Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tyska Bottens Väg 61

Nockebyhov Bromma

7 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tyska Bottens Väg 61

Antal rum 4 rum
Boarea 115,00 kvm
Kostnadskalkyl

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01.1301
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 500 000 kr
Avgift: 6 218 kr/mån ink värme, va
Andel i föreningen: 2,546301%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström, hemförsäkring, bostadsrättstillägg samt bredband/tv/telefoni. Uppskattade kostnader från kostnadskalkylen är ca 350 kr/månad för hushållsström för 1-2 rok och ca 400-700 kr/månad för 3-6 rok, för bredband/tv/telefoni ca 400 kr/månad och för hemförsäkring ca 250 kr/månad. Kostnaderna är individuella och varierar beroende på avtal samt förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Till varje bostad hör ett förråd placerat antingen på entréplan eller garageplan. Förråden har nätväggar och är förberedda för låsning med hänglås.

Byggnad

Byggnadsår 2020
Ventilation FTX-system. Kolfilterfläkt i kök.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Se bifogade materialbeskrivning, bofaktablad samt teknisk beskrivning för bostaden som finns uppladdade som dokument.
Ljusa kulörer och jordnära materialval som fint följer de skiftande säsongernas färgskala. Det är tanken bakom Nockebyn och de fem flerfamiljshusen som formgivits av arkitekterna DinellJohansson i samarbete med Aros Bostad. Här är det meningen att livet själv skall få addera färg och personifiera bostäderna. De noga utvalda materialen med starka skandinaviska influenser ger fastigheterna en kvalitativ karaktär.

Planlösningarna är praktiskt utformade med starka siktlinjer som förstärker känslan av rymd i rummen. Fastigheterna besitter en unik närhet till naturen tack vare de generösa balkonger och/eller terrasser som vardera lägenhet är försedd med.

Fasaderna i Nockebyn är klädda med ett stenmaterial som till funktion och utseende motsvarar tegel, med mycket god motståndsförmåga och väderbeständighet.

Husen är vackert belägna i en skogsbacke och vegetationen består av uppvuxna löv- och barrträd. Inte långt därifrån öppnar sig ängsmarker och kuperade skogsmarker i Judarskogens naturreservat som både bjuder på söndagens promenadstråk och oändliga möjligheter till vardagsmotion. Här finns plats för mängder av intressen som t.ex. löpning, cykling eller varför inte sportfiske i sjön Judarn som är belägen mitt i reservatet och som också bidrar till områdets stilla skönhet. En grönskande lustgård för all typ av rekreation med lika närhet till badklippor och Mälarens glittrande vatten såsom naturupplevelser.

Förening

Tyska Bottens Väg 61

Förening

Brf Nockebyn 1

Allmänt om föreningen

Föreningen är belägen på adresserna Ferievägen 68-70 och Tyska bottens väg 61-69 i Bromma. Föreningen består av 5 flerfamiljshus med upp till 5 våningar ovan mark samt garage beläget under 2 av husen. Fastigheternas beteckningar är Ordensfanan 1 och Ordenssällskapet 1.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns:

-Barnvagnsrum
-Miljörum
-Cykelrum
-Hobbyrum
-Garage samt p-platser

Avfallshantering sker via nergrävda sopkassuner samt i miljörum för källsortering.

Tv och bredband

Multimediauttag i vardagsrum och sovrum för TV, data och IP-telefoni. Varje bostadsrättshavare ansvarar för att själva teckna abonnemang.

Parkering

Preliminärt 27 p-platser i garage under markytan samt 13 p-platser ovan mark.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Se bifogad kostnadskalkyl samt övriga dokument som finns uppladdade på www.mohv.se under proejketet Nockebyn samt varje bostad.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaderna kommer att nyproduceras varav något periodiskt underhållsbehov ännu inte har fastställts. Normalt löpande underhåll anses föreligga.

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Området

Lugnt och harmoniskt område precis invid Mälarens glittrande vatten. Här kan ni verkligen njuta av att bo med naturen runt hörnet samtidigt som Citys puls finns endast ca 30 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! 5 minuter från bostaden finner man harmoniska Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slottspark med fina promenadstråk och vacker natur. Judarsjön med sitt stillfulla vatten är vintertid också perfekt för skridskoåkning eller spontan skidåkning. Utmed Mälaren finns fina badmöjligheter från klipporna men även badplatser som t.ex. Ängbybadet och Kärsön, för svalkande dopp under sommarens varma dagar. Vid Åkeshovs T-banestation, ca 15 minuter från bostaden, finns badhus, gym och upplyst motionsslinga för den som gillar att springa och vintertid åka skidor. Här finns även Kyrksjön för ett dopp i det blå samt fina promenadslingor. Det finns jättefin cykelbana hela vägen ut till Ekerö via Drottningholm och Lovöns härliga svampskogar. På gångavstånd finns idylliska villakvarter för mysiga promenader.

Närservice

Kring Brommaplan, ca 15 minuters promenad från bostaden, finner ni ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt flera bankkontor. I närområdet finns en närservicebutik, populär köttbutik med ett bra utbud och även restaurang, pizzeria och thairestaurang.

Kommunikation

På några minuters busstur eller 15 minuters promenad ligger Brommaplan. Brommaplan är en knutpunkt varifrån ni snabbt tar er till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Med T-banan tar ni er snabbt och smidigt till Centralen via Alvik på ca 18 minuter och Fridhemsplan på ca 12 minuter. Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen. Vid Alvik finns Tvärbanan mot Sickla Udde, via bl.a. Stora Essingen, Liljeholmen och Gullmarsplan samt mot Sundbyberg/Solna via Ulvsunda. Härifrån går även 12:an (Nockebybanan) som tar er genom "Gamla Brommas" vackra villaområde och sträcker sig mellan Alvik och Nockeby. Nästan hela vägen hem till er nya bostad!

Bilder

Visa alla

HitCounter