Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Andreas väg 6

Barsebäck

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Andreas väg 6

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

Vi välkomnas in i bostaden via den öppna och rymliga hallen där vi hänger av oss ytterkläder. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter med stora platsbyggda garderober. På golvet ligger ljust parkettgolv som är genomgående till större del och väggarna är målade vitt.

Kök

Från hallen når vi det ansenliga och moderna köket där inredningen bär vit färg med detaljer i borstat stål som bryter sig väl med den ljusa arbetsbänken. Vi har goda förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp samt ytterligare förvaring i köksön. Här får vi plats med en större matgrupp som lämnar kvar rikligt med utrymme. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, inbyggd mikro samt hel kyl och frys. Intill köket har vi tvättstugan där vi finner tvättmöjligheter samt god förvaringsmöjligheter med skåp på väggarna, hög skåp och arbetsbänk. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt handfat i rostfritt stål.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket har vi det stora vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här inreder vi med enkelhet, en större soffgrupp med tillhörande soffbord och TV-möblemang. Med fönster längsgående väggen som vetter ut till trädgården får vi in rikligt med dagsljus. Härifrån når vi ut till trädgården med den mysiga och tilltalande uteplats i söderläge. Här har vi en altan med pergola som bjuder in till sällskapliga och sena sommarkvällar med goda grillmöjligheter.

Sovrum

Till vänster i hallen har vi det första sovrummet som bjuder på en beige heltäckningsmatta med vita väggar och en stor garderob. Ett rum som lämpar sig både som ett barnrum där vi inreder med säng och skrivbord alternativt som ett rymligt hemmakontor.

Sovrum

Mittemot hittar vi nästa sovrum som har beige heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Här inreder vi med en säng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel.

WC

I hallen hittar vi bostadens WC som är enkelt och elegant inrett med grå våtrumsmatta och vitt klinker över väggarna. WC:n är utrustat med toalett, handfat med kommod samt spegel.

Master bedroom

Längre in i bostaden hittar vi det stora sovrummet som är stilfullt inrett i gråa toner över väggar samt golvet med heltäckningsmatta. Här inreder vi med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. För att bibehålla den rymliga känslan finner vi våra förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren.

Sovrum

I detta sovrummet finner vi en grå heltäckningsmatta med en mjuk grön fondvägg där resterande är vitmålade. Här får vi plats med en större säng och skrivbord samt finner vi även två stora garderober.

Badrum

Här har vi bostadens stora badrum som är smakfullt inrett med grå våtrumsmatta och vitt klinker över väggarna. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, badkar samt handdukstork.

Förening

Andreas väg 6

Förening

Brf Strandbaden Barsebäck

Allmänt om föreningen

Brf Strandbaden Barsebäck är en äkta bostadsrättsförening belägen i Barsebäck, Kävlinge kommun. Föreningen bildades i samband med byggnationen av fastigheten och består utav 13 bostäder där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Kävlinge Barsebäck 42:114 där adresserna är Andreas väg 2-8, Paulus väg 3-9 samt Matteus väg 1-9. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav Bredablick.

Tv och bredband

Medlemmar ansvarar själv för avtal gällande TV och bredband.

Parkering

Till varje bostadsrätt ingår egen uppfart.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftsändring har skett för 2021 och inget är planerat för kommande år.

Renoveringar - utförda och planerade

TIDIGARE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

ÖvrigtOvanstående uppgifter är inhämtade berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter