VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Rydebäck

Styrsögatan 5

Vi presenterar med glädje denna stilrena och väldisponerade villadröm på ett av Rydebäcks bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier till det spatiösa uterummet och mot trädgården i västerläge. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Bostaden bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor, två kaminer och därtill fyra generösa sovrum. Vidare finner vi helkaklat badrum med dusch, samt två toaletter och en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora takfönster ger ovanplan en fantastik miljö med utsikt över grönområde och grannskap.

Underbar utemiljö som matchar sitt hus väl. Det här är precis lika vackert och välskött ute som inne. Uteplatsen är en fantastisk rogivande oas med spabad och loungeområde. Vidare erbjuds en privat, lättskött trädgård.

Rymligt carport och två bilplatser samt garage med ett rymligt förråd.

Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. På några minuters promenad kan du vara nere vid stranden. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång. Gillar du golf så finns det ca 5 minuters bilfärd från ditt nya hem en av Helsingborgs bästa banor. I Rydebäck har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl till stadens centrum som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren.

Varmt välkommen att boka din privata visning på hemsidan!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 178 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 563 kvm
Byggnadsår 1972
Pris 6 395 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Henric Nylander

Henric Nylander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Styrsögatan 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 178 kvm. taxeringsinformation

Välkomnande entréhall med plats för avhängning i anslutning till den öppna planlösningen med praktisk klinker på golv med värme. Vid entréhallen nås toaletten, med kakel och klinker som är utrustat med handfat, toalett samt spegel.

Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med köket ger en fantastisk känsla av rymd och ljus genom de stora fönsterpartierna med utgång till uterum och trädgård. Kaminens sprakande värme ger ombonad och hemtrevlig atmosfär till både kök som vardagsrum. I Vardagsrummet finner vi ett snyggt golv från Pergo i ljus nyans och ljust målade väggar. Från vardagsrummet nås det generösa uterummet som rymmer plats för både matplats och loungehörna.

Stilrent kök med luckor i vit nyans. Välplanerat och praktiskt med gott om arbetsyta på bänkskivan samt en fantastisk kökshalvö. Komplett maskinpark bestående av inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd diskmaskin, samt kyl och frys. Kökshalvö med arbetsyta, förvaring och plats för flera barstolar. Från köket nås tvättrummet utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk med tvättställ. Detta rum utgör även husets groventré. Rummet erbjuder väl tilltagna förvaringsmöjligheter som passar den stora familjen.

Lite avskilt vid husets södra gavel ligger bostadens största sovrum, Rummet har fönster mot trädgården. Här erbjuds gott om utrymme för både en stor säng samt flera garderober. Väggarna är målade i ljus nyans och på golvet vilar ett fint ekparkett.
Med utsikt mot trädgården på framsidan är ännu ett trevligt sovrum beläget. På golvet vilar ekparkett och väggarna är målade i vit nyans. Från hallen nås bostadens badrum från 2010 på entréplan som erbjuder en rymlig dusch, toalett, handfat på kommod samt spegelskåp med belysning. Klinker på golv med värme i snygg mörk nyans samt väggar med ljusare kakel.

Trappan leder oss upp till ovanplans allrum som erbjuder gott om plats för soffa och tv:n. Lagom avskilt från entréplans kök och vardagsrum har skapats en ljus och trevlig miljö med flera stora takfönster och en värmande kamin. Ovanvåningen erbjuder genomgående samma fina ekparkettgolv.

Ovanplans toalett erbjuder väggar i ljus nyans, samt klinker på golv i praktisk mörkare nyans med mönster. Utrustat med toalettstol, handfat på kommod samt spegel med belysning. I anslutande hall finns två klädkammare med gott om plats för förvaring.

Ovanvåningen erbjuder dessutom två rymliga rum på husets norra gavel med parkettgolv, målade väggar i ljusgrå nyans samt fönster i norrläge.

Idyllisk trädgård i västerläge mot ett lugnt grönområde. Från uterummet nås den stora uteplatsen på trall med en fantastiskt trevligt spa för varma bad. Här välkomnar man mer än gärna våren och tillbringar sina sommardagar med nära och kära. I övrigt finner ni träd och blomster för en rogivande miljö.

Rymligt carport och två bilplatser samt garage med ett rymligt förråd.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Storbådan 49
Boarea 178 kvm
Byggnadsår 1972
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Puts + Tegel + Trä
Fönster Velux, pvc, Elit
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Luft/luft värmepump + direkt el
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden RENOVERINGAR
2016
Varmvattenberedare (Nibe)
Garderober groventré
Fönster norrgavel ovanplan
Fönster entreplan (förutom groventré)
Golv vardagsrum
El omdragen och central utbytt
Ny toalettstol och vask, gästwc entréplan

2017
Kök från IKEA
Larm

2018
Tak (papp, läkt, pannor, plåt)
Gavelpanel bytt
Takfönster bytt toalett
Stensättning trädgård samt trädäck framsida
Entrédörr

2019
Renovering toalett ovanplan

2020
Trä exteriört målat

2021
Tvättmaskin, vask och underskåp groventré
Ytterdörr groventré (Yale doorman)
Kamin vardagsrum från Contura
Putsning av fasad
Skjutdörrsparti uterum
Värmepump luft/luft
Staket samt trädäck baksida
Spabad från Neptun

2022
Belysning trädgård baksida
Eldrivna markiser

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2016-05-20
Energikonsumtion 82 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 6 395 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde 3 869 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 228 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 641 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 641 000 kr
Värdeår 1972
Summa inteckningar 4 403 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 40 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 500 kr
  • Renhållning: 3 600 kr
  • Hushållsström: 29 000 kr
  • Sotning: 1 500 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 800 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Tomt

Tomtarea 563 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:15 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:8 ändamål: Radio- TV och/eller tele

Planbestämmelser Ändring Av Dp Tomtindelning Stadsplan

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende