Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bergsrådsvägen 24, ACCEPTERAT PRIS!

Bagarmossen

2 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bergsrådsvägen 24, ACCEPTERAT PRIS!

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 28,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18919-01-01-00620
Våning 0 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 100 000 kr accepterat pris
Avgift: 2 099 kr/mån
Andel i föreningen: 0,41746%
Driftskostnad 2 500 kr/år
varav
El: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaden för el är en uppskattning och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Stenbelagd uteplats i bra solläge!
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1954 2013-2017 - nyprod. lägenheter klara
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 232 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 0 kWh/m² och år
Fastighetsbet. STOCKHOLM BYAMÄNNEN 2
Övriga byggnader Tvättstuga med 2+2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, grovtvättmaskin, mangel och torkrum. Ett övernattningsrum med två sängplatser och duschrum. En samlingssal med "kök" cirka 65 m². Webbokning för tvättstuga, övernattningsrum och samlingssal. Tvättstugan kan även bokas via bokningstavla. 10 garage och 11 parkeringsplatser, kö till bägge
Välkommen till en optimalt planerad bostad i absolut toppskick! Här erbjuds en kvadratsmart bostad med goda förvaringsmöjligheter, egen uteplats, golvvärme, öppen planlösning och helkaklat badrum. Alla ytskikt är i toppskick! Stilrent och helkaklat badrum, modernt kök med snygga detaljer, mysigt sovrum och fantastiskt ljusinsläpp. Möjlighet till snabbt tillträde!

Här bor du på 28 välplanerade kvadratmeter i en mycket stabil förening med närhet till kommunikationer, matbutiker, stadsliv och naturen. Du tar dig till city på ca 15 minuter och på samma tid kan du promenera till Söderbysjön för att ta ett dopp. På promenadavstånd från bostaden ligger även Bagarmossens centrum med torghandel, restauranger, bibliotek och livsmedelsbutiker. Även det mysiga och populära caféet Lilla Bagis finns där man kan njuta av färskt bröd. T-banan tar dig in till innerstaden på ca 15 minuter och från Bagarmossen går det även bussar både dag- och nattid.

Bostaden disponeras:

HALL
Ljus och välkomnande hall med snygg klinker i grå ton och plats för att hänga av sig direkt till höger. Till vänster finns en garderob som skapar goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och vidare leder två trappsteg ner till lägenheten.

KÖK & VARDAGSRUM
Modernt kök med snygga materialval och ljusa toner. De släta skåpluckorna i vitt matchas elegant med mörkare bänkskivor och marmorlikt stänkskydd. Kyl, frys och fullstor diskmaskin är integrerade i inredningen, allt för att skapa en harmonisk känsla för ögat. Spotlights i taket, snygg parkett på golvet och vitmålade väggar. Köket är utöver ovan utrustat med ugn, induktionshäll och fläkt.

Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skänker ett fint ljus i hela lägenheten. Här ryms soffa, tv-möbel och mindre matbord. Från vardagsrummet finns utgång till den stenlagda baksidan där gott om plats för utegrupp och grönska finns. Här kan du njuta av en kopp kaffe i em- & kvällssolen.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum i neutrala färger. Golvet är klätt med snygg grå klinker i större plattor som övergår i mindre vid duschen och på väggarna sitter vitt kakel. Även de plattorna är lite större vilket skapar en härlig känsla. Värmegolv, handdukstork, wc, snygg duschhörna i glas, spegel, handfat med kommod samt spotlights i taket.

SOVRUM
Mysigt sovrum med gott om plats för säng av större modell, byrå och sängbord. Här finns två stora fönster som skänker fint ljusinsläpp. Vitmålade väggar och samma snygga parkett som i övriga lägenheten. Här finns även en stor klädkammare som rymmer både hyllor, klädstång och annan förvaring. Den täcks av en snygg spegeldörr som gör att rummet får en härlig rymd.

Ytterst välplanerad 2:a i toppskick med uteplats och ca 200 m till T-bana!

**ACCEPTERAT PRIS** Varmt välkommen till en optimalt planerad bostad i absolut toppskick! Nu har du chansen att förvärva en lägenhet med egen uteplats bara 200 meter från Bagarmossens tunnelbana. Lägenheten är ljus med snygga parkettgolv och genomtänkt planlösning. Här finns gott om plats för förvaring och den höga takhöjden skapar en härlig rymd. Alla ytskikt är i toppskick! Stilrent och helkaklat badrum, modernt kök med snygga detaljer, öppen planlösning, mysigt sovrum och fantastiskt ljusinsläpp. Golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet till snabbt tillträde!

Här bor du på 28 välplanerade kvadratmeter i en mycket stabil förening med närhet till kommunikationer, matbutiker, stadsliv och naturen. Du tar dig till city på ca 15 minuter och på samma tid kan du promenera till Söderbysjön för att ta ett dopp. På promenadavstånd från bostaden ligger även Bagarmossens centrum med torghandel, restauranger, bibliotek och livsmedelsbutiker. Även det mysiga och populära caféet Lilla Bagis finns där man kan njuta av färskt bröd. T-banan tar dig in till innerstaden på ca 15 minuter och från Bagarmossen går det även bussar både dag- och nattid.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Bergsrådsvägen 24, ACCEPTERAT PRIS!

Förening

Brf Byamännen 2

Allmänt om föreningen

Föreningen tog över fastigheten från Svenska bostäder oktober 2010. Då bestod föreningen av 136 lägenheter varav 36 hyresrätter. Sedan dess har totalt 736 m² byggts om till 17 lägenheter och tre sammanslagna lägenheter har återställts.

Föreningens byggnader består av tre grupper av trevåningshus uppförda 1952-54 med tre innergårdar samt en mindre byggnad (Byamännen 4). I föreningen finns 156 lägenheter och åtta lokaler (varav en föreningslokal) på adresserna Bergsrådsvägen 4 och 8-48, jämna nummer, samt Viskagränd 2 och 8 i Bagarmossen.

Husen är ritade av arkitekt Walter Teeling och våningshöjden, 2,6 m, är lite högre än de flesta jämnåriga hus. Sedan 31 mars 2006 är våra fastigheter tillmätta särskilt kulturhistoriskt värde (K-märkning) enligt klassificeringen Grön.

Föreningen består idag av 156 lägenheter varav 137 bostadsrätter och 19 hyresrätter

Tv och bredband

I medlemsavgiften ingår:
Bredband 1000/1000 Mbit/s från Stockholm stadsnät, även bredbandstelefoni ingår - samtalsavgifter tillkommer.
Comhems basutbud av digital-tv, f.n. 21 kanaler (avgiftsfritt avtal behöver tecknas med Comhem av medlem).

Parkering

Föreningen förfogar över 10 garage- och 11 parkeringsplatser. För närvarande finns inga lediga platser. Kontakta förvaltare om du är intresserad av att sätta upp dig på kölista.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har, enligt årsredovisningen 2018, en mycket god likviditet. De har utfört flera renoveringar, te. x fasad- och fönsterreparationer, utbyte av el, vatten och avloppsrör utan att uppta nya lån och har även efter det en god likviditet. Dessutom har 17 nya lägenheter byggts och upplåtits som bostadsrätter vilket har tillfört likviditet till föreningen. För mer info, se senaste årsredovisning.

Renoveringar - utförda och planerade

Viktiga underhållsarbeten mm. utförda efter föreningens övertagande av fastigheten:
2013 Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el på Bergsrådsvägen 8 och 14.
2013 Nya tvättmaskiner, torktumlare och torkaggregat. Nya torkskåp 2017.
2013-14 Installation av portlås och passersystem samt bokningssystem för tvättstuga.
2014 Stamspolning
2015 Avtal om bredband med gruppanslutning 1000 Mbit/s till samtliga bostadsrätter.
2015-2017 Fönster- och fasadrenovering.
2016-2017 Montering av nytillverkade balkonger på lägenheter som saknade balkonger samt nya balkongräcken på originalbalkongerna.
2016 Iordningställande av ny föreningslokal och övernattningsrum.
2016-2018 Byte återstående el i fastigheterna.
2017 Byte av de bägge undercentralerna till fjärrvärmen
2017 Nya stamventiler till värmestigare i källarplan samt byte av de kallvattensrör som inte bytts tidigare.
2013-2017 Fem lokaler, totalt 736 m² ombyggt till 17 lägenheter.
2017 Nytt avtal för TV med ComHem. I det nya avtalet ingår ComHems TV-abonnemang TV Bas med för närvarande 21 kanaler till samtliga lägenheter.

Planerat underhåll i föreningen inom de närmaste åren
Fortsatt genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK)
Översyn av gårdarna efter avslutade fasadarbeten.
Översyn och underhåll/reparation av portar.
Regelbunden spolning av avloppssystemet (närmast hösten 2020).

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms stad

Området

Bagarmossen är en mysig stadsdel med närhet till allt! Vill du ha stadspulsen med allt vad det innebär når du den på ca 15 minuter. Vill du ha lugnet finns det massor av härliga grönområden, te. x ligger Söderbysjön och Nackareservatet på promenadavstånd för bostaden. Där finns joggingspår, golfbana, badsjöar och vintertid kan man åka skridskor och skidåkning. Förskolor, skolor och Bagarmossens centrum ligger på bekvämt avstånd. Välkommen till ett område att trivas i.

Närservice

På promenadavstånd från bostaden ligger även Bagarmossens centrum med torghandel, restauranger, bibliotek och livsmedelsbutiker. Även det mysiga och populära caféet Lilla Bagis finns där man kan njuta av färskt bröd.

Kommunikation

På bara några minuter når du Bagarmossens T-banan som tar dig in till innerstaden på ca 15 minuter och från Bagarmossen går det även bussar både dag- och nattetid.

Parkering

Föreningen förfogar över 10 garage och 11 parkeringsplatser. Kontakta föreningens förvaltare om du är intresserad av att sätta upp dig på kölista.

Övrigt

En tvättstuga med 2+2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, grovtvättmaskin, mangel och torkrum. Ett övernattningsrum med två sängplatser och duschrum. En samlingssal med "kök" cirka 65 m². Webbokning för tvättstuga, övernattningsrum och samlingssal. Tvättstugan kan även bokas via bokningstavla. 10 garage och 11 parkeringsplatser, kö till bägge

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter