Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enslövsvägen 10A

Centrum/öster Halmstad

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enslövsvägen 10A

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 24
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 199 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 3,83178%
Andel av årsavgift: 3,83178%
Driftskostnad 4 456 kr/år
varav
El: 3 256 kr (1985 kWh)
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostanden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 3-vånings flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 5 februari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostadsrätten tillhör två förråd, ett större på vinden och ett mindre matkällarförråd i källaren (märkta med nr 24).
HALL
Den välkomnande hallen ger kraftfullt intryck med sin framtagna tegelvägg i entrén. Hallen fungerar som ett nav och binder ihop bostadens samtliga rum. Här har inget lämnats åt slumpen, utan allt är planerat in i detalj. Bostaden har de senaste året blivit varsamt renoverad med detaljer från målade väggar, lister till lampstuckatur. I taket i hallen sitter infällda dimningsbara spotlights, väggarna har en lugn grå nyans och på golvet ligger en slitstark klinker som sedan övergår till en parkett.I hallen har en garderob med skjutbara dörrar installerats för kunna hänga undan jacka och skor.

KÖK
Klinker följer med från hallen in i köket. Det läckra köket har köksluckor av valnöt som harmoniserar väl med de ljusa väggarna och det nya kaklade stänkskyddet i vitt. Det finns plats för ett litet matbord vid fönstret med vy ut mot innergården. Återigen görs detaljer sig tillkänna genom sockel av rostfritt stål, epoxifog, snygga beslag och ljus bänkskiva av laminat. Köket har rikligt med förvaring i både över- och underskåp. Köket är utrustat med: spis med häll, spisfläkt, diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt inbyggd micro.

VARDAGSRUM
Det trivsamma vardagsrummet inbjuder till möblering efter behov. Idag finns både en TV-hörna och matbord. På golvet ligger en vacker ekparkett. Väggarna är målade i samma gråa nyans som övriga rum och taket är vitmålat. Härifrån nås den ljuvliga balkongen med eftermiddagssol!

SOVRUM
Det ljuvliga sovrummet är stort och luftigt med ett fönster som sprider ljus. Förvaring erbjuds i två mindre garderober. Önskas kan rummet möbleras efter behov, kanske bygga en platsbyggd garderob? På golvet ligger det vackra furugolvet, väggarna bär en läcker grå nyans och bryts av med en snygg taklist mot det vitmålade taket.

BADRUM
Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer. I år har ett nytt handfat med blandare installerats, samt nytt badrumsskåp och spegelskåp. Badrummets utrustning: wc, handfat, badkar, badrumsskåp samt spegelskåp. Dessutom finns ett badrumsskåp samt spegelskåp.

Välkommen att upplevas på plats.
När en bild säger mer än tusen ord! Dessutom i stabil och trygg HSB-förening. Välkommen att boka din personliga visningstid.

Förening

Enslövsvägen 10A

Förening

HSB:s Brf Klockan i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Klockan i Halmstad har ett utmärkt läge mellan city och Högskolan i Halmstad och har blivit allt mer attraktivt, främst tack vare att den nya bussterminalen som håller på att byggas utmed Laholmsvägen. Terminalen kommer bli hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen och perfekt för den som pendlar! På kort gångavstånd finns flertalet träningsanläggningar, matbutiker och restauranger. På sommaren nås Östra Stranden med cykel på 5 minuters cykelavstånd med salta bad.

Föreningen är ytterst välskött och föreningens mark bebyggdes 1945 och har 30 lägenheter fördelade i 2 st bostadshus med adresserna Enslövsvägen 8A, 8B, 10A och 10B. Föreningen äger fastigheten Klockan 5. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, som även täcker styrelseansvar samt mot ohyra. Föreningen har valt att teckna gemensamt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter. Bägge lokalerna föreningen har är i dagsläget uthyrda och inbringar extra inkomster till föreningen.

RENOVERINGAR
Utförda:
2016 - Byggt om ventilationen. Spolning av avloppsstammar.
2015 - OVK-besiktning har genomförts. Byte av trapphusbelysning.
2013 - Byte av fönster och till säkerhetsdörrar, målning av trapphus.
2010 - Renovering av tvättstugan samt entrétaken.
2009 - Avloppsrensning.
2008 - Byggnation av sophus, nya tvättmaskiner. Ombyggnad av fjärrvärme
2005 - Stambyte samt kaklat badrummen i standardutförande.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns en fräsch tvättstuga med bokningssystem. I källaren finns även cykelförråd. Gemensam trädgård med grillplats och tillhörande utemöbler till förfogande.

TV & INTERNET
Ett grundutbud med tv-kanaler från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. Bredband via Bredbandsbolaget. Valfritt abonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Flertalet fria parkeringar finns utmed Enslövsvägen samt i närområdet.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Efter samtal med föreningens ordförande 2020-07-21: Inga diskussioner pågår i dagsläget om att höja avgiften. Föreningen höjde senast årsavgiften 2017-01-01 med 2%. Innan dess höjde föreningen avgiften senast 2013.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrala Öster Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och snart även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter