Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tellusgången 32, vån 6

Telefonplan Hägersten

4 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tellusgången 32, vån 6

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41602
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 475 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 042 kr/mån
Andel i föreningen: 0,8353%
Driftskostnad 3 672 kr/år
varav
VA: 900 kr
Övrigt: 2 772 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband/ Kabel-tv VA avser säljarens snittkostnad för varmvatten.
För medlemmarna finns tillgång till ett varmluftsgarage som rymmer 70 stycken parkeringplatser. Kostnaden för en parkeringsplats ligger mellan 800 –1 150 kr/mån. Föreningen håller även på att färdigställa installation av laddplatser i garaget. I dagsläget finns lediga parkeringsplatser.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 februari 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 69 kWh/m² och år

HALL

Högst upp i huset på våning sex välkomnas ni in i hallen. Direkt möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp, fri utsikt samt en hemtrevlig känsla. I hallen finns bra plats för avhängning av ytterkläder samt praktisk skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med ett snyggt golv inspirerat av marockansk klinkers.

TERRASS

I mitten av bostaden finns utgången till de som gör denna bostad unik, den fantastiska terrassen. Terrassen är ca sju kvm och är inbyggd mot lägenheten för att skapa ett ostört läge. Terrassen har ett optimalt söderläge vilket innebära att ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Här finns gott om plats att möblera med mysig loungegrupp samt mindre matbord om så önskas. Insynsfritt läge med milsvid och fri utsikt.

VARDAGSRUM

Mysigt vardagsrum med plats för sällskapsdel och tv. Två fönsterpartier varav de ena vetter ut mot terrassen. Stilrent ekparkett som kombineras med vitmålade väggar samt snygg fondtapet. Väggen mot sovrum 2 kan enkelt tas ner om ni vill skapa ett större vardagsrum ( se alt planskiss).

KÖK

Rymligt kök med stora ytor och plats för matbord för stora middagar. Här finner ni kök från Marbodal med genomgående moderna och stilsäkra materialval. Generöst med förvaring bakom vita över- och underskåp samt bra med avlastningsytor i gråton med snyggt kakel ovan. Köket har full maskinell utrustning med vitvaror från Electrolux: kyl, frys, induktionshäll, fläkt och mikrovågsugn samt ugn i högskåp. Samtliga vitvaror i rostfritt stål. Diskmaskin integrerad i skåpinredningen.

SOVRUM 1

Rofyllt sovrum med plats att möblera med dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finner ni praktisk skjutdörrsgarderob som rymmer gott om förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med fondvägg i snygg grå/grön ton.

Sovrum 2

Mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finns möjlighet att möblera med 90 cm bred säng och bakom dörren finns plats för 60 cm garderob.

Badrum

Stort badrum med genomgående moderna materialval i sobra färger. Vitt kakel som kombineras med klinker i grått. Här finner ni dusch med vikvägg i glas samt handfat med kommod och spegelskåp ovan.Badrummet är utrustat ,ed tvättmaskin samt torktumlare, vilket underlättar vardagen. Ovanför maskinerna finner ni avlastningsyta i vitt samt vägghängda skåp som rymmer bra med förvaring.

Nyproduktion med vindskaraktär och terrass i söderläge

-Högst upp i huset
-Hörnlägenheten med fönster i två väderstreck
-Terrass i underbart söderläge
-Härlig vindskaraktär
-Generös takhöjd om ca 2,6 m
-Genomgående stilrena materialval
-Välskött förening med god ekonomi
-Perfekt läge nära tunnelbanan

Varmt välkommen till denna underbara bostad med ett toppläge vid Telefonplan. Belägen högst upp i huset med fantastisk terrass i söderläge. Lägenheten bjuder på genomgående ljusa och väldisponerade ytor toppskick. Lägenheten har stora fönsterpartier, härlig vindskaraktär samt en generös takhöjd om ca 2,6 m. Här finner ni vardagsrum med plats för sällskapsdel samt rymligt kök som enkelt kan möbleras med matbord för stora middagar. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng och sovrum 2 fungerar utmärkt som barnrum. Stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaringsläsningar i form av skjutdörrsgarderober. Genomgående stilren ekparkett samt väggar målade i sobra färger. Här bor ni i populära Brf Tegelmonoliten med god ekonomi och modern fastighet från 2015. Ledig garageplats finns i huset. Som boende i nya LM-staden har ni närhet till livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, restauranger samt grönområden. Utmärkta kommunikationer i form av Telefonplans tunnelbana (röd linjen. Vid tunnelbanan finner ni även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Varmt välkommen på visning!

Förening

Tellusgången 32, vån 6

Förening

BRF Tegelmonoliten

Allmänt om föreningen

Fastigheten Telenätet 1 förvärvades 2013 och under 2014-2015 uppfördes ett flerbostadshus med sex trapphus i fem till sex våningar samt källare och innefattar 107 stycken bostadsrätter samt en lokal (55 kvm) för uthyrning. Adresser i föreningen är Tellusgången 30-34, Tellusgatan 15-21, Snickerigatan 9-11 och Mobilgatan 10.

Tv och bredband

Föreningen har ett gemensamt avtal med Telia. Samtliga lägenheter är utrustad med s.k.Triple-play med digital-tv (kanalpaket lagom) och fiberlan (700/700). . Varje lägenhet fick en tv-box/router som ägs av föreningen. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 231 kr/mån.

Parkering

För medlemmarna finns tillgång till ett varmluftsgarage som rymmer 70 stycken parkeringsplatser. Kostnaden för en parkeringsplats ligger mellan 800 –1 150 kr/mån. Föreningen håller även på att färdigställa installation av laddplatser i garaget. I dagsläget finns det två lediga parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens har god ekonomi och ett resultat av den goda ekonomin gjorde föreningen en extra amortering på lånet under 2018. I dagsläget finns de inga avgiftsändringar planerade.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheten byggdes 2015, därav inte i behov av några stora renoveringar de närmsta åren.

Övrigt

Varmvatten:
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdatan samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

Cykel- och barnvagnsrum:
För cyklar och barnvagnar så finns tillgång för förvaring i ett separat rum med passage från entréplan. Cykelställ finns även på gården för utomhusparkering. Det finns även ett cykelverkstad med verktyg där föreningens medlemmar kan fixa med sin cykel.

Gästlägenhet:
I föreningen finns en lägenhet, placerad på Snickerigatan 11, och kan hyras av föreningens medlemmar eller dess besökande gäster. Kostnaden är 200 kr/dygn och gästlägenhet innefattar ett allrum med pentry (porslin och bestick) och handikapp-anpassad wc/dusch. Här finns sovplatser för fyra (med täcken och kuddar), matbord och stolar, soffa och soffbord.

Innergård:
Trevlig gård med bord, stolar samt planteringar. Här finns även lekplats och sandlåda för de yngsta barnen.

Överlåtelseavgift

23 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

Vid Telefonplans tunnelbana hittar ni två livsmedelsbutiker Hemköp och ICA. Om ni vill storhandla finns Västberga Handelsplats på gångavstånd som innehar Coop Forum, Systembolaget, Rusta, Jysk m.m. I närheten finns flertalet populära fik och restauranger som exemplevis Söderbergs Bageri, KRUBB samt Café Tellus. Strax utanför porten finner SATS Telefonplan.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans röda linje endast några minuters promenad i från fastigheten. Vid tunnelbanan finner ni även flertalet busslinjer.

Övrigt

Mycket barnvänligt område med flertalet omtyckta förskolor i närheten. Detta kombinerat med populära lekplatser, 4H-gårdar samt närheten till natur gör Telefonplan till ett barnvänligt området för barnfamiljen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter