VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hagastaden/Karolinska, SOLNA

Solnavägen 11A

- Nyproducerad 3:a i gavelläge!
- Optimal planlösning
- Exklusiva materialval
- Garage i huset
- Ett stenkast från Vasastan
- Prel inflytt december 23


Försäljning sker på ritning, exakt adress är ännu inte fastslaget.

Nu ges en unik chans att förvärva en nyproducerad 3:a i det attraktiva projektet Haga Palett längs Solnavägen invid Vasastan. Här kan ni som köpare få känslan av att kliva in i en sprillans ny bostad i absolut toppklass!
Exemplariskt planerad bostad i gavelläge med ljus och öppen planlösning som erbjuder fönster i tre väderstreck. Exklusiva materialval i samtliga rum och vackert parkettgolv i mörk ek. Väl tilltaget sällskapsrum med gott om sociala ytor, fullt utrustat kök och två rymliga sovrum. Förvaring i flertal garderober samt walk-in closet och badrum med tvättinrättning.

Brf Haga Palett Terra är helt nyproducerad förening med 119 bostäder endast ett stenkast från Vasastan. Föreningen har en spektakulär takterrass och garageplatser i huset som nås direkt från hissen. Nordr har en räntegaranti som gör att räntan på föreningens lån blir max 3,25%.

Här bor ni i ett optimalt läge intill växande Hagastaden med all tänkbar service, restauranger och caféer. Utöver gångavstånd till stadspuls finns även intilliggande Hagaparken med mysiga promenadstråk och grönska. I området går flertalet bussar som tar dig till direkt till KTH och övriga delar av Stockholm City. Inom några år kommer även tunnelbanans nya gula linje stå klart vid Hagastaden.

Visning sker på mäklarkontoret, Sturegatan 25 i Sundbyberg. Kontakta Adam Behrer för mer information!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 77 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5177 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris 5 600 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Adam Behrer
Reg. Fastighetsmäklare
0708-19 67 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Chans att förvärva nyproducerad 3:a i populärt projekt!

Planritning

Adam Behrer

Adam Behrer

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Solnavägen 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 77 kvm
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Rum

HALL

Välkomnande hall som leder vidare in mot sällskapsrummet. Gott om plats för avhängning och förvaring på hatthylla och i garderober.

VARDAGSRUM

Ljust och socialt vardagsrum centralt beläget i bostaden med öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier längs hela ytterväggen mot balkongen. Plats för matbord, soffgrupp, TV-möbel och bokhylla. Vackra golv i mörk ekparkett som fortsätter in i resten av bostaden.

KÖK

Kök med snygga skåpluckor i grått och bänkskiva i kvartskomposit. Full maskinpark i form av induktionshäll, diskmaskin, ugn, mikro och fläkt samt dubbel kyl/frys. Gott om arbetsytor för matlagning.

BALKONG

Stor balkong i soligt österläge med plats för trädgårdsmöbler och växter.

SOVRUM 1

Det mindre sovrummet i anslutning till vardagsrummet, perfekt som barnrum eller hemmakontor! Rymmer dubbelsäng och skrivbord. Förvaring i garderob.

SOVRUM 2

"Master bedroom" i gavelläge med fönster i två väderstreck. Rymligt sovrum på 16 kvm med gott om plats för dubbelsäng. Förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och anslutande walk-in closet.

BADRUM

Helkaklat badrum med dusch, tvättställ, WC och tvättmaskin samt torktumlare.

ÖVRIGT

Bostaden är inredd enligt inredningsstilen Grafit. För mer detaljerad rumsinformation, se dokument bostadsfakta.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1-1501
Pris 5 600 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 5177 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 229 kr/månad.
Driftkostnad 6 428 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 720 kr
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 608 kr

Driftkostnaderna är baserade på byggherrens schablonuppgifter. Faktiska kostnader kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,9592%
Andel av årsavgift 1,0109%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 113 413 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Nettoskuldsättningen är baserad på ekonomisk plan.

Förening

Föreningsnamn Brf Haga Palett Terra
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-4621
Gatuadress Box 3024
Postnummer 16903
Ort Solna
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Haga Palett Terra, det röda kvarteret, är den första etappen allra närmast Vasastan med 119 lägenheter i två byggnader med 8-10 våningar.
Solnavägen kommer att förvandlas till en mysig boulevard – en stadsgata där butiker och restauranger kommer att samsas med träd och cykelvägar. Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort. Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby, och vidare mot Hagaparkens
grönområden. På andra sidan huset skapar vi en upphöjd, tyst och lummig innergård. Här får några av lägenheterna privata uteplatser, och här kan alla boende njuta av grönska, grillkvällar och lek. Längst bort på gården, i Haga Paletts sista etapp, planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av ett prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift på 1% av ett prisbasbelopp. Båda debiteras köparen.

Föreningen kommer att ha två lokaler som kommer användas som butikslokal och kontorslokal.
Antal lägenheter 119
Antal lokaler 2
Renoveringar Huset är nybyggt. Inga renoveringar planeras.
Parkering Det finns ca 42 garageplatser som disponeras av föreningen. Garageinfarten är från Solnavägen och garaget nås från alla trapphus. Några av platserna kommer att vara förberedda för elbilsladdning. En garageplats kostar ca 2 250 kr/månad.
Tv och bredband Fiberbredband draget i huset. Ingår mot en obligatorisk avgift om 229 kr/månad.
Gemensamma utrymmen Miljörum för hushållsavfall och källsortering finns i
huset. Föreningen har en takterrass som får disponeras av medlemmarna.

Övrigt

Parkering Garage finns. Bilplats följer inte med bostaden.

Dokument

Området

Hagastaden en av Sveriges nyaste och modernaste stadsdelar, med 6000 nya bostäder, ny egen tunnelbanestation, skolor och närservice i världsklass, bara minuter från City.

Närområde

Inom några minuters promenad nås Torsplan med två matbutiker, Systembolag, SATS, flertalet caféer och restauranger, etc. Här finns all service man kan önska sig för att klara av vardagen. En stenkast bort nås Vasastan/Sankt Eriksplan med bara någon minuts promenad.

Via Solnavägen nås Solna där ni bland annat finner fantastisk shopping vid Mall of Scandinavia med trivsam shopping och matupplevelser. Här finns över 150 butiker, restauranger och caféer att ta del av. Vid Mall of Scandinavia finns även Friends Arena som håller flertalet event, konserter och fotbollsmatcher årligen.

Kommunikation

Inom några år öppnar nya tunnelbanestationen Hagastaden som tar dig till Odenplan på bara minuter. Idag finns snabba och smidiga resvägar i buss linje 3, 6, 67, 77 och 507 mot bland annat Södersjukhuset, Odenplan, Solna Station, Skansen och Ropsten via Fridhemsplan och Slussen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Solna Stad. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal.

Övrigt

Grönområden:
Bara ett stenkast bort ligger Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärlishuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Räkna på ditt nya boende