Mäklare i Kungälv/Ale/Marstrand

Kontakta oss Värdera bostad

Välkommen till MOHV Kungälv Ale Marstrand

En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i livet så varför inte anlita en kunnig mäklare som har koll på läget? Vi på MOHV har stor kunskap om bostadsmarknaden i Kungälv/Ale/Marstrand och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade mäklare här för dig. Välkommen att kontakta oss!

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD I KUNGÄLV/ALE/MARSTRAND

På vårt mäklarkontor i Kungälv/Ale/ Marstrand hittar du mäklare med stort engagemang och lång erfarenhet. Våra mäklare är experter i Kungälv/Ale/ Marstrand och i närliggande områden och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Kungälv/Ale/ Marstrand finns våra mäklare som en trygg partner genom hela bostadsaffären.

VÅRA MÄKLARE KAN KUNGÄLV/ALE/MARSTRAND

Våra mäklare har full koll på bostadsmarknaden och vad som är på gång i Kungälv/Ale/ Marstrand. Vi tipsar dig gärna om var du hittar de bästa promenadstråken och restaurangerna till vilka skolor och kommunikationsmöjligheter som finns i området. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om bostadsmarknaden i området.

NÖJDA ÅTERKOMMANDE KUNDER

Vi på MOHV sätter alltid kunden främst där kvalité och personlig service står i fokus. Detta har resulterat i många nöjda återkommande kunder och att över 95% rekommenderar MOHV som mäklare. Välkommen att höra av dig du också!

Letar du efter mäklare i Kungälv Ale Marstrand?

Då har du hamnat helt rätt!

NYFIKEN PÅ VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD?

Vi värderar ditt hem kostnadsfritt. Noll förpliktelser.

Kontakta oss

0775-33 30 70
info@MOHV.se

FÖLJ VÅRT KONTOR:

95% AV VÅRA KUNDER REKOMMENDERAR MOHV

Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.