Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Byvägen 8

Åkarp

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Byvägen 8

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 180,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr
Avgift: 7 473 kr/mån inkl VA, 2 p-platser, sophämtning, exkl. värme
Andel i föreningen: 0,45455%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Balkong om ca: 40 kvm samt uteplats med grästäppa tillhör lägenheten. Lägenheten är på två plan.

Andel i årsavgift finns ej angivet.

Golvvärme finns i hela nedre våningsplanet och vissa delar av övrevåningsplanet.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Åkarp 4:74
I natursköna gamla Åkarp finner Ni denna helrenoverade lägenhet om 180 kvm på två plan. Den har väl tilltagna rum, öppen spis och rymligt kök. Här finns även en stor balkong samt uteplats på nedanplan, en lägenhet med villakänsla helt enkelt. Förmånlig finansiering kan ordnas via säljaren. För mer info fråga gärna mäklaren. Välkomna på visning!

Övre plan:

Entré- Vi stiger in en ljus entré med avhängningsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och golven bär stora ljusgrå klinkerplattor.

Vardagsrum- Vidare går vi in i det stora vardagsrummet med gott ljusinsläpp och öppen spis (besiktigad). Här får ni plats med stor soffgrupp samt matsalsmöblemang. Härifrån kan man också ta sig ut på den fantastiska balkongen. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger parkett.

Kök- Ett stort och rymligt kök med stora arbetsytor samt förvaring. Här finns matplats för en stor familj. Köket renoverades i samband med husrenoveringen 2006 och alla vitvaror är även från detta år. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger ljusgrå stora klinkerplattor.

Gäst WC- Helkaklat i vitt kakel och grått klinker 2006. Toalett och vask i vitt porslin.

Nedre plan:

Allrum- Vi går ner via spiraltrappan och kommer till allrummet. Här finns plats för soffgrupp och annan möblering. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger klinker i ljusgrått.

Badrum- Ett helkaklat badrum i vitt med ljusgrå detaljer och spotlights i taket. Här finns duschplats, jacuzzi badkar, vask samt en toalett. Stilrent renoverat 2006.

Sovrum 1- Ett mindre sovrum där Ni får plats med säng och byråer. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger ljusgrå klinker.

Sovrum 2- Ett större sovrum där Ni får plats med dubbelsäng, byråer eller annan möblering. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger ljusgrå klinker.

Sovrum 3- Även detta är ett större rum där Ni får plats med säng, byråer eller annan kontorsmöblering. Väggarna är målade i vitt, spotlights i taket och på golvet ligger ljusgrå klinker.

Grovkök- Här finns stora arbetsytor för handvätt och städning. Tvättmaskin samt torktumlare är från 2006. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ljusgrå klinker. Elpanna som försöjer lägenheten finns här och är lätt manövrerad. Härifrån kan Ni även gå ut till uteplatsen med grästäppa som hör till lägenheten.

Förråd- Stort förråd till förvaring med ljust kakel och klinker.
I natursköna gamla Åkarp finner Ni denna helrenoverade lägenhet om 180 kvm på två plan. Den har väl tilltagna rum, öppen spis och rymligt kök. Här finns även en stor balkong samt uteplats på nedanplan. enkelt. Förmånlig finansiering kan ordnas via säljaren. För mer info fråga gärna mäklaren.

Förening

Byvägen 8

Förening

Brf Villa Åkarp

Allmänt om föreningen

Brf Villa Åkarp eller även såkallat det "gamla bageriet" består av ett hus och tre lägenheter. Föreningen har en gemensam större källare för förvaring av cyklar mm. Varje lägenhet har också sitt eget inhängnade källarförråd och sin egen parkeringplats.

Idag ligger inga beslut för ändring utav månadsavgifter.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2011-04-28). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING:
All budgivning via MOHV Fastighetsfömedling är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud på vår tjänst Bud on Line på nätet. Läs mer om vår budgivning i bladet "bud on line". Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktsskrivningen. Våra budgivningar är kvalitetssäkrade och övervakas av oberoende jurister.
Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter