Visningar

Torsdag 25 Augusti KL: 17:15 - 18:00
Mariehöjd, UMEÅ

Skärvstensgatan 50

Snart här...tvåa på Mariehöjd, Umeå mest expansiva område med närhet till Universitet, nus, iksu och vackra Nydalasjön.
Här erbjuds en modern, stilsäker och trevlig tvåa i nytt och modernt hus. Lägenheten stod klar i december 2019. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong med sol under stor del av dagen och utsikt mot vad som ska bli en jättefin innergård. Bra sovrum med skjutdörrsgarderober. Lyxigt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare (kombinerad).
I avgiften ingår, utöver värme och kallvatten, även bredband, tv, telefoni från Telia.
Mer information och visningstider kommer under augusti. Snabbt tillträdet är möjligt.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 48 kvm
Avgift 2901 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 6
Hiss Ja
Pris 1 895 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Emilie Svedberg
Reg. Fastighetsmäklare
0703-80 35 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Simon Lundström
Reg. Fastighetsmäklare
0705-64 82 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Emilie Svedberg

Emilie Svedberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skärvstensgatan 50

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Välkommen till denna moderna, stilsäkra och nya tvåa. Lägenheten karaktäriseras av generösa ytor, hög standard och rymlig inglasad balkong som sätter guldkant på boendet!

Här bor ni på ett fantastiskt läge om ni vill ha nära till allt! Marielund med nya ICA kvantum, Burger King, USM, apotek och café samt Mariehemscentrum som erbjuder Coop, restauranger m.m. Inom cykel- och gångavstånd nås Universitet, sjukhus, IKSU, Bräntberget och Mariehemsängarna. Nydalasjöns rekreationsområde erbjuder härliga promenadstråk, grillplatser och badmöjlighet i både sjö och på Umelagun. Mycket goda kommunikationer till Umeå centrum. Välkommen på visning!

HALL
Välkomnande hall med ekparkettgolv som enhetligt löper vidare i hela lägenheten. Väggarna är ljusa. Här erbjuds plats för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter i anslutande garderober.

KÖK
Modernt kök med öppen och social planlösning mot matplats och vardagsrum. Vit köksinredning. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, fläkt, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn- och mikro samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
I blickfånget från hallen nås det härliga vardagsrummet med ett fint ljusinsläpp från stora fönster. Rummet har målade ljusa väggar och samma ekparkett golv som i övriga lägenheten vilket ger en bra neutral bas att inreda efter. Här finns plats för både soffgrupp och övrigt möblemang.
Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen där man enkelt kan njuta av solen stor del av året.

BALKONG
Fantastiskt fin och inglasad balkong med soligt och fint läge. Paneltak och spotlights.
Utsikt över vad som ska bli en jättefin innergård.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum rymmer dubbelsäng och erbjuder god förvaring i skjutdörrsgarderob. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger ekparkett.

BADRUM
Komfortabelt badrum i helkaklat utförande med spottar i taket, mörkt klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med duschvägg. Egen tvättutrustning bestående av tvättmaskin med kombinerad torktumlare, praktisk arbetsbänk för klädvård och skåp underlättar vardagen. Självklart är badrummet utrustat med vattenburen golvvärme för er bekvämlighet.

BRA ATT VETA
Till lägenheten hör ett förråd på vindsplanet.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-08-28
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 55
Pris 1 895 000 kr eller högstbjudande
Avgift 2901 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,91579%
Andel av årsavgift 0,91579%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Mariehöjd 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-8283
Gatuadress Skärvstensgatan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Mariehöjd 4 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2016. Föreningen förfogar över 94 st lägenheter belägna på adress Skärvtensgatan. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Inga avgiftsändringar eller större projekt är planerade 2022 (ordförande 2022-05-10).

GÅRDEN
Det planeras för en stor fin innergård med lekplatser och fina planteringar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Ansluten till Trippelplay via Telia med Internet 250 MB, fasta avgiften för IP-telefoni samt ca 20st Tv-Kanaler. Detta är ett obligatoriskt tillägg om 212 kr/månad.

TVÄTTSTUGA
Finns ej. Alla lägenheter är utrustade med egen maskin.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Styrelserum, fastighetsskötarrum och uthyrningsrum. Skärmtak för cyklar.

P-PLATS Kallgarage:
650:-/mån, separat kö. Hyran kommer att justeras till 700 kr / månad från och med 1a juli 2022.
I dagsläget är det kö till garaget men det rör på sig, får man inte plats i garaget direkt så kommer det finnas möjlighet att hyra en annan plats för korttidshyra som avser senare etapper MH8 och MH9 (styrelsen 2022-05-10).

HUSHÅLLSEL
Föreningen har det som kallas IMD (Individuell mätdata) på El och Varmvatten. Deras faktiska förbrukning läses in varje månad och 3 månaders förbrukning debiteras på första avin vid varje kvartal.

ÖVRIGT
Brf Mariehöjd ligger i ett lugn och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, NUS och Universitet. Bra bussförbindelser finns.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam Fastighetsförsäkring. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-05-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 94

Dokument

Området

Brf Mariehöjd ligger i ett lugnt och naturnära område med kort promenadavstånd till en ny stor mataffär, snabbmatsrestaurang, Mariehemscentrum samt Mariehemsängarna. På gång- och cykelavstånd finns Universitetet, NUS samt IKSU sport och till Umeå centrum finns fina cykelbanor samt tre busslinjer att välja på, varav den ena går vidare till nya handelsområdet Avion. I närheten av detta lugna område finns också löp- och skidspår, vid både Stadsliden och Nydalasjön- som också inbjuder till bad, fiske och fina strövområden.

Kommunikation

Från Mariehem tar du dig lätt runt med både cykel och buss. Busslinjerna 7, 1 och 2 går förbi mariehems centrum. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Övrigt

I Mariehem har du Mariehems centrum med bland annat ICA, frisersalonger och restauranger. Mariehem har även Mariehem SK idrottsklubb, belystna motionsspår, stort utbud av skolor och daghem, nydalasjön som erbjuder bland annat äventyrsbad, bangolfbana och äventyrslekpark. Du har även ängarna med beachvolleybollplaner, konstgräsplan och en frisbeegolfbana.

Räkna på ditt nya boende