Visningar

Söndag 5 Februari KL: 15:00 - 15:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Boka visning
Hyllie, Malmö

Trådgränd 11A

Bli den första att bosätta dig i denna nyproducerade tvårummare med uteplats! Här har vi en lägenhet som bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som välkomnar till sociala tillställningar. Vidare finner vi ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderober i sovrummet samt ett stort förråd i hallen. Inte nog med det så erbjuder denna bostad på en uteplats i trevligt västerläge. Ta chansen och bosätt dig här med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder!

På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden där du både kan bo och arbeta. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 49 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4774 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 045 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nytt och bekvämt i Hyllies nya område!

Profilering maklarbild_hires Utomhus

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires
Utomhus
Utomhus

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Trådgränd 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 49 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-08-09
Primärenergital 70

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0212
Pris 2 045 000 kr
Avgift 4774 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband/tv/telefoni om ca 137 kr/mån. Gruppavtal i föreningen finns för kall- och varmvatten samt el, som mäts och debiteras individuellt per hushåll.
Andel i förening 1,37983%
Andel av årsavgift 1,37982%

Förening

Föreningsnamn Brf Nära
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-0380
Gatuadress Trådgränd 2
Postnummer 21537
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Nära registrerades under 2019. Föreningen innehar 47 bostadsrätter och en lokal i två byggnader med sammanlagt tre trapphus. Ett trapphus med sju våningar med 30 traditionella lägenheter samt två trapphus med 17 townhouse i två-tre våningar.
Föreningen kommer att förvaltas av Riksbyggen.
Föreningens ekonomi I ekonomisk plan registrerad 2022-05-06 finns en ekonomisk prognos samt en känslighetsanalys att ta del av. Efter föreningens slutplacering av lånen har styrelsen fattat beslutet om höjning av avgiften med 22% 2022-11-01. Inga andra aviserade avgiftshöjningar.
Antal lägenheter 47
Antal lokaler 1
Parkering Gatorna utanför Brf Nära kommer tyvärr inte att vara färdigställda, utan endast provisoriska, i samband med tillträdena. Detta på grund av att kommunen planerat att påbörja färdigställandet först under våren 2023. Riksbyggen har varit i kontakt med kommunen angående detta i ett tidigt skede, men har inte kunnat påverka detta då hela ansvaret ligger på kommunen. Man kan ha möjlighet att hyra en p-plats i ett parkeringshus på Arenagatan i Hyllie, kontakta då Riksbyggen. Föreningens medlemmar ansluts till en bilpool via M-Volvo Car Mobility vid inflyttning. Bilpoolen består av en bil och den placeras i garage tillhörande P-Malmö. Under våren 2023 kommer ett nytt p-hus att byggas på Skrivaregatan.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Tele2s fibernät för TV, data och tele och kostnaden för dessa är ca 137 kr/månad för bredband 100/100 mbit, ett grundutbud av tv-kanaler (TV Bas) och telefoni (Telefoni Bas).
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Ett miljörum, ett städrum, ett barnvagnsrum/rullstolsrum, ett cykelförråd samt ett orangeri/planteringsrum.
Övrigt Gruppavtal i föreningen finns för kall- och varmvatten samt el, som mäts och debiteras individuellt per hushåll.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende