Norrtälje

Stockholmsvägen 25

Välkommen in till denna smakfulla bostad som verkligen andas hemtrevnad. När dörren öppnas så möts du av en vacker eldstad som är så smart placerad för att fånga ditt intresse samtidigt som den värmer gott. Till vänster finns två sovrum med fönster i nordvästläge. Båda rummen är stora nog att rymma en dubbelsäng och klädförvaring. Inbyggda garderober finns mellan rummen. Köket går i vitt och har en mycket trevlig öppning i form av en högre bänkskiva mot vardagsrummet med spottar i passagen. Både öppen spis och balkong nås via vardagsrummet och fönstren vetter mot söder. Lägenheten har nya ytskikt såsom golv, och väggar samt omdragen el. Detta är en trevlig bostad i en stambytt och välskött förening med närhet till både kommunikation, butiker (Flygfyren området) och city. Ytterligare plus är två förråd, fräscha tvättstugor samt bastu.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 77.5 kvm
Avgift 3007 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris 2 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Hallberg
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 65 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Öppen spis i topprenoverad 3:a

Planritning

Stockholmsvägen 25 copy
Stockholmsvägen 25 copy
Åsa Hallberg

Åsa Hallberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stockholmsvägen 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 77.5 kvm
Fönster 3-glas

Rum

VARDAGSRUM

Smakfullt vardagsrum med ljusa väggar samt en fondvägg mot kök som är klädd med liggande panel som är mörkbetsad. Snygg detalj mot köket med den barkänsla som tagits fram genom öppningen mot köket. Framtagen tegelvägg mot sovrum. I hörnet finns en vitmålad eldstad (fungerar). Snygg och tidsenlig fiskbensparkett. Utgång till balkong.

KÖK

Trivsamt kök från 2017 i vitt med profiler på skåpsluckor samt belyst vitrinskåp. Bänkskiva av laminat, mörkgrå sten. I högskåp finns både varmluftsugn och micro. Bredvid står en integrerad kyl/frys med överskåp. Öppningen mot vardagsrummet har bänkskåp med samma fina svarta bänksskiva och en förhöjning med ytterligare en bardisk att nyttja. I hörnet i köket har man varsamt tagit fram tegelväggen som ger en fin karaktär till köket. Vägg ovanför spis och diskbänk är klädd med vitt kakel. Nedsänkt diskho i rostfritt. Induktionshäll integrerad i bänkskivan. Rostfri kolfilterfläkt. Matplats framför fönster. Laminatgolv (Logoclic vinto ek) i ljusgrå ton.

SOVRUM 1

Båda sovrummen ligger på vänster sida sett från entrén. Det första rummet har ett platsbyggt förvaringssystem med garderober (belysning) och överskåp, perfekt utformat att kunna ställa en dubbelsäng emellan. På motsatt sida finns garderober (belysning) som angränsar till sovrum 2. Väggar målade med kalkfärg (Lady minerals) och på en vägg sitter vitmålad panel. Laminatgolv, likadant som kök.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet har tapetserad fondvägg och en heltäckande matta på golven. Notera att det finns ett slitage på mattan under sängen. Vackra fönsterbänkar sten. Tre inbyggda garderober (belysning) med överskåp som angränsar till sovrum 1. Läcker skjutdörr i trä mot vardagsrum.

BAD

Helkaklat (vitt/ljusgrått) badrum i stambytt förening. Snyggt handfat med tillhörande kommod i mörkbrunt trä samt spegelskåp, ny toalettstol, blyfria blandare och takdusch är sedan 2018. Handdukstork (el). Duschväggen är ny sedan 2020.

HALL

Säkerhetsdörr med postbox i trapphus. Klinkergolv och vi marmorerad natursten i 30*60 cm plattor (Quarzo vit). Hatthylla och skoställ(ingår). Du ser den öppna spisen direkt då du kommer in i bostaden. Hallen fortsätter i vinkel in mot köket och här har du möjlighet att placera en byrå.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-04-14
Primärenergital 97

Ekonomi

Lägenhetsnummer 46
Pris 2 800 000 kr
Avgift 3007 kr/mån
Kommentar Obligatoriskt bränsletillägg på 769 kr är inkluderad i avgiften
Driftkostnad 9 720 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 3 192 kr
  • Försäkring: 1 632 kr
  • Övrigt: 4 896 kr

Övrigt är KabelTV/fiber är 408 kr/mån.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,68255%
Andel av årsavgift 1,67009%

Förening

Föreningsnamn Brf Roden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 714400-1455
Gatuadress Stockholmsvägen 27
Postnummer 76143
Ort Norrtälje
Epostadress brfroden@gmail.com
Hemsida http://brfroden.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen förvaltas av styrelsen och ekonomisk förvaltning via SBC. Byggnaderna värms upp av fjärrvärme.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 70
Antal lokaler 5
Renoveringar Gjorda renoveringar Stambyte utfördes i fastigheterna mellan augusti 1998 - mars 1999. Föreningens bastu och tvättstugor renoverades också samtidigt. Det finns källarförråd och matkällare i samma hus som tillhör denna bostad.
Radonmätning utfördes 2005-03-29 poch radonhalten ligger på 167 Bq/m3. Ny mätning samt OVK planeras under 2022/23. Vidare planeras renovering av entrédörrar.
Lägenheterna har självdrag men föreningen håller på att se över ventilationen och planerar inom en snar framtid att modernisera den. Styrelsen godkänner endast kolfilterfläktar. Fläkten går även under begreppet recirkulerande fläkt och passar utmärkt i hus med självdrag
Parkering Totalt finns 12 parkeringsplatser och 12 garage som tillhör föreningen. Enligt bostadsrättsföreningens gällande turordningsregler tilldelas p-platsen den intresserade medlem som tillhört föreningen längst. Lediga parkeringar/garage utlyses i trapphusens anslagstavlor och på hemsidans förstasida.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till öppet fiber. Kontakta valfri internetleverantör för närmare information om olika alternativ. Varje lägenhet är utrustad med en digitalboxen från Serverado. I den ingår Serverados grundutbud för TV. Vill du beställa fler kanaler kan du antingen vända dig till Serverado eller någon annan leverantör för kanaler och binda upp ett abonnemang. Du får inte ta med digitalboxen från Serverado när du flyttar.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Bastu, tvättstugor, torkrum, grillplatser

Övrigt

Allmänt om bostaden Topprenoverad bostad med fina ytskikt. Gamla tapeter har tagits bort från väggarna innan målning och tapetsering. Vissa tegelväggar är framtagna.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende