VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Roslags Näsby, Täby

Korsvägen 16

+ 1 min gång från Roslags näsby station
+ Genomgående renoverad
+ Förening som funnits länge med intäkter från hyresrätter
+ nära till naturområden samt Täby centrum

Söker ni ett boende där ni kan trivas tillsammans, eller ett extra rum att ha som kontor eller gästrum när ni får besök från släktingar och vänner? Då är ni varmt välkomna till denna optimalt planerade och renoverade 3:a om 72 kvm med balkong och öppen planlösning. Lägenheten består av 2 stora sovrum, stamrenoverat badrum samt gott om förvaring i de stora klädkamrarna. Detta är verkligen ett hem och område där du kan trivas till fullo.

Med endast 1 minuts gång från porten når du närbutiken Tempo, sushi, frisör, gym samt Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm city på 12 minuter. Roslagsbanan ger dig även goda kommunikationer till Vallentuna eller Åkersberga. Flertalet bussar går även från Roslags Näsby trafikplats in mot Stockholm city, Danderyds sjukhus, Norrtälje mm. Roslags näsby ligger endast en station eller ca 10 minuters promenad från Täby centrum.

Lägenheten ingår i en stor förening med 290 lägenheter i olika storlekar. Föreningen äger flertalet hyreslägenheter och lokaler som inbringar en dold intäkt till föreningen varje månad samt säljs av löpande när kontrakten sägs upp.

För mer information Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 72 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4371 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1956
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

72 kvm
72 kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Korsvägen 16

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Varmt välkommen till en inbjudande och ljus hall. Till vänster i hallen har du ett mindre förråd för att hänga av och undan ytterkläderna.

Sovrum 1
Stort och ljust sovrum med målade väggar samt plats för stor säng. Här finns även plats för skrivbord eller extra förvaring om så önskas.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet används idag som gästrum samt kontor.

Kök
Köket pryds av moderna köksluckor. Här finns möjligheter att göra det mysigt med växter, levande ljus och kokböcker för att få en harmonisk miljö. Köket disponerar kyl/frys, mikro, ugn, häll, diskmaskin, kolfilterfläkt, diskho samt arbetsytor.

Badrum
Rymligt och charmigt badrum med dusch. Det finns möjlighet till bra förvaring. Dusch, wc samt kommod. Helkaklat badrum.

Vardagsrum
Du får plats med både soffa och matgrupp i detta stora och rymliga vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet finns även en balkong för varma sommarkvällar. Här finns goda möjligheter till att inreda det hur du vill. Golvet i samband med de ljusa väggarna och utsikt över grönskan gör att rummet känns stort och luftigt.

Förråd finns att tillgå.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00224
Avgift 4371 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår, vatten, värme, förråd och tv paket (Telia Lagom). Obligatorisk avgift för bredband tillkommer på 130 kr/mån
Driftkostnad 5 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,48579%

Förening

Föreningsnamn BRF Höstfibblan 8
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-8556
Hemsida http://www.hostfibblan8.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Populär och centralt belägen bostadsrättsförening med 290 lägenheter och 41 lokaler. Hiss finns i samtliga trappuppgångar. Föreningen ligger i ett expansivt område som står inför stora förändringar. Här bor man i direkt närhet till Roslagsbana och buss.

Brf Höstfibblan 8 bildades 2011 i samband med en ombildning där föreningen köpte fastigheten från den tidigare hyresvärden.
Föreningens fastighet, Höstfibblan 8, bebyggdes 1956 och 2001 och är belägen i Täby kommun. Föreningen förvärvade fastigheten 2011-06-08 för ombildning till bostadsrätt.
Antal lägenheter 290
Antal lokaler 41
Renoveringar Stambyte av badrum genomfördes 2006 och kök och separata WC genomfördes 2013 i de fastigheter som byggts på 50-talet. 3-fas el finns indraget i alla elstigare.
Parkering Inom föreningen finns parkeringsplatser som i mån av tillgång kan hyras av föreningens medlemmar. P-plats utan el 150 kr/mån P-plats med el 250 kr/mån Garageplats 500 kr/mån
Tv och bredband Kabel-TV/internetuppkoppling – föreningen har avtal med Telia för leverans av TV fr. oktober 2014. Det finns även ett kollektivt avtal för fiber där Telenor är leverantör. Varje medlem ska dock teckna egna abonnemang. För fiberanslutningen utgår månadsvis en rabatterad avgift.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Roslags-Näsby ligger cirka en kilometer söder om Täby Centrum och gränsar bland annat till Lahäll i Täby och Enebyberg i Danderyds kommun. Centralt beläget området med närhet till allt.

Närområde

Livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, gym, tobak.

Kommunikation

Tågstation Roslags Näsby där tåg mot Tekniska Högskolan, Österskär samt Vallentuna. Bussar från Roslags Näsby Trafikplats tar dig såväl in mot Stockholm C till Vaxholm och Vallentuna.

Parkering

Fri parkering på gator - se bestämmelser på lokal plats.