VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Åkerbruket, SVEDALA

Slåtterbalksgatan 39

På våning 2 med balkong i söderläge presenterar vi här en trivsam och genomgående lägenhet som erbjuder en modern öppen planlösning med stilfulla och moderna material- samt färgval.
Åkerbruket är ett populärt område där vi har härliga promenadstråk, stora grönområden med lekplats samt gångavstånd till såväl förskola som grundskola. Optimalt kommunikativt läge där vi har nära till buss och tåg samt väldigt smidigt att ta sig ut längs 108:an för den bilburne. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 72 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4481 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härlig trerummare på populära Åkerbruket!

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slåtterbalksgatan 39

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 2018
Kommentar till byggnadsår Nyproduktion med inflytt 2018

Rum

Hall

Här har vi ett parkettgolv tillsammans med vita väggar. Vi har goda förvaringsmöjligheter i form av en väl tilltagen klädkammare. Även plats för skoförvaring och avhängning för ytterkläder.

Badrum

Välplanerad badrum där vi har vita kaklade väggar samt ett ljusare golv i en jordnära ton. Inredning såsom en dusch med vikbara duschväggar i glas, handfat med kommod i vitt, överskåp med spegeldörrar, förvaring i form av två rejält tilltagna skåp ovan bänken vid tvättmaskinen och torktumlaren.

Kök

Praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter med över- och underskåp. Tillsammans med de eleganta luckorna från IKEA i grå kulör bryter de av de ljusa i lägenheten. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Här har vi gott om plats för matbord för ca 6-8 personer.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för en soffgrupp. Genom vardagsrummet har man direkt anslutning till balkongen med söderläge vilket ger oss många soltimmar under dagen.

Sovrum 1

Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här har vi en enkelgarderob i dagsläget men det finns plats för mer garderober om så önskas. Vita väggar samt parkettgolv.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum ger en perfekt möjlighet för ett barnrum eller hemmakontor. Även i detta rummet har vi vita väggar och parkettgolv.

Ekonomi

Lägenhetsnummer B32S
Avgift 4481 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, VA, sophämtning, bostadsrättstillägg samt parkeringsplats.
Andel i förening 3,529%

Förening

Föreningsnamn Brf Boklok Plogen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-8942
Gatuadress Slåtterbalksgatan 27
Postnummer 23344
Ort SVEDALA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf BoKlok Plogen bildades år 2018 och innehar två fastigheter om vardera fyra våningsplan med adresserna Slåtterbalksgatan 27-45.

Förråd finns att hyra till en kostnad om 130 kr/månad. Separat kösystem tillämpas.
Föreningen har en liten gård med grillplats och miljörum. Intill fastigheterna finns även en stor och trevlig grönyta med lekplats.
Föreningens ekonomi Planerade höjningar av månadsavgiften om 2 % per år enligt den ekonomiska planen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet. Dessa betalas av köparen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 32
Renoveringar Fastigheten byggdes 2018. Tvåårsbesiktningen utfördes i somras, blev uppskjuten på grund av pandemin. Femårsbesiktningen är planerad att genomföras sommaren 2023. Därefter har BoKlok ytterligare 5 års ansvarstid.
Parkering Till varje lägenhet hör en parkeringsplats.
Tv och bredband Fiber

Dokument

Området

Åkerbruket är ett område i Svedala där vi erbjuds friliggande villor, parhus, radhus och lägenheter. Byggnaderna består av nyproducerade bostäder från ca år 2016 och framåt, och ännu fortsätter det bebyggas med både villor och radhus.

Närområde

Vi har gångavstånd till Svedala centrum där vi erbjuds såväl shopping i form av livsmedelsbutiker men också klädaffärer, caféer och restauranger.

Kommunikation

För den bilburne är det enkelt att ta sig ut på motorvägarna via 108:an som går utanför området. Tar man sig till centrum har vi både Pågatågen och regionbussar att tillgå.

Övrigt

I området har vi Åkerbrukets förskola som stod klar sommaren 2020. Vi finner även Aggarpsskolan som är för åldrarna åk 4-9.