Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tranebergsvägen 41

Traneberg Bromma

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tranebergsvägen 41

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 44,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 232
Våning 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 570 kr/mån Inkl värme och VA. Obligatoriskt tillägg för bredband om 291kr/mån tillkommer.
Andel i föreningen: 2,28216%
Andel av årsavgift: 2,28216%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
- Strålande sjöutsikt!
- Stor balkong i söderläge
- Vackra framtagna tegelväggar
- Modernt och fräscht kök
- Öppen planlösning
- Nära kommunikationer

Välkommen att bli förälskad i denna pärla som checkar alla boxar på kravlistan! Här erbjuds ogenerad utsikt över mälaren och stan från den södervända balkongen, renoverat och fräscht kök med framtagen tegelvägg, stort rum med plats för både soffa och säng. Belägen i Traneberg med direkt närhet till Tunnelbana, tvärbana, bussar, restauranger och butiker i Alvik.

HALL
Direkt innanför dörren slås du av det härliga ljuset som flödar från de stora fönstren i kök och vardagsrum. En vacker fiskbensparkett löper från hallen vidare in i vardagsrummet för att sedan övergå i ett mörkbetsat furugolv i köket. Väggarna är stilrent vitmålade förutom ytterväggen mot köket där den vackra tegelväggen tagits fram. Innan för dörren finns plats för hatthylla och skoställ. God förvaring finns i klädkammare.

KÖK
Detta välplanerade och rymliga bistro-kök fullkomligt badar i ljuset från de stora fönstren. Utsikten är om möjligt ännu bättre med Mälarens glittrande vatten som närmsta granne. Utrustningsnivån är hög med både diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och fläkt. För matlagningsälskaren finns här en ugn och dessutom en kombinerad ugn/micro. Bänkytorna är goda tack vare stor köksö och förvaring finns i både skåp och öppna hyllor.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum med gott om plats för stor soffa, tv-bänk och säng. Den öppna planlösningen gör att bostaden upplevs som mycket rymlig och ljus. Från rummet nås den fantastiska balkongen.

BALKONG
En överhängande risk finns att bli sittandes på denna balkong hela sommaren. Här har man sol från morgon till kväll tack vare söderläget. Utsikten är slående från bostadens rum men ändå allra bäst från balkongen. Här njuter man gärna av alla dagens mål mat eller varför inte ett glas vin och en god bok?

Strålande sjöutsikt från hela bostaden!

- Strålande sjöutsikt!
- Stor balkong i söderläge
- Vackra framtagna tegelväggar
- Modernt och fräscht kök
- Öppen planlösning
- Nära kommunikationer

Välkommen att bli förälskad i denna pärla som checkar alla boxar på kravlistan! Här erbjuds ogenerad utsikt över mälaren och stan från den södervända balkongen, renoverat och fräscht kök med framtagen tegelvägg, stort rum med plats för både soffa och säng. Belägen i Traneberg med direkt närhet till Tunnelbana, tvärbana, bussar, restauranger och butiker i Alvik.

Förening

Tranebergsvägen 41

Förening

Brf Städjan 1-3

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnad uppfördes 1939 och har var från början ett hyreshus. De olika formerna för uthyrning har varierat med tiden och 1994-07-01 bildades bostadsrättsföreningen Städjan 1-3 som övertog ägandet av fastigheten på Tranebergsvägen 39-41. Brf Städjan 1-3 är en bostadsrättsförening belägen på Tranebergsvägen 39 - 41. Till föreningen hör 29 lägenheter upplåtna med bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt. Bostadsrättsföreningen registrerades 1993. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2005 och nuvarande stadgar registrerades 2000. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Total lägenhetsyta: 1 928 m².
Total lokalyta: 21 m²

Tv och bredband

Föreningen har gemensam digital-TV, bredband (10 Mbit) och telefoni från Com Hem. De två förstnämnda med möjlighet för varje hushåll att utöka med fler kanaler respektive Mbit. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 291kr/mån.

Parkering

Föreningen har 9 parkeringsplatser på baksidan av huset. Varje hushåll har rätt till ett parkeringstillstånd vilket ska ligga väl synligt innanför vindrutan i bilen. Tänk på att parkera effektivt så att så många bilar som möjligt får plats. I övrigt gäller gatuparkering, möjlighet finns till boendeparkering.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda

OVK besiktning 2017
Byte av radiatorventiler 2016
Renovering av källarfönster 2016
Stamspolning 2014
Byte stamventiler värmesystem 2014
Dränering 2012-2014
Renovering källarutrymmen 2011-2012
Renovering tvättstuga 2010-2011
Renovering torkrum 2010-2011 Golv, väggar
Takomläggning 2009
Omputsning av södra fasaden 2006
Renovering av balkonger uppgång 39 och 41 2006
Rörstambyte 2002
Elstambyte 2002
Omputsning av fasad 2018

Planerat underhåll
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2009 och 2028. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. (Uppgifter från senaste årsredovisningen)

Övrigt

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga finns i källaren i port 41.
Föreningen har förråd för cyklar och barnvagnar.
Någon giltig energideklaration finns ej då giltighetstiden för den gamla gått ut.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter