Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enslövsvägen 10B

Centrum/öster Halmstad

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enslövsvägen 10B

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 19
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 524 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,03738%
Andel av årsavgift: 4,03738%
Driftskostnad 4 810 kr/år
varav
El: 2 854 kr (1799 kWh)
Försäkring: 1 956 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på den individuella förbrukningen samt det avtal du väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 3-vånings flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 5 februari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Fastighetsbet. Klockan 5
Övriga byggnader Till bostadsrätten tillhör två förråd, ett större på vinden och ett mindre matkällarförråd i källaren.
HALL
Välkommen in till en ljus, välskött och charmig bostad högst upp i huset. Då bostaden är en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck är bostaden mycket ljus och luftig. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv, väggarna är vitmålade samt har en mönstrad fondtapet. Några kliv in i hallen finns en dubbelgarderob för förvaring. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Ta av dig skorna och välkommen in.

KÖK
Direkt till vänster om entrén möts du upp av det luftiga köket. Här matchas träfärgade luckor med ett vitt kakel som stänkskydd över en ljus bänkskiva. Vid fönstret finns utrymme för ett matbord för upp till fyra personer. Förvaring görs i några av de många smarta förvaringsutrymmena. Köket är utrustat med: spishäll, ugn, spisfläkt samt kombinerad kyl/frys. På golvet har det gedigna furugolvet tagits fram och slipats om, mycket snyggt och tidstypiskt! Väggar och tak är vitmålade.

SOVRUM
Stort och luftigt sovrum där du får plats med både en större säng och skrivbord om så önskas. Bakom en skjutdörrar finns en stor garderob som erbjuder bra med förvaring. Även i sovrummet har det vackra furugolvet tagits fram och slipats om. Väggar och tak är vitmålade.

BADRUM
Bostadens helkaklade badrum finns placerat rakt fram från entrén sett. Ett fönster gör att badrummet upplevs mycket ljust och fräscht, samt erbjuder vädringsmöjligheter. Golvet bär en klinker i blå nyans och väggarna bär kakel ljus kulörer. Badrummet är utrustat med wc, kommod, spegelskåp samt dusch. Önskas kan istället ett badkar installeras.

VARDAGSRUM
Det trevliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i sydvästligt läge! Tegelväggen har knackats fram och bidrar med karaktär till rummet och skapar en rustik känsla för hela lägenheten. Övriga väggar bär vita kulörer och på golvet ligger en ekparkett. Rummet erbjuder möblering efter behov och du får plats med både en mat- och soffgrupp om så önskas.

Välkommen att flytta rakt in!

Balkong mot sydväst!

I välskött och trygg HSB-föreningen söker nu denna charmiga gavellägenhet efter ny ägare. Här har du troligtvis föreningens bästa läge! Bostaden är mycket välskött och erbjuder modernt kök och helkaklat badrum. Du njuter dessutom av gedigna furugolv, charmig tegelvägg och en ljuvlig balkong i sydvästligt läge.

På Enslövsvägen bor du ett stenkast ifrån händelsernas centrum och du når snabbt och smidigt Högskolan i Halmstad samt city för puls med en kort promenad. För pendlaren når du Halmstad Resecentrum minst lika fort för vidare transport med tåg eller buss till din destination. Stranden når du smidigt med cykel och grillkvällarna kan spenderas på föreningens mysiga innergård. Föreningen har dessutom genomfört alla stora renoveringar såsom tak, fönster, dörrar, vattenledningar och stambyte vilket borgar för ett tryckt boende. Önskas så finns möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning.

Förening

Enslövsvägen 10B

Förening

HSB:s Brf Klockan i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Klockan i Halmstad har ett utmärkt läge mellan city och Högskolan i Halmstad och har blivit allt mer attraktivt, främst tack vare att den nya bussterminalen som håller på att byggas utmed Laholmsvägen. Terminalen kommer bli hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen och perfekt för den som pendlar! På kort gångavstånd finns flertalet träningsanläggningar, matbutiker och restauranger. På sommaren nås Östra Stranden med cykel på 5 minuters cykelavstånd med salta bad.

Föreningen är ytterst välskött och föreningens mark bebyggdes 1945 och har 30 lägenheter fördelade i 2 st bostadshus med adresserna Enslövsvägen 8A, 8B, 10A och 10B. Föreningen äger fastigheten Klockan 5. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, som även täcker styrelseansvar samt mot ohyra. Föreningen har valt att teckna gemensamt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter. Bägge lokalerna föreningen har är i dagsläget uthyrda och inbringar extra inkomster till föreningen.

RENOVERINGAR
Utförda:
2016 - Byggt om ventilationen. Spolning av avloppsstammar.
2015 - OVK-besiktning har genomförts. Byte av trapphusbelysning.
2013 - Byte av fönster och till säkerhetsdörrar, målning av trapphus.
2010 - Renovering av tvättstugan samt entrétaken.
2009 - Avloppsrensning.
2008 - Byggnation av sophus, nya tvättmaskiner. Ombyggnad av fjärrvärme
2005 - Stambyte samt kaklat badrummen i standardutförande.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns en fräsch tvättstuga med bokningssystem. I källaren finns även cykelförråd. Gemensam trädgård med grillplats och tillhörande utemöbler till förfogande.

TV & INTERNET
Ett grundutbud med tv-kanaler från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. Bredband via Bredbandsbolaget. Valfritt abonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Flertalet fria parkeringar finns utmed Enslövsvägen samt i närområdet.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Efter samtal med föreningens ordförande 2020-07-21: Inga diskussioner pågår i dagsläget om att höja avgiften. Föreningen höjde senast årsavgiften 2017-01-01 med 2%. Innan dess höjde föreningen avgiften senast 2013.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrala Öster Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger det helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter