Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ättekullagatan 18

Ättekulla Helsingborg

1 550 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ättekullagatan 18

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 76,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1501/ 0040
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 550 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 829 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,49497%
Andel av årsavgift: 0,49497%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Nu finns möjligheten att inom kort förvärva denna hemtrevliga bostad på våning sex på trivsamma Ättekulla. Bostaden har en fantastisk utsikt över Öresund med en stor och rymlig inglasad balkong. Hiss från markplan.

På Ättekulla bor du bekvämt med närhet till affär, förskola och skola. Här bor du nära busshållplats med goda bussförbindelser och med närhet till malmöleden och E6:an

Bostaden disponeras enligt följande.

HALL:
När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd. Hallen fungerar som bostadens knutpunkt och härifrån når ni såväl kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Här har ni gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring i intilliggande klädkammare. På golvet vilar ett snyggt parkettgolv som är genomgående i hela bostaden, väggarna är vita.

VARDAGSRUM:
Vidare in i bostaden ligger det luftiga vardagsrum med ett vackert ljusinsläpp från ett större fönsterparti. Vardagsrummet är socialt och lätt möblerat. Ett härligt rum med plats för ett större möblemang. Väggarna är vitmålade med parkett på golv.

SOVRUM 1:
Bostadens sovrum är stort och luftigt med utrymme till en dubbelsäng och sängbord. Till rummet skänks ett trevligt ljus tack vare ett större fönster. Släta vita väggar och parkett på golv.

SOVRUM 2:
Det andra sovrummet är också rymligt och lätt möblerat. Från detta rum har ni även en vacker utsikt över sundet. Vita väggar och parkett på golv.

BADRUM:
Badrummet är stort och helkaklat i vitt och grått. På väggarna sitter stora vita kakelplattor på golvet finner ni mindre klinkerplattor i grått. Utrustning i badrummet är stor kommod, spegelskåp, badkar, tvättmaskin, torktumlare och WC.

KÖK:
Köket bjuder in till matlagning. Ett stilrent kök med ett snyggt vitt kakel ovan arbetsbänken. I köket finns även utrymme till en matplats. Utrustning i köket är ugn, mikrovågsugn, spishäll, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket erbjuder bra med förvaring i skåp och lådor bakom vita släta fronter. Från köket finns även utgång till bostadens rymliga balkong.

BALKONG:
Bostadens hjärta är utan tvekan balkongen som erbjuder en otrolig utsikt över sundet. En rymlig balkong som passar perfekt för att umgås med goda vänner. Här finns utrymme för båda en matplats och lounge.

Missa inte detta tillfälle att förvärva denna välplanerade bostad i bra skick med en fantastisk utsikt, VÄLKOMNA!
Nu finns möjligheten att inom kort förvärva denna hemtrevliga bostad på våning sex på trivsamma Ättekulla. Bostaden har en fantastisk utsikt över Öresund med en stor och rymlig inglasad balkong. Hiss från markplan.

På Ättekulla bor du bekvämt med närhet till affär, förskola och skola. Här bor du nära busshållplats med goda bussförbindelser och med närhet till malmöleden och E6:an

Förening

Ättekullagatan 18

Förening

HSB Brf Eddan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Eddan 4 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i området Ättekulla i Helsingborg med adress Ättekullagatan 6-22. Inflyttning i fastigheten skedde 1977. Föreningen har 222 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 14 944 kvm samt fyra stycken små lokaler om totalt 70 kvm. Föreningen har 123 st garageplatser och 123 st parkeringsplatser. Bostadslägenheterna är fördelade på 9 st rok, 113 st 2 rok, 87 st 3 rok och 13 st 4 rok.

MÅL MED VERKSAMHETEN
Föreningen har följande mål med verksamheten:
- Att arbeta aktivt med frågor kring trivsel, trygghet och god grannsämja. Målen ska omsättas i handling genom lyhördhet för de boendes intressen och trivselfrågor.

FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Brandskyddsavtal och trygghetspaket med Anticimex.

KOMMANDE UNDERHÅLL
Fasadrenovering med gemensam inglasning av balkonger är planerad att utföras under 2019-2020 vilket kräver stämmobeslut för gemensam inglasning av balkongerna.
Stambyte av lägenheterna är planerade inom ca femton år.

GEMENSAMHETSLOKALER
Övernattningsrum går att hyra för 200 kr/natt. Vidare finns det finns cykel förråd, konferensrum, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och barnvagnsrum.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i mnadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband finns via Comhem och Bredbandsbolaget (ingår inte i avgiften).

PARKERING
Föreningen har tillgång till 123 st garageplatser och 123 st parkeringsplatser. Kostnaden för garageplatserna uppgår till 288 kr/månaden och för parkeringsplatserna 81 kr/ månaden.
Separat kö råder till bägge alternativen (lediga parkeringsplatser finns i dagsläget).

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband finns via Comhem och fiber finns indraget (ingår ej i avgiften).

För mer information besök gärna föreningens hemsida http://brfeddan.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter