Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Milavägen 11

Kolartorp Handen

4 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Milavägen 11

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 112,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00005
Ekonomi Pris: 4 100 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 689 kr/mån inkl. VA, sopor, bilplats i carport
Andel i föreningen: 7,69231%
Andel av årsavgift: 7,69231%
Driftskostnad 20 500 kr/år
varav
El: 16 000 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. i kostnadsposten för "el" ingår uppvärmning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Nibe Fighter 370 frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme nedre plan.
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kolartorp 2:31
Övriga byggnader Förrådsutrymme i anslutning till entrén.
- ALTAN & TRÄDGÅRD I BÄSTA SOLLÄGE!
- FYRA RYMLIGA SOVRUM
- MODERNT OCH ELEGANT
- TVÅ BADRUM
- EXPANSIVA OCH BARNVÄNLIGA KOLARTORP

Varmt välkommen till Milavägen 11 och detta välplanerade radhus om 112 kvm med fyra sovrum, halvöppen planlösning, två badrum och en härlig uteplats/trädgård i bästa tänkbara solläge! Husen stod färdiga så sent som 2015 och passar den kräsne som ställer höga krav på standard och funktion men samtidigt önskar ett lättskött och okomplicerat boende. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉ
Välkomnande entré med grått klinkergolv som övergår i ekparkett samt vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter direkt till vänster.

KÖK
Rymligt och modernt kök från Marbodal med släta vita köksluckor och vitt kakel ovan ljusgrå köksbänk i laminat. Maskinell utrustning i form av rostfria vitvaror så som spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. Alla vitvaror från Siemens 2015. Matplats framför stort fönster med härligt ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Här finns gott om plats för både soff- och tvmöblemang. Läckert skjutdörrsparti i fönsterglas som leder ut till en trädäckad altan i bästa solläge (sydvästligt läge). Här kan barnen leka på plan fin gräsmatta.

BADRUM / TVÄTTSTUGA
Helkaklat badrum med grantigrått klinkers och vitt kakel samt spotlights i taket. Här finns dusch med vikbara dörrar, ett tvättställ med kommod, WC och även tvättmaskin och torktumlare från Siemens 2015.

ÖVRE HALL
Ovanvåningen nås via en fin trappa i trä. Den övre hallen har ekparkett och vitmålade väggar.

FYRA SOVRUM
Ovanvåningen huserar fyra sovrum med vita väggar och ekparkett. Samtliga sovrum är i bra storlek, varav två vetter mot husets framsida och två vetter mot baksidan.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med granitgrått klinkers och vitt kakel. Duschhörna med glasväggar, takdusch, tvättställ med kommod, spegel och WC.

Ytterst välplanerat radhus i populära Kolartorp!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till Kolartorp och detta välplanerade radhus om drygt 112 kvm med fyra sovrum, två helkaklade badrum och ett rymligt vardagsrum med läckert skjutdörrsparti i glas. På baksidan finns en stor trädäckad altan i bästa solläge och en plan trädgårdsmatta. Detta är en optimal bostad för den stora familjen med krav på hög standard och ett bekvämt boende!

Förening

Milavägen 11

Förening

Brf Kolartorp 3

Allmänt om föreningen

Brf Kolartorp 3 är en relativt nybildad bostadsrättsförening med fina radhus från Borohus som uppfördes 2015 av Svanberg & Sjögren bygg AB. Föreningen består av 13 radhus belägna på Milavägen i Kolartorp.

Till varje radhus hör ett förråd om ca 5 kvm och 1 bilplats. Radhusen har även dispositionsrätt till var sin uteplats vid respektive entré. Radhusen har en hög standard och inredningen är skapad modernt och funktionellt med material av hög klass från etablerade leverantörer.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till "öppen fiber" via Telia. Boende kan själv välja mellan flera leverantörer. Abonnemang för TV och bredband väljs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Parkering

En plats under carport ingår i månadsavgiften. Gästparkeringar finns.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1163 kr (betalas av köparen) samt en pantsättningsavgift på 465 kr (betalas av köparen). För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2047. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I populära och expansiva Kolartorp bor du nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till flera naturområden samt skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär. Nära även till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort.

Närservice

De större matvarubutikerna såsom Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service. Även Länna centrum nås på nära avstånd.

Kommunikation

Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex. nyöppnade pendeltågsstationen i Vega. Stockholms centrala delar nås på under 30 minuter!

Övrigt

I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer. Här finns även flertalet gym för den träningsintresserade.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter