Visningar

Söndag 8 Oktober Ring för visningstid!
  • Dela via:
SVARTSJÖ

Korslötsvägen 7

I eftertraktat område i Korslöt finner du detta välplanerade bostadsrättsparhus med underbar vinterbonat inglasat uterum samt magisk baksida! Parhuset erbjuder ljust kök med matplats för fyra -sex personer samt vardagsrum med generösa och lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänners sällskap. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, fåtölj, tv-bänk samt direktaccess till underbart inglasat uterum som blir som ett extra rum vår & höst! Välkomnande hall, stort sovrum med garderober för bästa förvaring, tvättstuga samt badrum.

Trädgården erbjuder flertal uteplatser i olika väderstreck, vackra planteringar såsom bla. rosenhäck, hortensia, vindruvor, syrener mm.

Garage som ingår i månadsavgiften samt ett praktiskt separat förråd. Fiber finns.

Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till kommunikationer, dagis, skolor samt vackra naturområden. Ett härligt boende med livskvalité!

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 60.3 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3878 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1986
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Susanne Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 26 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Mest trovärdig Ekerö 2022
Mest trovärdig Ekerö 2022

Planritning

Planlösning
Planlösning
Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Korslötsvägen 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 60.3 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans bostadsrättsparhus
Boarea 60.3 kvm
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Värmepump med vattenburen värme samt luft/luft värmepump.
Ventilation Frånluft med återvinning via köksfläkten utsug + inblås system FTX!

Rum

HALL

Välkomnande hall med bra avhängningsytor bakom skjutdörrsgarderob.

KÖK

Drömkök med gott om plats för matbord för sex-åtta personer. Härliga arbetsytor för mat & bak samt gott om förvaring. Köksluckor i björk, beige kakel ovan grå bänkskiva i laminat, ljust målade väggar samt laminatgolv. Köket erbjuder kyl, frys, ugn, spis samt fläkt.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, fåtölj, byrå samt tv-möbel. Ekparkettgolv samt målade väggar i ton av ljusgul. Utgång till underbart uterum samt trädäckad altan. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut! Ett härligt boende med livskvalitet!

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord, byrå samt praktiska garderober. Målade väggar i ton av ljusgul samt plastmatta på golv.

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkergolv i ljusgrå ton samt ljust kalkade väggar. Wc, spegel med belysning, handfat med två lådor, badkar med dusch samt handdukstork.

TVÄTTSTUGA

Intill hallen ligger en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Vitmålade väggar samt plastmatta på golv i toner av nougat. Ett litet fönster.
Här är även varmvattenberedaren placerad.

INGLASAT UTERUM

Fantastiskt uterum som blir som ett extra rum vår & höst. Fönster i tre väderstreck samt skjutdörrar.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 3878 kr/mån
Elförbrukning 9 428 kWh/år
Driftkostnad 13 508 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 13 508 kr

MÅNADSAVGIFT I månadsavgiften ingår avlopp, sophämtning, snöröjning samt garage. Vattenförbrukningen för bostaden läses av en gång per år och eventuell reglering av kostnaden beror på årsförbrukningen. Obligatoriskt tillägg är 153,60 kr per månad.

Andel i förening 4,17065%
Andel av årsavgift 4,17456%

Förening

Föreningsnamn Brf Korslöt
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716419-6052
Gatuadress Korslötsvägen 6
Postnummer 17996
Ort SVARTSJÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Korslöt ligger naturskönt mitt på Färingsö i Ekerö kommun. Föreningens 10 parhus inrymmer 20 marklägenheter i olika storlekar, från 2:or på 60m² till tvåvånings 4:or i suterränghus på 97m². Direkt intill lägenheten har man sitt garage och bostadsrättshavaren får disponera och sköta närliggande del av föreningens gemensamma tomtmark, vilket ger lite av en villakänsla.

De röda husen med vita knutar och den omgivande skogen ger en härlig lantlig prägel. Samtidigt är vi en modern förening där bredband via fiber finns tillgängligt i varje lägenhet vilket ger möjlighet till en blixtsnabb internetuppkoppling på upp till 1Gbit.

Fastigheten bebyggdes 1986 och består av 10 parhus och 11 garagebyggnader. Värdeåret är 1986.

Parhusens totala lägenhetsyta är 1524m².

Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt som fördelas enligt: åtta 2:or, sex 3:or och sex 4:or.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Färingsö ligger i mälaren och är Sveriges näst största insjö-ö. Här finns flera olika utflyktmål och aktiviteter, till exempel det prisbelönta caféet Äppelfabriken och Svartsjö slott. Vill man spela golf erbjuds möjlighet på Troxhammars golfklubb. Det är bara en dryg kilometer ner till vattnet där det finns en badplats med sandstrand.

Dokument

Området

Ekerö är en gammal anrik kulturkommun. Här finns många fornlämningar och hällristningar som är riksbekanta. Drottningholms och Ekebyhovs slott är välkända attraktioner, liksom Birka på Björkö och Svartsjö våtmarksängar. I närområdet ligger det natursköna Eldgarnsö naturreservat. Här kan man strosa i ädellövskogen bland mistel och liljekonvaljbackar. Här finns även en markerad stig om ca 6 km för den som vill gå på upptäcktsfärd. Friluftsfrämjandet Mälaröarna organiserar vandringar för dem som är intresserade.

Närområde

I Kungsberga, hittar du bl a mataffär, grill/pizzeria samt en restaurang (Lilla Sörgården) som några fredagar i månaden serverar en 3-rätters måltid. Det finns gott om förskolor och familjedaghem i området och barnen går i Färentuna skola upp till åk 6. Högstadieskolor finns sedan i Stenhamra (Färingsö's tätort). I Stenhamra finns även mataffär, vårdcentral, bageri, frisör, gym samt pizzeria.
På norra Färingsö finns även flertalet handelsträdgårdar för den som är intresserad bla Gustavhill samt Juntras. Flertal privatstall samt Kungsberga ridskola.

Övrigt

Flertalet bad och vid Karlskärsbadet finns det under sommarlovet simskola.
På Mälaröarna finns det tre golfbanor varav Troxhammar golf är den närmaste.
Slalombacke (Ekebyhovsbacken) finns på Ekerö. I Skå/Svanhagen, på södra Färingsö, ligger en stor idrottsplats med ishall och fotbollsplaner.

Räkna på ditt nya boende