Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vallagränd 10

Centrala Handen Handen

2 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vallagränd 10

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 66,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 545
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 669 kr/mån inkl. Värme & VA
Andel i föreningen: 1,715%
Driftskostnad 4 020 kr/år
varav
El: 4 020 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett källarförråd.

Ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån tillkommer för tv & bredband.

Föreningen använder fjärrvärme och frånluftsvärmepumpar som främst omvandlar värmen i frånluften till varmvatten. Detta i kombination med betongväggarna ger låga uppvärmningskostnader för föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme, fråluftsvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:335
HÖRNLÄGE MED FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK

FÄRDIGBYGGT 2017

ÖPPEN PLANLÖSNING MELLAN KÖK & VARDAGSRUM

RYMLIG BALKONG

NÄRA KOMMUNIKATIONER & NATUR

Välkommen till en modern och ljus trea om 66 kvm som stod klar så sent som 2017! Här erbjuds ett boende för den kräsne med öppen planlösning, två sovrum, rymlig balkong och ett rikligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck.

Bostaden disponeras enligt:

HALL
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig klädkammare direkt till vänster. Vitmålade väggar med grått klinker på golvet.

VARDAGSRUM
Rymligt och trevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Plats för både soffgrupp och matgrupp. Vitmålade väggar och ljust ekparkettgolv. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot det moderna köket och utgång till den stora balkongen.

BALKONG
Rymlig balkong om hela 15 kvm i sydostligt läge med plats för loungemöbler och matplats.

KÖK
Modernt kök med generösa arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Vita skåpluckor och vitt kakel matchas med mörkare bänkskiva och rostfri diskbänk. På golvet ligger ekparkett och likt övriga väggar i lägenheten är dessa vita. Utrustning i form av kyl & frys, ugn, diskmaskin och spisfläkt.

BADRUM
Rymligt badrum med vita helkaklade väggar och golv i grått klinker med golvvärme. Glasad duschhörna, wc, badrumsskåp, handfat, handdukstork, tvättmaskin & torktumlare.

SOVRUM 1
Stort sovrum med vita väggar och ekparkettgolv. Med två garderober och plats för övrigt möblemang är förvaringsmöjligheterna mycket goda.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med vita väggar och ekparkettgolv med garderob. Utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.

Modern 3:a med öppen planlösning och rymlig balkong!

PRISSÄNKT! Välkommen till denna moderna trea på Vallagränd 10 med fönster i tre väderstreck, öppen planlösning & en rymlig balkong om 15 kvm! Här erbjuds ett boende för den kräsne. Välkommen på visning!

Förening

Vallagränd 10

Förening

Brf Södertuvan 2

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 60 lägenheter och en lokal belägna på vallagränd 10-14. På entréplan i Vallagränd 14 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning. Gästrummen nyttjas tillsammans med Brf Södertuvan 1. På bottenplan i trapphus ett av trapphusen finns en lokal avsedd för handel. På tomtmarken finns även cykelparkeringar, boulebana, pergola, miljöhus samt grönytor med och utan planteringar.

Föreningen har 36 stycken garageplatser med separat kö

TV-mottagning via bredbandsleverantör. Avtalet för TV, bredband och telefoni är tecknat gemensamt av föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån tillkommer.

Tv och bredband

Obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån för TV & Bredband.

Parkering

Parkeringsplatser och garage finns. Separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Husen färdigställdes under 2017 och några renoveringar är således inte planerade.

Övrigt

Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats, boulebana och grönytor med sittplatser där man kan koppla av tillsammans med sina grannar.
Skicka ett exemplar av överlåtelseavtalet till: Jeannette Grünstein Brf Söädertuvan 2 Vallagränd 12 13641 Handen ( Hon lägger in i Nabo)

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Lägenheten ligger i ett centralt och lugnt läge med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, bussar och pendeltåg. Det tar cirka tio minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus.

Närservice

Från Vallagränd har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd. Är du träningsintresserad finns Torvalla idrottsplats i närheten där simhall, gym, ishall, fotbollsplaner samt sporthall finns. Även flertalet andra gym finns i närheten och Rudans fridluftsområde där cykel/promenad/löpspår finns samt badplats. Under vintertid slänger du på dig skidorna och åker längdskidor i spåren eller skridskor för att åka skridskor på den plogade isen.

Kommunikation

Busshållsplats finns precis utanför huset och med flertalet busslinjer tar du dig smidigt runt i Haninge. Pendeltågstationen ligger en kort bussresa eller ca 10 minuters promenad från bostaden. Häifrån nås Stockholm på ca 20 minuter.

Övrigt

Nära Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga. I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen. Nära även till Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter