Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalarövägen 8

Centrala Handen Handen

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dalarövägen 8

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 45,50 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00182
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 831 kr/mån inkl. Värme, VA, kabel-TV, bredband & el.
Andel i föreningen: 0,3673%
Fransk balkong
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990-1991
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Energideklaration
Utfärdad den 25 augusti 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 99 kWh/m² och år
Lägenheten disponeras enligt..

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för enklare möblemang, med ett klinkergolv i entrén så är det lätt att städa under de leriga månaderna på året. Vidare in i hallen så övergår det till ett mörkt trägolv, som även sträcker sig in till vardagsrum och kök. Hallen har vitmålade väggar.

BADRUM
Kakel på väggarna med en grå kakel "bård", våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med Dusch och glasdörrar för att skapa en duschhörna, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och WC.

KÖK
Smakfullt renoverat kök (2011 - uppgifter från tidigare ägare), köket har integrerade vitvaror och en stilren köksö. Köket är utrustad med spishäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys. I anslutning till köket så finns även ett förråd där plats för skafferivaror finns. Köket har vita blanka köksluckor och en mörk laminatskiva.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här får ni plats med mycket möblemang och plats för matplats. Kombinationen av ljusa väggar och ett stort fönsterparti med rikligt ljusinsläpp, så fylls rummet med en känsla av rymd.

SOVRUM
Ett välplanerat sovrum med stor garderob som har spegelskjutdörrar. Här finns även plats för en stor säng och gedigna sängbord. Stora härliga fönsterpartier och en fransk balkong når man också härifrån. Vitmålade väggar och ett fint laminatgolv.

Stilfull 2:a med smakfulla materialval i en stabil förening!

Välplanerad tvåa högt upp i huset (hiss finns) på en populär adress. Direkt innanför dörren möts man av den genomtänkta planlösningen som har öppna ytor och gott om förvaring. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt i denna fantastiska lägenhet. Perfekt belägen i ett centralt läge bara ett stenkast från kommunikationer och shopping. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tom Forsius vid intresse eller frågor: 070-601 94 55

Förening

Dalarövägen 8

Förening

Brf Syrenen 1

Allmänt om föreningen

Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Fastum sköter föreningens ekonomiska förvaltning och HSB den tekniska.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i grannhuset.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter hos försäkringsbolaget If. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

TV & BREDBAND
Föreningen har ComHem som kabel-TV leverantör. I avgiften ingår ett digitalt utbud kallat "Medium 8 Favoriter". Bredband Medium10 och den fasta kostnaden för telefoni ingår även i avgiften.

PARKERING
Parkeringsplats kostar 170 kr/mån och garageplats 270 kr/mån.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter