården finns bla cykelskjul som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Stor generös tvättstuga nås även här ifrån.

ÖVRIGT
Medlemskap i Brf Mariatorget är även ett kopplat medlemskap till den ekonomiska föreningen som äger 3D-lokalfastigheten Tor 46.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-10-18). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter