Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Långströmsgatan 38D

Centrala Hisingen Göteborg

1 650 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Långströmsgatan 38D

Antal rum 1 rum
Boarea 30,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31501
Våning 5 av 6, hiss finns
Kommentar Bostaden är placerad högst upp på detta våningsplan.
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr utgångspris
Avgift: 2 298 kr/mån Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten och Telia Triple play (tv, bredband och IP-telefoni). En schablonkostnad om 600 kr/år tillkommer för varmvatten som avräknas efter förbrukning.
Andel i föreningen: 0,641%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Kommentar Driftskostnaderna är uppskattade då bostaden är ny och ingen bott där.
Härlig balkong i västerläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2019
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

Stig in i denna välplanerade bostad och välkomnas av den trivsamma känsla som präglar bostaden. Samtliga väggar är ljusa vilket ger en vilsam bas att inreda efter. I hallen finns en skjutdörrsgarderob som förvarar era kläder och håller hallen prydlig.

Allrum

Vidare in når ni kök och vardagsrum som samsas i en social öppen planlösning. Välplanerade kvadrat meter där soffa, matborg och säng får plats utan att det känns trångt. Köket är i stilrent utförande med ljus köksinredning och grå arbetsbänk med ovansittande vitt kakel. Maskinell utrustning i form av spishäll, fläkt, ugn, mikro samt kombinerad kyl/frys. Ett lättarbetat och praktiskt kök! Härifrån når ni den mysiga balkongen i härligt västerläge. Det höga läget gör att ni sitter med himlen ovanför. Underbart att njuta av eftermiddagssolen inpå kvällstimmarna.

Badrum

Badrummet är helkaklat och följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns toalett, handfat med kommod, skåp med belysning samt dusch med vikväggar. För bekvämlighet i vardagen finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovansittande bänk och skåp för förvaring.

Nyproducerad etta högst upp i huset

I expansiva Långströmsallén erbjuds nu en nyproducerad etta. Här bor ni högst upp i huset med rymlig balkong i västerläge där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Interiört är samtliga väggar ljusa som ger en vilsam bas att inreda efter. Mycket välplanerade kvadratmetrar i allrummet där kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning som ger en rymlig känsla. Enkelt att möblera utifrån personligt tycke och smak där soffa, matplats och säng får plats utan att det känns trångt. Stora fönster släpper in ljuset som får sprida sig fint i rummet. Välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och har kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här är livskvaliteten satt i fokus och därmed är plats gjord för många gemensamma utrymmen utvändigt såsom grillplatser, utegym och gång- och cykelvägar. Det finns även tillgång till multisportplan, bygglekplats och förskola i anslutning till området.

Förening

Långströmsgatan 38D

Förening

Brf Triliten

Allmänt om föreningen

Brf Triliten upplåter 102 st lägenheter med bostadsrätt. Dessa är fördelade på tre hus med 34 lägenheter vardera. I entréplan finns cykelförråd och det finns även en uppställningsplats för cyklar. Föreningen har en gemensam uteplats. Det finns vindsförråd.

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100).

Parkering

Vid varje hus finns 12 markparkeringar som tillhör föreningen. Därtill finns möjligheten att hyra in sig på någon av de 26 parkeringsplatserna på andra sidan Långströmsgatan.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter