Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Pippi Långstrumps gata 46

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 48,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31502/1502
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 219 kr/mån
Andel i föreningen: 0,0146%
Driftskostnad 6 960 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 1 560 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja
Allmänt Vatten debiteras separat.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 augusti 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till tilltalande 2:a i gott skick och underbar balkong. Just denna lägenhet är belägen invid Bällstaån och har en lugnt och trivsamt läge.
Här bor ni med trevliga promenadstråk samt gångavstånd in till centrala Sundbyberg. Annedal är ett område som fortfarande expanderar och i området finns närservice och restauranger.


HALL
Praktisk hall med klinkergolv och hatthylla. I hallen finns god förvaring i form av två garderober som går hela vägen upp till tak. I hallen nås badrummet

SOVRUM
Praktisk sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas.

VARDAGSRUM/KÖK
Socialt och tilltalande rum med utgång till balkongen. Rummet erbjuder plats för soffa, mediamöbel samt matbord. Köket är stilrent byggt längs med ena väggen.
Köket är fullutrustat med spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskho, diskmaskin samt kombinerad K/F.

BALKONG
Storbalkong om ca 12 kvm! Balkongen ligger i härligt söderläge och har plats för möblemang.

BADRUM
Stilrent badrum med kakel och klinkers. I badrummet finns kommod, spegelskåp, WC, dusch med duschväggar samt kombinerad tvätt och torktummlare.
Belägen högst upp i huset // ca 12 kvm balkong // Soligt läge // Nybyggt och fräscht // Bällstaån

Förening

Pippi Långstrumps gata 46

Förening

Brf Sagobäcken

Allmänt om föreningen

Brf Sagobäcken består av 50 lägenheter i 2 hus belägna invid Bällstaån och granne med den nyanlagda hamnbassängen med dess trivsamma promenaddäck och torgytor i nybyggda Annedal, Bromma. De flesta lägenheterna har utsikt antingen mot Bällstaån eller mot hamnbassängen. Mer information om Annedal kan läsas på www.boiannedal.se.

Inflyttningen i de nybyggda husen påbörjades hösten 2011 och slutfördes under 2012. Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra till en låg penning. Föreningen disponerar garageplatser i närliggande Brf Körbärsdalens garage.

Via hemsidan kan medlemmarna förutom att ta del av information kring föreningen, kontakta styrelsen, boka gästlägenheten eller göra en felanmälan.
www.sagobacken.se

TOMTRÄTT
Föreningen förvärvade tomträtten Solägget 1 i Stockholms kommun. Inskrivet 27 oktober 2011. Avgiften är oförändrad i 10 år.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen kommer att vara delaktig i två gemensamhetsanläggning. GA:1 Sopsugsanläggning gemensam med övriga fastigheter inom Annedal samt GA:2 som omfattar garage och gårdsbyggnad tillsammans med Hugo och Josefin 1 och Opsis Kalopsis 1 (Brf Körsbärsdalen och Brf Sagoskogen). GA:2 kommer förvaltas genom gemensamhetsanläggning, föreningens andelstal är 35/140. Eventuellt kommer Stockholms stad att stå huvudman för sopsuganläggningen. (Åresredovisning 2014)

Överlåtelseavgift max 2,5 % av pbb betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift max 1 % av pbb betalas av pantsättaren.

PARKERING
Brf Sagobäcken har 34 garageplatser som kostar 800 kr, 1 mindre garageplats för 400 kr samt 1 HKP-plats utomhus för 400 kr i månaden.

Det är i dagsläget 3 stycken i kö till en förstaplats och 5 stycken i kö till en andra plats, dvs 8 stycken i kö sammanlagt. (2016-03-07)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns styrelserum samt övernattningslägenhet som medlmar kan hyra.
Även finns 2 st cykelrum samt 3 barnvagnsrum.
Ingen gemensam tvättstuga finns.

KABEL-TV
Leverantör: Telia. Grundutbud lagom ingår i avgiften.

BREDBAND
Levarntör: Telia. 100 mb via fiber ingår i avgiften.


KOMMUNIKATIONER
Buss 112 & 113 hållplats Mariehällskyrkan. Från Mariehäll tar du dig med buss till Sundbybergs centrum, Spånga, Alvik och Arlanda. Tvärbanan går mellan Solna och Alvik och stannar vid Bällsta bro. Från Sundbybergs centrum avgår regionaltåg, pendeltåg, tunnelbana och bussar.

I framtiden planeras det flera busslinjer i området Annedal.

TV & BREDBAND
TV och bredband leveras av Telia. Bredbandet har hastighet 100/10. Obligatoriskt tillägg på 220 kr/månad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närservice

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter