Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Timmervägen 34

Kolartorp Handen

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Timmervägen 34

Antal rum 4 rum + /5 kök
Boarea 106,40 kvm
ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 600 kr/mån VA, sopor, p-plats
Andel i föreningen: 4,3649%
Tillträde juni 2016
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus två plan
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Vattenburen värme Nibe F750 frånluftsvärmepump med återvinning
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kolartorp 2:39 och 2:40
BLI FÖRST ATT FLYTTA IN

OMGÅENDE TILLTRÄDE MÖJLIGT!

Radhusen på Timmervägen i Kolartorp har en hög utgångsstandard. Inredningen är skapad modernt och funktionellt med material av hög klass från etablerade leverantörer. Tanken är att ditt nya hem ska ha en tidlös och elegant inredningsbas som du kan sedan kan utgå från för att skapa din egen, personliga hemmakänsla.

Golven är genomgående i ekparkett, förutom i badrum och hall som är klädda med klinker och har skön komfortgolvvärme. Väggarna är målade och i innertaken sitter vita skivor.

På ENTRÉPLAN finns välkomnande rymlig HALL.

Öppen planlösning mellan KÖK och VARDAGSRUM samt läckert skjutdörrsparti som leder ut på balkong med högt öppet läge! Gott om plats för stora sällskap både i vardagsrum och kök.

KÖK med all maskinell utrustning såsom spishäll, inbyggnadsugn och micro, fläkt, diskmaskin och kyl/frys side by side. Köksö som fin avdelare mot matplats.

Helkaklat BADRUM med duschhörna och tvättpelare.

Till övre plan leder en snygg trappa i trä.

Helkaklat BADRUM med badkar.

TRÄDÄCKAD ALTAN på framsidan av radhusen.
Utvändigt FÖRRÅD i anslutning till entrén där värmepumpen finns. Stort FÖRRÅD vid tomtgräns ca 4 kvm.

Biluppställningsplats med elstolpe ingår till varje radhus och därutöver finns ett antal parkeringsplatser till uthyrning.

OMRÅDET
I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand o springleder även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.
Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner. Planerna för området med ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen.
Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Nära till allt
De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.
Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.
Bli först att flytta in i ett modernt och stilrent radhus! Snygg kök med köksö, ljust vardagsrum och duschrum på entréplan. På övre plan finns 3 bra och helkaklat badrum. Ett stenkast från förskola och gångavstånd till den planerade pendeltågsstationen i Vega! Välkommen på vising!

Förening

Timmervägen 34

Förening

Brf Kolartorp i Haninge

Allmänt om föreningen

Ny Brf med fina radhus/lägenheter från Borohus som uppförs av Svanberg & Sjögren bygg AB. Svanberg & Sjögren har under de senaste åren byggt ett antal hus till nöjda familjer runt om i både Tyresö, Haninge och andra kommuner i Stockholm.

Etapp 1 tillträdde i juni/juli och Etapp 2 tillträds i oktober 2016.

Nybyggnad av 16 st radhus i två plan om 106/107 kvm och 16 enplans lägenheter om totalyta 45/46 kvm. Till varje radhus hör ett förråd om ca 4 kvm och 1 bilplats. Radhusen/lägenheterna får även dispositionsrätt till var sin uteplats vid respektive entrén.

BYGGFAKTA

ENTRÈPLAN
Entré
Golv Klinker - Lägenheterna har vattenburen golvvärme i hela sitt plan.
Vägg Målad gips, vit
Tak Vitt skivmaterial

Vardagsrum
Golv Ekparkett, trestav
Vägg Målad gips, vit
Tak Vitt skivmaterial
Kök
Golv Ekparkett, trestav
Sockel Vit
Vägg Målad gips, stänkskydd av kakel
Tak Vitt skivmaterial
Övrigt Kök från MARBODAL skåpsnickerier med vita släta luckor, laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, spisfläkt i kryddskåp, diskmaskin, kylskåp och frysskåp. Vitvaror av märke Siemens. Lägenheterna har kombinerad kyl/frys.

Bad / tvätt
Golv Klinker med komfortgolvvärme
Vägg Kakel
Tak Vitt skivmaterial med vit taklist
Övrigt Tvättställ med blandare, badrumsskåp, med belysning, WC-stol, duschblandare med duschstång, duschdraperiskena, arbetsbänk, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD VID ENTRÉN här står frånluftsvärmepumpen.

ÖVRE PLAN
Hall
Golv Ekparkett, trestav
Vägg Målad gips, vit
Tak Vitt skivmaterial
Taklist Vit

Sovrum
Golv Ekparkett, trestav
Vägg Målad gips, vit
Tak Vitt skivmaterial
Övrigt Garderober med vit slät lucka

WC/dusch
Golv Klinker med komfortgolvvärme
Vägg Kakel
Tak Vitt skivmaterial
Övrigt Tvättställ med blandare, badrumsskåp med belysning, WC-stol och badkar med blandare

Byggnad
Grund Betongplatta på mark
Bottenbjälklag Bjälklag av trä
Mellanbjälklag Bjälklag av trä
Yttertak Betongpannor
Fasadbeklädnad Målad stående träpanel
Innerväggar Gipsskivor på regelstomme av trä
Fönster-/partier Gråa isolerglasfönster
Dörrar Målad entrédörr av trä. Målade släta innerdörrar
Socklar, foder, list Vitlaserad furu
Trappor Vita foder och lister. Eklaserade socklar och trappa.
Mark Mark färdigställs med trädäck, gräs och asfalt.

Samtliga radhus och lägenheter upplåts med bostadsrätt- detta innebär att du vid köpet samtidigt blir delägare i hela bostadsrättsföreningens område. Du och övriga bostadsrättsinnehavare bestämmer över bostäderna och områdets gemensamma delar genom den styrelse ni väljer att företräda er bostadsrättsförening.

MÅNADSAVGIFTEN
Föreningens kostnader för främst drift och lån betalas med de avgifter som du och övriga bostadsrättsinnehavare betalar in till föreningen månadsvis. Avgifternas storlek ska täcka föreningens självkostnader och beslutas av föreningens styrelse. Utöver månadsavgiften till föreningen betalar Du som bostadsrättsinnehavare kostnader för elförbrukning av uppvärmning, hushållsel och vatten samt abonnemangs avgift för tv, data och telefon. Kostnader för drift och underhåll av gemensamma ytor betalas via avgiften.

GARANTIER
Garantitiden är 5 år utom för vitvaror, tapet och målningsarbete samt blandare/VVS-armaturer där garantitiden är 2 år.

MILJÖ
Målsättningen med materialval är att dessa skall vara traditionellt beprövade och sunda för miljö och människa. Materialenskall också ha en lång livslängd.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Eftersom antalet hus i projektet inte är så många har Du stora möjligheter att påverka både den gemensamma trivseln och ekonomin. Du svarar själv för skötsel av ditt hus och av ditt skötsel område ( uteplatser). Gemensamma delar sköts av föreningen.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen värme från NIBE F750 frånluftsvärmepump med återvinning i varje radhus och lägenhet. Uppvärmningen sker med vattenburna radiatorer i radhusen och vattenburen golvvärme i lägenheterna i markplan. Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum.

EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning - drift el till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning. Lägenheterna har separat undermätare och betalar sin förbrukning av uppvärmningskostnaden. För förbrukning se separat energiberäkning som utförst på Brf.
Förutom lamputtag för normal belysning monteras fasta belysningsarmaturer i bad/tvätt, WC/dusch och bänkbelysning kök samt utvändigt vid entré.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga radhus/lägenheter.

PARKERING
Till varje radhus ingår p-plats. Därutöver skall uppföras 5 p-platser med elstolpe och ytterligare 17 p-platser för uthyrning.

AVFALLSHANTERING
Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Sopkärl kommer att finnas i separata soprum i anslutning till husen/ lägenheterna. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsopor lämnas till kommunens återvinningscentral. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

VATTEN
Föreningen har vattenabonnemang med Haninge kommun. Kallvatten ingår i månadsavgiften.

TILLVAL
I detta läge går det inte längre att göra tillval i radhus och lägenheter.

ORIGINALINREDNING
För varje radhus/lägenhet finns en originalinredning framtagen vilken ingår i den totala köpesumman. Utgångspunkten för projektet är en god originalstandard med omsorg kring detaljerna. Varje inredningsval utöver originalinredningen medför en tillkommande kostnad.
Boendet på Timmervägen i Kolartorp har en hög utgångsstandard. Golven är genomgående ekparkett, förutom i badrum och hall som är klädda med klinker. Väggarna är målade och i innertaken sitter vita skivor.
Till varje radhus ingår förråd friliggande. Liksom soprum, teknikrum och grovsoprum. Lägenheterna har förrådsutrymme i lägenheten.

TIDLÖST OCH ELEGANT
Inredningen är skapad modernt och funktionellt med material av hög klass från etablerade leverantörer. Tanken är att ditt nya hem ska ha en tidlös och elegant inredningsbas som du kan utgå från för att skapa din egen personliga hemmakänsla.

UPPLÅTELSE- OCH MÅNADSAVGIFTER
Upplåtelse- och månadsavgifter framgår av separat redovisad prislista. Årsavgiften betalas månadsvis i förskott från och med tillträdesdagen.

BESIKTNINGAR
Garantibesiktning sker efter två år.

Tv och bredband

Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga lägenheter - Telia

Parkering

P-plats ingår till radhusen och därutöver 5 st p -platser med elstolpe för 500 kr/ mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån för uthyrning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter