VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Tungelsta, Tungelsta

Backvägen 17

**ACCEPTERAT PRIS** Kontakta fastighetsmäklare Jannica Johansson för privat visning 0725-550277! Välkommen till denna väldisponerade etta i en attraktiv förening med låg avgift och ett utmärkt läge till kommunikationer, serviceutbud och natur.
Möblerbar hall med gott om plats för avhängning och klädförvaring. I anslutning till hallen finns det stambytta badrummet utrustat med badkar, wc, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt handdukstork. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna rummet med en naturlig plats för säng i en sovalkov, vilket lämnar gott om utrymme för sociala sällskapsytor med utrymme för soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen att sitta och njuta på. Sist men absolut inte minst har vi köket som erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med spis och kyl/frys. Det får även plats ett mindre matbord för två personer.
Bussen finns 1 minut från huset och pendeltåget 5 minuters promenad.
Tungelsta är en underbar blandning av svensk landsbygd och närheten till Stockholm city, som kan nås med både bil och pendeltåg inom ca 30 minuter. I omgivningen finns ett rikt friluftsliv, elljusspår, hästgårdar, golfbanor, sjöar, Årsta havsbad och därifrån t.ex. färja till Utö.

Kontakta fastighetsmäklare vid intresse Jannica Johansson 0725550277.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 34 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2769 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1959
Pris 1 300 000 kr ACCEPTERAT PRIS

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Perfekt etta med kök och balkong!

Gården utanför lägenheten Tungelsta Fastighetskarta

Gården utanför lägenheten
Gården utanför lägenheten
Tungelsta
Tungelsta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Backvägen 17
Backvägen 17
Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Backvägen 17

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Möblerbar hall med gott om plats för avhängning och klädförvaring i garderober. Klinker på golv. I anslutning till hallen finns det stambytta badrummet med kaklade väggar och våtrumsmatta. Badkar, vägghängd-wc samt tvättställ och badrumsskåp och handdukstork. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna rummet med en naturlig plats för säng, en sovalkov, vilket lämnar gott om utrymme för sociala sällskapsytor med utrymme för soffa, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen. I köket finns gott om arbetsyta och förvaring. Köket är utrustat med spis och kyl/frys. Det får även plats ett mindre matbord för två personer.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 34 kvm
Byggnadsår 1959
Övrigt om byggnaden Se årsredovisning

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-12-02
Primärenergital 86

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2402-1-95-10
Pris 1 300 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Avgift 2769 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Värme, vatten samt kabel-tv.
Driftkostnad 1 344 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 1 344 kr

Värme, vatten, tv-grundutbud ingår i månadsavgift. Föreningen har kollektivt avtal med Vattenfall vilket ger el till en låg kostnad. El betalas 3 månader retroaktivt på månadsavin från HSB.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,51786%
Andel av årsavgift 0,51786%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Lillgården
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-0576
Gatuadress Lillgårdsvägen 11
Postnummer 13757
Ort Tungelsta
Epostadress jan.eriksson64@telia.com
Hemsida http://brflillgarden.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lillgården bildades med hjälp av HSB. Föreningens byggnader färdigställdes 1959 och den ekonomiska planen registrerades hos länsstyrelsen 1961-04-17. Föreningen har 122 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en bostadsrättslokal på Backvägen 9 och en gästlägenhet på Lillgårdsvägen 11.
Antal lägenheter 122
Antal lokaler 1
Renoveringar 1992 Stambytt
2018 Spolat alla stammar i alla fastigheter/lägenheter.
2018 Spolat alla dagvattenbrunnar.
2018-2019 Erbjudit fiber till alla boende i Brf Lillgården genom Stadsnätsbolaget
2018-2019 Upprustningen av lekparken.
2018 Upprustning av gymlokalen.
2018 Bytt all armatur i fastigheterna.

Planerade renoveringar, se senaste årsredovisning.
Parkering Föreningen har 83 parkeringsplatser. Fri parkering för bilar med boendetillstånd tillämpas på 54 platser, 29 platser är reserverade för uthyrning till medlemmar. Gästparkering finns på gatumark utmed Lillgårdsvägen/Backvägen.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Tele 2. Basutbudet för Tv-kanalerna ingår i din månadsavgift. Föreningen har uppgraderat nätet för att var och en ska kunna ansluta sig med bredbandsuppkoppling (ingår ej i månadsavgiften).
Överlåtelseavgift 1207 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Tvättstugor
Brf Lillgården har 4 stycken tvättstugor;
1 på Lillgårdsvägen 13-15
2 på Lillgårdsvägen 10-16
1 på Backvägen 13-15

2 stycken grovtvättstugor;
1 på Lillgårdsvägen 16
1 på Backvägen 15

2 stycken manglar;
1 i egen lokal på Backvägen 13-15
1 i tvättstugan på Lillgårdsvägen 13-15

På Lillgårdsvägem 10-16 finns en fin gammal stenmangel, denna bokar du på lista som sitter i porten på Lillgårdsvägen 16.

Gästlägenhet
Föreningen har en gästlägenhet/övernattningslägenhet i med ingång från källaren på Lillgårdsvägen 11. Den kan hyras av Brf Lillgårdens medlemmar för 100:-/natt för 1 till 4 personer.

Förråd och matkällare
Till varje lägenhet hör ett förråd samt en matkällare.

Gymlokal
Föreningen har ett gym som ligger i källaren på Backvägen 13-15. Ingång sker via källardörren på baksidan, vid garagenedfarterna.
Endast Brf-medlemmar har möjlighet att bli medlemmar i gymmet (inga utomstående, dvs ej boende i föreningen).

Samlingslokal
Föreningens samlingslokal finns i källaren på Lillgårdsvägen 13-15. Den består av en stor lokal med tillgång till bord och stolar, samt ett litet kök utrustat med spis, ugn, kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare, samt glas och porslin.

Övrigt

Övrigt Finns ett vindsförråd och en matkällare.
Parkering Som boende måste du ha ett parkeringstillstånd för att stå på Lillgårdens parkeringsplatser. Varje lägenhet är tilldelad ett boendeparkeringstillstånd samt ett gästparkeringstillstånd. Detta tillstånd ska sitta väl synligt i vindrutan vid parkering. Du kan också parkera på gatan enligt skyltning, där ansvarar kommunen. Garage och motorvärmarplatser hyrs av föreningen, dessa är hyresobjekt som sägs upp vid önskemål eller flytt. Önskar du hyra garage eller parkering med eller utan motorvärmarplats så anmäler du dig till HSB Kund- och Medlemsservice på tel. 010-442 11 00. Garageplatser är attraktivt därför kan väntetiden vara lång.

Dokument

Området

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. I Tungelsta finns också en ridskola, elljusspår och ett antal bollplaner. Tungelsta har under de senaste åren expanderas mer info om framtida planer hittar ni på kommunens hemsida.

Närområde

I närheten finns Coop, pizzerior, grill, tandläkare, frisör, vårdcentral, gym, scouter, fotbollsklubb och ridklubbar. I centrala Tungelsta finns även ett flertal restauranger.
Flera förskolor ligger i närheten, Pysslingen ligger närmast bostaden. Tungelsta skola ligger ca 10 minuters promenad från bostaden. Jensen grundskola F-6 öppnar i Lillgården september 2022

Kommunikation

Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C och man når även Nynäshamn.
Buss 835 går från Lillgården till Västerhaninge Centrum samt Haninge centrum och Port 73.

Övrigt

Läs gärna mer om Tungelsta på https://boitungelsta.se/

Räkna på ditt nya boende