Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ågesta Broväg 65

Farsta

3 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ågesta Broväg 65

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 79,50 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2455-1-27-5
Våning 1 av 4, hiss finns
Kommentar (vån 2/5 i hissen)
Ekonomi Pris: 3 475 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 925 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv (grundutbud), bredband, IP-tele & bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,67335%
Andel av årsavgift: 0,69449%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 oktober 2012
Energiklass: -
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Ekerö 5
Övriga byggnader Säljaren disponerar ett vindsförråd om ca 8 kvm.
VÄLPLANERAD & TILLTALANDE PLANLÖSNING

2 RYMLIGA SOVRUM

BALKONG I SYDVÄSTLIGT LÄGE

NÄRHET TILL KOMMUNIKATIONER, SHOPPING, NATUR, SKOLOR ETC

Välkommen till en ytterst välplanerad trea med halvöppen planlösning, balkong i sydvästligt läge, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare samt ett lättmöblerat vardagsrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med vita väggar, parkett- och klinkergolv samt ett fint ljusinsläpp i två väderstreck. Populär och stabil HSB-förening med faciliteter som gemensamhetslokal, två övernattningslägenheter och två tvättstugor.

Bostadens läge är svårslaget med närhet till t-bana, pendeltåg och bussar samt fina naturområden. I den direkta närheten finns flera förskolor och grundskolor.

Möjlighet att göra om lägenheten till en kvadratsmart fyra (se alternativ planritning).

Bostaden disponeras:

HALL
Välkomnande och rymlig hall med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Goda avhängningsmöjligheter direkt till höger samt garderob till vänster. Det ges även plats för mindre hallmöbel.

KÖK
Modernt och fullutrustat kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Flertalet lådor och skåp erbjuder goda förvaringsmöjligheter och de generöst tilltagna bänkskivorna möjliggör gott om arbetsyta. De vita skåpluckorna och det ljusa kaklet matchas elegant med bänkskivor i trä och diskbänk i rostfritt. Köket är maskinellt utrustat med glaskeramikhäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl & frys i fullhöjd. Vid fönstret finns gott om utrymme för ett stort matbord och genom stort fönsterparti med utgång till balkong erbjuds ett rikligt ljusinsläpp.

BALKONG
Från matplatsen/köket nås bostadens rymliga balkong i sydvästligt läge. Solläget är således underbart med med sol från lunchtid till solnedgång! Här finns plats för möblemang och diverse blomsterarrangemang.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger bostadens lättmöblerade vardagsrum med plats för stort sällskaps- och tv möblemang. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum nås från hallen och erbjuder gott om utrymme för en stor dubbelsäng och nattduksbord. Garderobsvägg erbjuder god klädförvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 2
Likt bostadens första sovrum pryds detta av parkettgolv och vita väggar. Rummet utgör idag barnrum men lämpar sig även utmärkt som kontor, tonårsrum eller gästrum. Fönster mot lugn och lummig innergård.

BADRUM
Helkaklat badrum i smakfullt utförande med vitkaklade väggar och grå klinkerplattor. Här finns wc, handfat, badrumsskåp samt badkar med dusch. Direkt till vänster finns tvättmaskin & torktumlare och ovan dessa praktisk förvaring med väggfasta skåp.

Välplanerad 3:a med balkong i sydvästligt läge!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet i populära Brf Farsta Dal! Här erbjuds ett boende för den kräsne med två rymliga sovrum, kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare samt en balkong i sydvästligt läge.

Moderna byggnader (2008/2009) med faciliteter som två övernattningslägenheter, en gemensamhetslokal samt två tvättstugor. Två härliga innergårdar med lekplats och grillplatser.

På kort promenadavstånd nås kommunikationer, grönområden, shopping, matbutiker etc. Pendeltåg och tunnelbana (Farsta Strand) nås på ca 5 minuters promenad och på ca 10 minuters promenad nås Farsta Centrums serviceutbud med ca 150 butiker.

Förening

Ågesta Broväg 65

Förening

Brf Farsta Dal i Stockholm

Allmänt om föreningen

Brf Farsta Dal är en bostadsrättsförening med 153 moderna lägenheter i varierande storlekar. Föreningen är medlem i den regionala HSB-föreningen HSB Stockholm. Lägenheterna blev successivt inflyttningsklara under åren 2008-2009 och är belägna i Larsboda som ligger i Farsta, nära Farsta strand.

Föreningens lägenheter är fördelade på ett antal huskroppar, varav Ågesta Broväg 61 till 65 ramar in en egen, mindre gård. På den gården finns en liten klätterställning med rutschkana och en sandlåda. Övriga portar, Ågesta Broväg 67 till 75 och Brattforsgatan 1 till 7, ramar in den större gården. Äppelträd och blodlönnar smyckar gården. Grillplats finns, liksom bord, sandlåda och en boulebana.

Föreningen har förutom sina lägenheter även lokaler som hyrs ut till en trafikskola och till en kiosk/minilivs.

Tv och bredband

Bredbandsleverantören är Telenor och kostnaden Bredband 250/100 ingår i månadsavgiften. Tv levereras via Comhem och grundutbudet ingår i avgiften.

Parkering

Det finns 74 st parkeringsplatser och ett fåtal garageplatser att hyra i en grannfastighet. Kostnaden är 300 kr/mån för parkeringsplatserna och 1200 kr/mån för garage. Separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaderna är uppförda under 2008-2009 och några större renoveringar är inte planerade.

Övrigt

Två tvättstugor i huset mitt emot med totalt 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 manglar och 2 torkskåp.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej

Området

Larsboda ligger mitt emellan de vackra sjöarna Magelungen och Drevviken och gränsar till Farsta strand. Larsboda tillhör Farsta stadsdel som är Stockholm kommuns sydligaste stadsdel.

Närservice

Farsta Centrum med ca 150 butiker ligger på ca 10 minuters promenadavstånd. I Farsta strand ligger ett litet minicentrum, Stieg Trenters torg. På torget finns en livsmedelsbutik, pizzeria, café och pressbyråkiosk samt en mindre butik med allehanda varor.

Kommunikation

Precis runt hörnet, ca 100 m bort från föreningen ligger pendeltågsstationen Farsta strand, som ligger på sträckan Nynäshamn – Bålsta. I direkt anslutning till pendeltågsstationen finns även tunnelbana.

Parkering

Föreningen har 74 parkeringsplatser till uthyrning. Det är f.n. kö till dessa. Kostnaden är 300 kr/mån

Övrigt

Mellan föreningens hus och pendeltågsstationen finns den omtalade och populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun och tvärsöver gatan ligger en trevlig sushirestaurang.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering