Vega, VEGA

Storseglet 59

Välkommen till ett av Vegas absolut mest centrala lägen! En halv trappa upp i Brf Las Vega finner du denna mycket välplanerade 1:a med modern öppen planlösning mellan kök och rum. Lägenheten stod klar för inflyttning så sent som 2019 vilket speglas i hög standard gällande material och vitvaror. Lägenheten har en optimal planlösning och genomgående vita målade väggar med vackert 3-stavsparkett. Köket är i en stilren grå kulör med gott om både arbetsyta och förvaring, rymligt rum för soffa/säng, ett stort badrum med tvättmaskin/torktumlare och balkong i soligt läge! Brf Las Vega har även tre takterrasser, varav två av dom är bokningsbara. Dessa är perfekta när man bjuder in större sällskap!

Vega är ett lugnt och populärt område som präglas av modern bebyggelse med lägenheter, radhus och friliggande villor. På ett par minuters promenad nås Vegas pendeltågsstation. Bostaden lämpar sig utmärkt för pendlaren eller för den som uppskattar närheten till citypuls men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Bokning till visningen sker vidare i annonsen med tidsintervall.

Ansvarig mäklare: Sara Blomgren - 073-359 54 76

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 33 kvm
Avgift 1931 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2019
Pris

Ansvarig mäklare
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0733-595476
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Varmt välkomna till Haninges mest centrala etta i Vega staden!

planritning

planritning
planritning
Sara Blomgren

Sara Blomgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Storseglet 59

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 33 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 33 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme och direktverkande el.
Ventilation Frånluft och tilluft med värmeåtervinning (FTX).

Rum

HALL

Rymlig och ljus hall med vitmålade väggar och parkettgolv. Gott om plats för avhängning av kläder och skor i form av garderober och hatthylla.

BADRUM

Helkaklat badrum med grått klinker (värmegolv) på golvet och vitt kakel på väggarna. kombinerad tvättmaskin/torktumlare, WC, dusch med glasväggar, kommod med förvaring, överskåp ovanför tvättmaskinen (2019) och en spegel ovanför handfatet

KÖK

Vedum kök med vitvaror från Siemens samtliga från 2019. Maskinparken består av Diskmaskin, glaskäramikhäll, ugn och spisfläkt. Trevlig öppen planlösning mellan kök, matplats, vardagsrum och sovalkov. Gott om förvaring och arbetsyta. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM

Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen. Utgång till den mysiga balkongen med förmiddagssol. Fönster i två väderstreck vilket ger fint ljus till lägenheten.

SOVALKOV

Sovalkov som delats av med gardiner. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-07-19
Primärenergital 72

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1002
Avgift 1931 kr/mån
Kommentar Obligatoriskt tillägg för bredband om 150 kr/mån, faktureras med månadsavgiften. I avgiften ingår värme, tv och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 6 185 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 185 kr
  • Hushållsström: 5 000 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,68708%
Andel av årsavgift 0,64993%

Förening

Föreningsnamn Brf Las Vega
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-0004
Gatuadress Storseglet 51
Postnummer 13656
Ort Vega
Hemsida https://brflasvega.se/index.html
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Barnvagn & Rullstolsförråd finns i varje trapphus i entréplan.

Låsbara cykelförråd finns i fristående byggnad på innergården.

3 st lådcyklar som finns tillfängliga för bokning av medlemmar i föreningens app "Boaktiva"

Teknisk förvaltare Jakobsen Properties
Föreningens ekonomi Styrelsen har inte beslutat om några avgiftshöjningar under 2020
Antal lägenheter 103
Parkering Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget, Haninge kommun ansvarar för avgifter för p-platserna.
Tv och bredband Alla lägenheter är gruppanslutna till Tele2 och debiteras 150kr/mån på månadsavgiften TV - Grundutbud Bredband - 100/100 IP-Telefoni
Överlåtelseavgift 1185 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget. Haninge kommun ansvarar för avgifter för p-platserna.

Dokument

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närområde

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Räkna på ditt nya boende