Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bratteråsgatan 56

Eriksberg Göteborg

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bratteråsgatan 56

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information
Uteplats 17 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11003
Våning 1 av 6, hiss finns
Kommentar Entréplan
Ekonomi Avgift: 3 905 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och telia triple play
Tillträde Maj 2020
Uteplatsen är uppskattad till ca 17 kvm enligt upplåtelseavtalet. Marken är upplåten med bostadsrätt och bostadsrättshavare ska sköta underhållet på egen bekostnad.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2015
Energideklaration Finns för närvarande inte
Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. I hallen, direkt vid tröskeln finns praktisk klinker som sedan övergår i ekparkett vilket är genomgående för bostaden. Längs ena väggen finns skjutdörrsgarderober som rymmer det mesta inom förvaring.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, det öppna köket ihop med vardagsrummet. Köket är skräddarsytt för att passa den mest kräsna matlagaren. Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar på så sett en modern känsla. Vita luckor får en snygg brytning mot metallhandtagen. Arbetsbänken i grått harmoniserar det ovansittande mörka kakelplattorna. Vidare hittar du diskmaskin, fläkt, spishäll, micro samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen blir en naturlig plats vid fönstren.

Vardagsrummets signum är stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Genom stora ytor kan du själv möblera efter önskemål. Den träbeklädda uteplatsen är belägen i söder och du når den från vardagsrummet. Solens strålar kan du njuta av under större delen av dagen.

Master bedroom är beläget i anslutning till hallen. Ett rogivande rum inrett i svala toner. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Skjutdörrsgarderob ger gott om förvaring.

Bostadens mindre sovrum ligger invid vardagsrummet. Rummen lämpar sig väl som sovrum, gästrum eller varför inte arbetsrum, välj du.

Badrummet erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena nyanser. Mörkt klinkergolv med vita kaklade väggar. Badkar för den som älskar varma bad. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel. Genom ovanliggande arbetsbänk är tvätten snabbt fixad. Förvaring genom väggskåp.

Kontraster uppstår när det historiska varvsområdet möter modern arkitektur.

Nytt pris!
Spännande kontraster uppstår när det historiska varvsområdet möter modern arkitektur. I de gamla kvarteren på Bratterås växer nu en ny stadsdel upp. Här får du ett boende, mitt i hjärtat av Eriksberg med bekvämt avstånd till allt som du kan tänkas behöva. Inredd i smakfulla toner och genomtänkta materialval. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Bostaden är belägen på första plan och genom en generös uteplats får du villakänsla. En perfekt plats för en grillkväll i goda vänners sällskap.

Nära bostaden, längs kajkanten hittar du mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Norra Älvstranden är en växande stadsdel som har fått en speciell plats i många människors hjärtan. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter. Centrala Göteborg ligger endast 10-15 min. bort. Du väljer själv, buss eller båt. Hållplatser finner du ett stenkast från bostaden.

Förening

Bratteråsgatan 56

Förening

BRF Kronhjulet

Allmänt om föreningen

Brf Kronhjulet ligger i det historiska Kvarnenområdet på Eriksberg. Här i de gamla kvarteren på Bratterås växer en ny stadsdel fram, i hjärtat av Eriksberg, med närhet till allt man kan tänkas behöva. JM stod för uppförandet av två flerbostadshus i sex våningar med totalt 77 st bostadsrättslägenheter och en lokal. 2015 stod allt klart. Ekonomisk förvaltning via RB Ekonomi.

Tv och bredband

I avgiften ingår Telia Triple play med digital-tv, bredband (50/8-100/10 Mbit/sek) samt ip-telefoni

Parkering

Föreningen disponerar över 41 parkeringsplatser i garage under gården. Två stycken är handikappanpassade. En plats kostar 1100 kr/månaden för bil och kösystem tillämpas. Det finns även 4 MC-platser 400 kr/månad.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd i källarplan, barnvagns-, och rullstolsförråd i anslutning till entrén. På gården finner ni sopnedkast.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter