VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Näsby Park, TÄBY

Källtorpsvägen 14

+ Bästa tvåan i området
+ Högst upp i huset
+ Större tvåan i området (64 kvm)
+ Inglasad balkong i bästa sydvästläge
+ Exklusiva tillval i kök och badrum

Endast bokade visningar -

För mer information eller bokning av privatvisning, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till denna stora och ljusa tvåa högst upp i huset. Denna lägenhet är enligt de flesta, områdets bästa på grund av att den ligger högst upp i huset på hörnan utan insyn. Här välkomnas du av en stor hall med stenplattor och gott om förvaring. Ett stort och ljust vardagsrum i hörnet av huset med plats för både en stor soffa, matgrupp och om så önskas även en arbetsplats för hemmajobb eller ett piano. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och ger det sociala samtidigt som det får sin egen del för matlagning. Exklusiva tillval med bänkskiva i sten. Från vardagsrummet kommer du ut till balkongen som har sol från förmiddagen tills den går ner sent på kvällen. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och garderober med spegelväggar. Modernt och fräscht badrum med både tvätt och torkmaskin samt badkar. Här bor du med direktaccess till garage samt förråd via hiss. Solid bostadsrättsförening.

Missa inte chansen att förvärva denna unika lägenhet, som kommer att bli din drömlägenhet - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman direkt!

I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, utegym, rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Gångavstånd till Stora Värtan och sandstrand. Mycket goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4153 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 3 495 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Områdets bästa och mest exklusiva tvåa

64 kvm 2a

64 kvm 2a
64 kvm 2a
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning

Rum

Hall

Här finns plats för klädförvaring i form av garderober och yta att ställa barnvagn eller golfklubborna. Väggarna är vitmålade och golven är i mörk sten.

Vardagsrum

Ett rymligt sällskapsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord. Detta utrymme är till för dig som gillar att samla familj och vänner. Stora fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet nås i enkelhet balkongen i bästa syd- väst läge. Här nås soltimmarna från förmiddag till kväll. Då balkongen även är inglasad så går den att nyttja året runt.

Kök

Ett modernt kök med vita skåpluckor och mörk bänkskiva i sten. Här finns bra arbetsytor och skåpförvaring. Kyl/frys, mikro, ugn, häll samt diskmaskin.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stor garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar i med spegel.

Badrum

Stilrent badrum med kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns förvaring genom kommod, och förvaringsskåp. Här finns även tvättmaskin, torktumlare, torkställning samt badkar med duschblandare.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-19
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3161
Pris 3 495 000 kr som utgångsbud
Avgift 4153 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Förråd, värme, varmvatten samt tv/telefoni/bredband.
Driftkostnad 4 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 600 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 1,2165%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkentrén
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-6821
Hemsida brfparkentren.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Antal lägenheter 74
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering 42 st garageplatser för 900 kr/mån. 3 st MC-platser för 300 kr/mån. 12 st uteparkeringsplatser samt 3 st platser för bilpool (sunfleet).
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I varje trapphus finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra extra förråd på källarplan.

Förskolor och skolor i närheten:

Slottets förskola.
Sjökadettens förskola.
Tranans förskola
Flugsnapparens förskola

Näsbyparksskolan F-9
Kunskapsskolan 6-9
Flottiljens skola.
Futuraskolan
Internationella engelska skolan 4-9
Slottsparksskolan.
Norskolan F-3
Spiraskolan F-9

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende