Rydebäck

Orustgatan 2

Vi presenterar snart denna stilrena och väldisponerade renoverade villadröm på ett av Rydebäcks bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier mot trädgårdens fantastiska uteplatser. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Hemmet bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor och därtill tre sovrum. Vidare finner vi helkaklat badrum, en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster samt stora fönsterpartier och en väl tilltagen utemiljö med gräsmatta och uteplats i västerläge.

Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och stilsäker interiör som samspelar med den fantastiska utemiljön som är minst lika tilltalande som interiören och bjuder på en privat och lättskött hörnträdgård.

Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. På några minuters promenad kan du vara nere vid stranden. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång. Gillar du golf så finns det ca 5 minuters bilfärd från ditt nya hem en av Helsingborgs bästa banor. I Rydebäck har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl till stadens centrum som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren.

Denna bostad är kommande men du är redan nu varmt välkommen att anmäla ditt intresse på hemsidan!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 133 kvm
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 592 kvm, friköpt
Byggnadsår 1967
Pris 6 995 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Henric Nylander

Henric Nylander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Orustgatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 133 kvm. faktisk uppmätn norm SS 021053

Välkomnande entréhall med plats för avhängning i anslutning till den öppna planlösningen

Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med en fantastisk känsla av rymd och ljus genom de stora takfönsterna samt de många fönsterpartierna med utgång till trädgård och uteplats.

Genomgående för bostadens sociala utrymmen finner vi ett exklusivt parkettgolv, ljust målade väggar.

Stilrent kök med luckor i svart nyans. Välplanerat och praktiskt med gott om arbetsyta på bänkskivan. Här finner vi även ett större fönsterparti som erbjuder uppsikt över bostadens poolområde och vy över trädgården.
Komplett maskinpark bestående av spis, köksfläkt, diskmaskin, samt kyl/frys. Köksö med arbetsyta, förvaring och plats för två barstolar.
Badrum med helkaklade väggar i ljus nyans, samt klinker på golv i praktisk grå nyans. Utrustat med dusch, toalettstol, handfat på kommod i vitt samt spegel med belysning.
Gästwc med klinker på golv och ljust målade väggar.

Sovrum med parkettgolv, målade väggar i ljus nyans samt fönster fönsterdörr med utgång till uteplats och garderobsvägg med gott om plats för förvaring samt en klädkammare.
Sovrum med parkettgolv, målade väggar i ljus nyans
Sovrum med parkettgolv, målade väggar i ljus nyans
Tvättrum med kaklat golv, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med tvättställ.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Falsterborev 6
Boarea 133 kvm
Byggnadsår 1967
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel + Trä (puts)
Fönster isolerglas 3-glastyp
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluft värmepump, vattenburen golvvärme
Ventilation Självdrag + mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden 2017 Fiber
2017- ny papp och plåtar garagetak
2017 - nya panel gavel norr
2017- renovering av förråd med nytt golv och ytskikt samt ytterdörr.
2017 renovering av samtliga sovrum.
2018 - Öppet upp i nock, bytt alla fönster, nytt tak. Ny panel resterande del av huset.
2018 - ny el med installation av jordfelsbrytare. (Ej trådar till taklampa i gäst wc:n). Elutag och strömbrytare av märket Elko plus.
2018 - nytt golv hela huset
2018- renovering av tvättstuga. Nya tvättmaskin och torktumlare från Bosch.
2018- installation/byte av uppvärmningssystem från gas till luft/vatten värmepump av märket CTC med nya golvvärme i alla utrymmen för utom badrummen och förråd (förråd har ej golvvärme)
2019 renovering Gäst wc
2019 nytt kök samt färdigställande av ytskikt i vardagsrum.
2020 arbete och färdigställande av trädgård framsida med singel, pergola, trädäck samt rabatter.
2020- staket, blomsterlådor och plattor baksida.
2021 - trädäck baksida
2021- putsning av fasad, mindre plåtarbeten och byte av vattenutkastare.

Bostaden har två stavs parkettgolv från Kährs i de sociala delarna samt sovrum. Gedigna kakelplattor i grått i tvättstuga samt hall.
Gäst wc har marmor golv (hexagon formade av märket bricmate). Helkaklat badrum i grått och vitt.

Kök från Ikea med kyl, frys och diskmaskin från Ikea. Spis från Lofra samt bänkskiva i kalksten samt vask köpt tillsammans med bänkskiva från Helsingborgs Sten.

Bankskivor i sten, marmor i hela huset utom vardagsrum där det är samma kalksten som köksön.

Ytterdörr entré är av märket kaski.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2016-02-25
Energikonsumtion 145 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 6 995 000 kr eller högstbjudande
Driftkostnad 26 183 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 472 kr
  • Försäkring: 5 210 kr
  • Renhållning: 2 700 kr
  • Hushållsström: 12 801 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 2 000 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Tomt

Tomtarea 592 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:20 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

Övrigt

Allmänt om bostaden 2017 Fiber 2017- ny papp och plåtar garagetak 2017 - nya panel gavel norr 2017- renovering av förråd med nytt golv och ytskikt samt ytterdörr. 2017 renovering av samtliga sovrum. 2018 - Öppet upp i nock, bytt alla fönster, nytt tak. Ny panel resterande del av huset. 2018 - ny el med installation av jordfelsbrytare. (Ej trådar till taklampa i gäst wc:n). Elutag och strömbrytare av märket Elko plus. 2018 - nytt golv hela huset 2018- renovering av tvättstuga. Nya tvättmaskin och torktumlare från Bosch. 2018- installation/byte av uppvärmningssystem från gas till luft/vatten värmepump av märket CTC med nya golvvärme i alla utrymmen för utom badrummen och förråd (förråd har ej golvvärme) 2019 renovering Gäst wc 2019 nytt kök samt färdigställande av ytskikt i vardagsrum. 2020 arbete och färdigställande av trädgård framsida med singel, pergola, trädäck samt rabatter. 2020- staket, blomsterlådor och plattor baksida. 2021 - trädäck baksida 2021- putsning av fasad, mindre plåtarbeten och byte av vattenutkastare. Bostaden har två stavs parkettgolv från Kährs i de sociala delarna samt sovrum. Gedigna kakelplattor i grått i tvättstuga samt hall. Gäst wc har marmor golv (hexagon formade av märket bricmate). Helkaklat badrum i grått och vitt. Kök från Ikea med kyl, frys och diskmaskin från Ikea. Spis från Lofra samt bänkskiva i kalksten samt vask köpt tillsammans med bänkskiva från Helsingborgs Sten. Bankskivor i sten, marmor i hela huset utom vardagsrum där det är samma kalksten som köksön. Ytterdörr entré är av märket kaski.
Övrigt 2017 Fiber 2017- ny papp och plåtar garagetak 2017 - nya panel gavel norr 2017- renovering av förråd med nytt golv och ytskikt samt ytterdörr. 2017 renovering av samtliga sovrum. 2018 - Öppet upp i nock, bytt alla fönster, nytt tak. Ny panel resterande del av huset. 2018 - ny el med installation av jordfelsbrytare. (Ej trådar till taklampa i gäst wc:n). Elutag och strömbrytare av märket Elko plus. 2018 - nytt golv hela huset 2018- renovering av tvättstuga. Nya tvättmaskin och torktumlare från Bosch. 2018- installation/byte av uppvärmningssystem från gas till luft/vatten värmepump av märket CTC med nya golvvärme i alla utrymmen för utom badrummen och förråd (förråd har ej golvvärme) 2019 renovering Gäst wc 2019 nytt kök samt färdigställande av ytskikt i vardagsrum. 2020 arbete och färdigställande av trädgård framsida med singel, pergola, trädäck samt rabatter. 2020- staket, blomsterlådor och plattor baksida. 2021 - trädäck baksida 2021- putsning av fasad, mindre plåtarbeten och byte av vattenutkastare. Bostaden har två stavs parkettgolv från Kährs i de sociala delarna samt sovrum. Gedigna kakelplattor i grått i tvättstuga samt hall. Gäst wc har marmor golv (hexagon formade av märket bricmate). Helkaklat badrum i grått och vitt. Kök från Ikea med kyl, frys och diskmaskin från Ikea. Spis från Lofra samt bänkskiva i kalksten samt vask köpt tillsammans med bänkskiva från Helsingborgs Sten. Bankskivor i sten, marmor i hela huset utom vardagsrum där det är samma kalksten som köksön. Ytterdörr entré är av märket kaski.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende