Om_MOHV2_1350x700

Om MOHV

MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och är nu vad vi kallar ”Sveriges minsta rikstäckande kedja” inom fastighetsmäkleri. MOHV skapades med ambitionen att förändra en bransch och ta fram ett marknadsunikt erbjudande till våra kunder. Inom MOHV finns ett starkt driv att vilja utmana och vi uppfattas av många i branschen som en uppstickare.  Vi har genom vår moderna och nytänkande framtoning lyckats bli ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna och MOHV finns representerade i Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Kungsbacka, Jönköping, Uppsala, Umeå och Hemavan. Näst på tur står fler kontor i Stockholm och Malmö samt i Göteborg. Allt för att möta den ökade efterfrågan på vår mäklartjänst.

MOHV står aldrig stilla utan vi tänker fortsätta utvecklas och tydligt differentiera oss från andra mäklarföretag med vårt varumärke och vår kvalitetstjänst. Vi vill vara annorlunda. Annorlunda är bra och precis vad branschen behöver. Vi vill att våra kunder ska få ut max av sin affär i alla lägen och gör allt för att leverera det. Vi har ett namn som betyder ”flytta”. Vi översatte ordet och gjorde det till ett namn, Move. Namnet gjorde vi till ett varumärke, MOHV. Den udda stavningen gör att namnet sticker ut - precis som vår mäklartjänst. På detta enkla sätt har vi fått genomslag i bruset. Vi har ett namn, en profil och ett annonsupplägg som gör att vi och våra kunders bostäder hamnar i fokus. 

För oss är nöjda kunder det viktigaste vi har, och därför är vi extra glada över att 95% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss.

Välkommen att bli en av dem du också!

Vi kontaktar dig!

Önskar du boka en fri värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Jag har läst och godkänner integritetspolicyn
Fri värdering