VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bullmark, Sävar

Sävarvägen 20

Välkommen till denna välunderhållna villa med låga driftkostnader genom bergvärme, nyare fönster och tilläggsisolerad fasad. Villan ligger på en rymlig tomt i fint sydvästläge med sol från morgon till kväll. På fastigheten står ett mycket rymligt dubbelgarage med generös takhöjd, tillbyggt förråd med utrymme för exempelvis husvagnsförvaring.

Bullmark är en aktiv by med ICA affär, förskola/skola och fint föreningsliv med närliggande byar. Här bor ni i lantlig idyll med skog och natur inpå knuten som erbjuder fina utflyktsmål. Bullmark ligger ca 2,5 mil norr om Umeå och 1.7 mil från Sävar.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 124 kvm + 88 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3 sovrum
Tomt 2361 kvm, friköpt
Byggnadsår 1963
Pris 2 350 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Charlotte Forsberg
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Bullmark lantlig idyll!

Planritning

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sävarvägen 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 124 kvm. taxeringsinformation

HALL
Välkommen in till hall försedd med garderober och plats för kapp- och skohylla. På golvet ligger ett laminat och väggarna är ljust tapetserade. Hallen fördelar samtliga rum i entréplan, trapp upp till övre plan samt trapp till källarvåningen.

ALLRUM
Rakt fram i hall når ni ett mindre allrum med en mysig öppen spis. Ett utmärkt rum för en kreativ hörna eller kanske TV-rum? Laminat på golv och ljust tapetserade väggar.

KÖK
Rymligt platsbyggt kök med generös matplats. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, inbyggd ugn samt diskmaskin. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp.

MATRUM
Ett tidigare sovrum fungerar idag som ett mysigt matrum och nås från vardagsrum. Rummet har tapetserade väggar och ett fint parkettgolv.

VARDAGSRUM
Bostadens vardagsrum har plats för soffgrupp och TV-möbel. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp. Parkett på golv och tapetserade väggar klär rummet.

SOVRUM 1
I entréplan finns husets ena sovrum placerat. Rummet har plats för dubbelsäng och inrett med flera garderober. Matta på golv och ljust tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum 2 och 3 nås på övre plan och båda rummen har charmiga snedtak. Sovrum 2 är rymligt och har matta på golv och tapetserade väggar. Här finns balkong.

SOVRUM 3
Sovrum 3 har också en bra storlek och har liksom sovrum 2 matta på golv samt väggar med ljusa tapeter. Båda sovrummen är försedda med garderober.

BADRUM
I entréplan når ni badrum, renoverat 2005, med matta på golv och vägg. Ett fönster släpper in trivsamt ljus. Badkar med dusch, wc och tvättställ med tillhörande kommod och spegel är badrummets inredning.

WC
Bekvämt och praktiskt har övre plan en wc att nå. Wc.n är inredd med toalettstol och tvättställ. Matta på golv och vägg.

KÄLLARE
Den fina källaren är inredd med en gillestuga, förrådsutrymmen samt en tvättstuga. Här finns också husets värmekälla, Bergvärmepumpen, placerad.

ÖVRIGT
Varmbonat dubbelgarage (vattenburen golvvärme, elpanna) med indraget vatten/avlopp och en generös takhöjd. Förråd byggt 2007 med platta på mark, passar utmärkt för tex husvagnsförvaring.
Växthus på betongplatta.
2010 Bergvärme
2005 fick hela entréplanet nya golv och ytskikt samt ett renoverat badrum.
2004 fasad ny brädfodring samt tilläggsisolerat samt nya 3-glas fönster.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Tålsmark 3:14
Boarea 124 kvm
Biarea 88 kvm
Byggnadsår 1963
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-09-09
Primärenergital 70

Ekonomi

Pris 2 350 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 461 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 355 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 106 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 106 000 kr
Värdeår 1963
Summa inteckningar 315 590 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 30 045 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5 770 kr
  • Renhållning: 2 275 kr
  • Hushållsström: 22 000 kr

Beräknad vattenförbrukning 52 kubik, beräknad kostand 5 770 kr/år. Beräknad årskostnad för hushållsavfall 2 275 kr. Elförbrukning 16 710 kwh den senaste 12 månaders perioden. 16 A säkring 2 301kr/år. Till driftkostnaden tillkommer Hemförsäkring och Fastighetsskatt

Tomt

Tomtarea 2361 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Uteplats Inglasad veranda
Parkering Rymligt dubbelgarage med generös takhöjd

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Vattenskyddsområde

Dokument

Området

Bullmark är en mysig by med ca 300 invånare och ligger 17 km nordväst om Sävar och 25 km norr om Umeå. I byn finns en mindre ICA-butik som även har även apoteksutlämning och systembolagsutlämning. Invid Ica finns även en automatstation för bränsle. Byn har en egen skola, Förskoleklass upp till årskurs 6.

Kommunikation

Se tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende