Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tågvirkesgatan 2

Strandängen Arlöv

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tågvirkesgatan 2

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 69,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr D51
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr
Avgift: 4 286 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Driftskostnad 5 400 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkommen till Tågvirkesgatan 2

Med en häpnande utsikt som sträcker sig långt över havet bort till Köpenhamn finns nu en lägenhet ledig näst högst upp i huset. Här erbjuds stora fönsterpartier och mycket ljus. Den nybyggda lägenheten har bara haft en ägare och kan inte beskrivas vara annat än i mycket bra skick.

Här bor du med närhet till havet, Lomma och naturen. Ta cykeln ner för en promenad på stranden eller varför inte stanna på den härliga balkongen och njuta av utsikten på första parkett.

Hall: Vi välkomnas i en hall med öppen planlösning mot köket och vardagsrummet. Tar vi till vänster fortsätter hallen och erbjuder en korridor med garderober och bra avhängningsmöjligheter. Väggarna och garderoberna är vita och på golv ligger samma parkett som i övriga lägenheten.

Köket: Till höger är Myrsjököket beläget, även det likt resten av lägenheten från byggåret. Vitt kök med diskreta detaljer i grått gör det mycket smakfullt. Bra förvaring och arbetsytor gör det smidigt att laga mat. Här erbjuds även plats för en matplats.

Vardagsrum: De stora fönsterpartierna ger en fin utsikt och rikligt med ljus. Även härifrån har du utsikt över havet. Vitmålade väggar tillsammans med parketten på golvet gör det enkelt och roligt att addera färg i möblemang och inredning.

Balkong: Den till ytan väl tilltagna balkongen är något alldeles extra. Fantastisk utsikt och på bästa läge med sol i stort sett hela dagen. Här ryms både familj och vänner för en fika.

Sovrum: Med hörnfönster ges även detta rum ett fint ljusinsläpp. Väggarna har en ljus sober tapet med ett mycket diskret mönster och på golvet vilar en parkett.

Klädkammare/hobbyrum: I slutet av hallen finns ett rum som helt används efter önskemål. Eftersom det har ett fönster går det mycket bra att använda som kontor. Alternativt inreds det som en stor klädkammare.

Badrum: Det helkaklade badrummet är mycket smakfullt och framförallt rymligt. Här finns dusch, bra förvaring och en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.
Med en häpnande utsikt som sträcker sig långt över havet bort till Köpenhamn finns nu en lägenhet ledig näst högst upp i huset. Här erbjuds stora fönsterpartier och mycket ljus. Den nybyggda lägenheten har bara haft en ägare och kan inte beskrivas vara annat än i mycket bra skick.

Förening

Tågvirkesgatan 2

Förening

Brf Strandängen 2

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen:
Bostadsrättsföreningen Strandängen 2, är en fristående bostadsrättsförening som stod klar för inflyttning hösten 2007.
Bostadsrättsföreningen består av 36 lägenheter, i två sexvåningshus, fördelade på 10 4-rumslägenheter, 20 3-rumslägenheter och 6 2-rumslägenheter belägna på det f d Herman Gotthardtsområdet, närmast kusten i Arlöv.

Fastighetsskatt och kommunal fastighetsavgift
Föreningen har åsatts värdeår 2007. Enligt nu gällande bestämmelser om kommunal fastighetsavgift är fastigheten helt befriad från avgiften avseende bostäder fr o m 2008-01-01. Detta gäller under fem år och därefter blir fastigheten belagd med halv avgift under ytterligare fem år. Från och med 2018 blir fastigheten belagd med full kommunal fastighetsavgift. För närvarande är avgiften 1 302 kr per bostadslägenhet . Avgiften kommer årligen att indexeras genom att knytas till inkomstbasbeloppet.

Gå gärna in på bostadsrättsföreningens hemsida för mer information: www.strandangen2.com

Renoveringar:
Samtliga byggnader i föreningen är från 2007 varför inga renoveringar är planerade.

Övrigt:
Föreningen har garage, carportar och parkeringsplatser.

Uppvärmning:
Husen värms upp med fjärrvärme.

Ventilation
Ventilationen består av frånluftsfläktar med förstärkt ventilation i kök och badrum.

Kabel-TV och internet
I lägenheterna finns installerat anslutningar till Comhem och Telia.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Budgivning
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

Fri prövningsrätt
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering