Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sadelmakarebyn 2C

Bunkeflostrand

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sadelmakarebyn 2C

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 111
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 6 429 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, el
Andel i föreningen: 2,0066%
Andel av årsavgift: 2,01%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt På uteplatsen finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Byggnad

Byggnadsår 2005
Energideklaration
Utfärdad den 16 april 2009
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år
Mycket smakfull, stilren och i bra skick är denna trea i trivsamma och lugna Bunkeflostrand. Här bor Ni toppmodernt och mycket ljust. Det som ger lägenheten det lilla extra är den gröna, härliga uteplatsen med trädäck, gräsmatta och rabatter i bästa söderläge.

Närheten till havet, brofästet, Köpenhamn och centrala Malmö gör Bunkeflostrand till ett av de attraktivaste områdena i Malmö. Här bor du i ett trevligt och uppvuxet område. Barnen springer fritt mellan husen och lekplatserna. I området finns grundskolor, förskolor, idrottsplatser och närbutiker. På bekvämt avstånd finner du Emporia, en av nordens största shoppingcenter med Hyllie station intill. Även handelsplatsen Svågertorp ligger i närheten.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Vi välkomnas två trappor upp eller via hissen till andra våningen och stiger in i hallen. Här finns plats för avhängning och förvaring i två garderober. På golvet ligger en ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i en svagt gul nyans.

Sovrum: Tar vi till höger i hallen når vi ett av de två sovrummen. Detta som är det större har en ljusare ton på väggarna och parkett på golvet. Här finns även garderober.

Kök: Mycket funktionellt och stilrent kök från Smedstorps snickeri. Ljus inredning, ljusgrå mosaik ovanför diskbänken i rostfritt och även vitvaror i rostfritt. Plats för större matbord och mycket goda arbetsmöjligheter.

Badrum: Stort och mycket smakfullt badrum. Helkaklat i vitt med en grön fondvägg. Vit inredning, tvättmaskin och torktumlare ingår inte i köpet.

Vardagsrum: Vardagsrummet öppnar upp sig med stort fönsterparti och utgång till uteplatsen. Läget ger mycket ljusinsläpp åt rummet som har en ljusare ton på väggarna och parkett.
Sovrum: Detta rum kan användas både som sovrum och kontor. Här är väggarna målade i en turkos färg och på golvet ligger parkett.

Uteplats: Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen med flera soltimmar per dag, från ca 11.00 till 18.00. Här finns ett trädäck, perfekt att duka upp grillmiddagen på och en gräsmatta med planteringar och träd. Utanför uteplatsen finns en för föreningen gemensam lekplats och stenbelagd utemiljö. Här finns ett förråd som tillhör lägenheten.
Mycket smakfull, stilren och i bra skick är denna trea i trivsamma och lugna Bunkeflostrand. Här bor Ni toppmodernt och mycket ljust. Det som ger lägenheten det lilla extra är den gröna, härliga uteplatsen med trädäck, gräsmatta och rabatter i bästa söderläge.

Förening

Sadelmakarebyn 2C

Förening

Brf Sadelmakaren 1

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Selen 2 med tomträtt med adress Sadelmakarebyn 2 A; B; C; D. Fastigheten består av ett 5-våningshus och ett 4-våningshus. Föreningen bildades i samband med att huset uppfördes 2005 och föreningens 55 lägenheter. Tomträttsavgälden omförhandlades 015 och löper på 10 år.


GEMENSAM EL:
Föreningen tar ut en schablonkostnad för el varje månad. Summan varierar beroende på lägenhetens storlek. En gång om året läser föreningen av hur mycket man faktiskt har förbrukat. Har man förbrukat mindre så får man tillbaka pengar och har man förbrukat mer blir man skyldig att betala mellanskillnaden. Denna avgift läggs på månadsavgiften.

BREDBAND/ KABEL-TV:
Bredband från Bredbandsbolaget, fiber. Ingår ej i avgiften utan tecknas själv. Kabel.TV från CanalDigital, basutbudet ingår i avgiften.

AVGIFTSÄNDRINGAR:
Föreningen sänkte avgiften 2017-01-01 med 5% Föreningen amorterade även ner ett lån med 500 000kr under 2016 för att sänka lånebilden. Inga planerade avgiftshöjningar.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Föreningen innehar två tvättstugor belägna på markplan. I vardera tvättstuga finns två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp, alltså totalt 4 tvättmaskiner.
Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum samt förråd som tillhör lägenheterna.
Gemensam innegård med härlig grön yta. På gården finns miljöhus med sopsortering

Parkering/Garage;
26st garageplatser- 600kr/mån
29st p-platser - 225kr/mån.

FÖRVALTARE:
Kanslihuset Fastighets AB

UNDERHÅL:
Föreningen är med i samfälligheten Selen som innefattar underhåll och drift av sopsugsystem, vatten och avlopp samt underhåll och skötsel av gemensamma ytor. Under 2009 installerades grindar på terrassplan och även fjärröppnare till garageporten. Samma år genomfördes även energideklaration, 2015 utfördes en fasadtvätt/ anti. Alg på vita ytor samt alla träytor/fasad oljades.

Ovanstående info är inhämtad från förening 2018-04. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från förening.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Närheten till havet, brofästet, Köpenhamn och centrala Malmö gör Bunkeflostrand till ett av de attraktivaste villaområdena i Malmö. I området finns bra grundskolor, förskolor, idrottsplatser och närbutiker. På bekvämt avstånd finner du Emporia, ett av nordens största shoppingcenter med Hyllie station intill. Även handelsplatsen Svågertorp ligger i närheten.

Kommunikation

För att ta dig med kollektivtrafik hoppar du enklast på buss 6 eller 4. 6:an går via Hyllie in till centrum och vidare mot Trainegl och Toftanäs. De flesta av dessa turer går även via Klagshamn. 4:an tar dig längs västkusten mot Limhamn, Ribban, Gustav Adolfs torg samt Stora Bernstorp.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter