Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stopvägen 71

Åkeslund Bromma

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stopvägen 71

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 41,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 781 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv (basutbud)
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel, hemförsäkring samt gas. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1940
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 30 september 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 199 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Skäppan 6
- Utmärkt tvårummare nära tunnelbanan
- Högst upp i huset
- Balkong
- Stambytt fastighet
- Ljus lägenhet med genomgående planlösning
- Stabil förening
- Mysigt läge invid grönska och nära kommunikationer

Välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp i huset på populära Stopvägen! Här har vi ett trivsamt boende med grönskande natur precis utanför fönstret och en lägenhet i genomgående bra skick! En välplanerad bostad med plats för dubbelsäng, förvaring samt balkong. En tilltalande och charmig 40-tals lägenhet med ett modernt och stilrent kök och ett bra sovrum, detta är verkligen ett boende att trivas i!

Lägenheten är belägen i populära Åkeslund med kort avstånd till Brommaplan med ett stort utbud av matbutiker, systembolag, apotek och med fantastiska kommunikationer i form av buss, t-bana och flygbuss. På bara några minuters promenad når man även Abrahamsbergs lilla centrum med bl.a. ICA-mataffär, småbutiker, stort nytt gym, caféer, pizzeria, sushi och T-bana som snabbt och smidigt tar er till city på ca 18 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Stopvägen 71

Förening

Brf Skäppan 6

Allmänt om föreningen

Brf Skäppan 6 bildades 1999 och äger fastigheten Skäppan 6 upplåten med tomträtt. Föreningens adresser är Stopvägen 71-75 och ligger i området Åkeslund i Bromma. Fastigheten uppfördes 1940 och innehåller 20 lägenheter varav 1 är upplåtna med hyresrätt (dolt kapital). Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening.

Tv och bredband

Ett basutbud av kabel-tv inkluderat i avgiften. Fiber finns framdraget och man väljer själv leverantör och hastighet.

Parkering

I området råder boendeparkering på gatan, för mer information se www.stockholm.se/parkering

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.

Renoveringar - utförda och planerade

Stambyte och elstigar byttes 2009-2010. Det finns i dagsläget inga större renoveringar planerade. Under 2017 slutfördes ett större dräneringsarbete och man passade då på att förbättra utemiljön på framsidan av huset. 2017 gjordes också en utvändig renovering av samtliga fönster samt fiber installerades till varje lägenhet.

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga i trapphus 73 i källaren med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. Det finns även gemensamt hobbyrum/gym. Föreningen har en härlig stenbelagd uteplats med grill och rök som får nyttjas av medlemmarna. Det finns också planteringslådor samt ett trevligt växthus att nyttja.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Åkeslund ligger med endast några minuters promenad från Brommaplan där man finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. Bland annat hittar man apotek, matbutiker, systembolaget, restauranger, konditori, banker, hotell och OKQ8 (öppet dygnet runt) m.m. Strax intill ligger också Abrahamsbergs lilla centrum med det mesta man behöver i form av mataffär, café, gym, spelbutik, pizzeria, kemtvätt, skomakare, blomsteraffär, videobutik och heminredning.

Kommunikation

Från Brommaplan tar du dig med buss till större delarna av västerort, Norrort samt Mälaröarna. T-banans gröna linje tar er in till centrala delarna av Stockholm på bara några minuter.

Parkering

I området råder boendeparkering på gatorna, se www.stockholm.se/parkering för med information.

Övrigt

Stora Mossens koloniområde bjuder på avkopplande promenader, likaså finns skogsparti för lite naturkänsla eller ypperligt för hundrastningen, eller barnens lek. Precis väster om Brommaplan finns även idylliska naturreservatet Judarskogen som bjuder på avkopplande natur. I området finns flera populära förskolor och grundskolor. Många boende i området tar cykeln in till city via Alvik och över Tranebergsbron vidare genom Kungsholmen. På gångavstånd återfinns Gamla Brommas idylliska villakvarter och Mälarens glittrande vatten, Lillsjön och Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter