Visningar

Söndag 22 Maj KL: 12:15 - 12:45 Endast bokade visningar! Bokning sker vidare in i annonsen! Boka
Vendelsö, Vendelsö

Mastvägen 4B, markplan

Välkommen till Mastvägen 4b och till en stilfullt renoverad 3:a om totalt 61,5 kvadratmeter med en underbar, väl tilltagen altan med eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för matbord, grill, soffgrupp och solstolar. Lägenheten som tidigare disponerades som en tvåa är omgjord till en trea. Här finns 2 sovrum (extra sovrum är byggt i vardagsrummet), vardagsrum med utgång till altanen, renoverat kök (2020) med generösa arbetsytor, snygga materialval och matplats för 4-6 personer. Helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. Bostaden har genomgående träparkett som ger ett luftigt och lyxigt intryck. Här bor du i en hemtrevlig och idyllisk miljö med grönska inpå knuten samtidigt som kommunikationer (buss till både Stockholm, Gullmarsplan, Haninge, Tyresö m.m) och service endast är ett stenkast bort!

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Bokning till visning sker vidare i annonsen med tidsintervall.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 61.5 kvm
Avgift 3983 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1966
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modernt renoverad trea med fantastisk altan i bästa solläge!

Info-Corona Hemnet_Haninge Hemnet Hagaskolan

Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge
Hemnet
Hemnet
Hagaskolan
Hagaskolan

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mastvägen 4B, markplan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 61.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

HALL
Välkomnande hall med plats för klädavhängning direkt till vänster och garderober. Vitmålade väggar och svart klinkergolv.

KÖK
Snyggt renoverat kök med påkostade materialval. Det stora fönstret ut mot altanen ger ett ljust och luftigt intryck. Köksluckorna har en stilren grå nyans som passar väl till frys och kyl, ugn och micro i rostfritt stål. Induktionshäll, mörk bänkskiva och integrerad diskmaskin. Vita målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Det största sovrummet har fönster mot innergården och rymmer både dubbelsäng och garderober. Målade väggar i sober beige nyans och ekparkett.

SOVRUM 2
Ett tillbyggt sovrum i vardagsrummet med plats för säng och förvaring. Ljusa målade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och golvklinkers i grå nyans. Här finns tvättställskommod, wc, badkar och tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 61.5 kvm
Byggnadsår 1966
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1013
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 3983 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA och förråd
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr

Andel i förening 4,46094%

Förening

Föreningsnamn Brf Vendelsömasten
Organisationsnummer 769619-4831
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Vendelsömasten bildades 2008 och är belägen på Mastvägen 4 4 A-C och 6 A-B i Vendelsö. Föreningens fastighet förvärvades 2010 från Haninge bostäder och består av två flerbostadshus om 2 våningar med 20 lägenheter varav 19 bostadsrätter och 1 hyresrättslägenheter. Fastighetens byggnad är uppförd 1966. Den totala boytan är 1380 kvm fördelat på 2 RoK, 3 RoK & 4 RoK.

EKONOMI
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FASTIGHETENS SKICK
Stambyte utfördes under 2015 inklusive badrumsrenovering och byte av all el. Under 2016 byttes sandlåda, ny gungställning monterades och boulebana & grillplats anlades. Under 2017-2018 ska entréportar och lås bytas.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns i samma hus med en tvättmaskin, ett torkskåp och en mangel.

PARKERING
Förerningen förfogar över 22-platser. Till dessa är det separat kö. Kostnaden är 215 kr/mån.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Övrigt OMRÅDET Här kan du bo med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. Området ligger i Haninge Kommun vid Drevvikens sydöstra sida. Ett flertal badplatser och fina promenadstråk gör att du känner dig som hemma vid första anblick. Förskolor och skolor Förskola finns i direkt anslutning till området samt även flertalet förskolor i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum. Fritid Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Men man kan lika gärna njuta av friden på sin egen tomt eller kanske vill du odla ett trädgårdsland? Tyresta Nationalpark med sina höga träd angränsar till vackra Gudö och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands. Service Den kommersiella servicen är väl etablerad och inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. På ca 7 minuters gångavstånd finns Sågen centrum med snabbköp, restaurang och kiosk. Kommunikationer Precis utanför lägenheten går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss till Handen, Gullmarsplan och även Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Dokument

Området

Området är med sin närhet till natur och kommunikationer ytterst populärt. På nära avstånd finns exempelvis det populära "krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Flertalet dagis och skolor finns i nära anknytning till bostaden och med ca 3 km till Haninge C nås ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, systembolag mm.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Räkna på ditt nya boende