VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Lindeborg, MALMÖ

Svågertorpsvägen 31

Nu kan vi äntligen presentera en mycket trevlig 3:a på markplan i populärt område med närhet till såväl Hyllie som Svågertorp. Lägenheten bjuder på två rymliga sovrum, kök med matplats, ett väl tilltaget vardagsrum samt helkaklat badrum. Det allra bästa med denna lägenhet är kanske ändå den delvis inglasade uteplatsen och en egen liten trädgård med äppelträd, rabatter och odlingsmöjligheter, vilket verkligen ger radhuskänsla.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 81 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5152 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1989
Pris 2 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Karin Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Rymlig 3:a på markplan med underbar uteplats i söderläge och egen trädgårdstäppa!

Planritning
Planritning
Karin Nilsson

Karin Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Svågertorpsvägen 31

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 81 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 1989
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övriga byggnader Utanför lägenheten på bottenvåningen, finns den nyrenoverade tvättstugan.

Rum

Entré

Välkommen in i den väl tilltagna hallen med gott om plats för avhängning och
förvaring i stor garderob. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är nougatfärgade.

Kök

Direkt till vänster kommer du in i köket som går i vitt med rostfri diskbänk samt bänkskiva i trä. Här finns alla bekvämligheter såsom hel kyl och frys, spis med häll, fläkt, och diskmaskin. I köksdelen är det en praktisk plastmatta på golvet, medan den generösa matplatsen längre in har ekparkett. Här ryms matbord med plats för 4-6 personer framför fönstret mot uteplatsen.

Vardagsrum

Vardagsrummet når du både från kökets matplats och via hallen. Här finns likadan ekparkett och vita väggar, vilket skapar ett luftigt och enhetligt intryck. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och härifrån når du uteplatsen.

Sovrum 1

Det första sovrummet till höger om hallen är något mindre än det andra, men fortfarande rymligt med plats för säng, skrivbord och förvaring. Ljus plastmatta på golv och ljusa väggar.

Sovrum 2

Ett väl tilltaget sovrum som lätt rymmer dubbelsäng och förvaring. Ljus plastmatta på golvet och vitmålade väggar med en ljusgrå fondvägg.

Badrum

Badrummet är helkaklat med ljust grå väggar och något mörkare grå klinker på golvet. Badkar med dusch, vask med kommod, spegelskåp med belysning och elektrisk handdukstork.

Uteplats

Med utgång från vardagsrummet finns den rymliga uteplatsen under tak där den ena halvan är inglasad och den andra halvan öppen mot trädgården. Trädäck och vitmålade snickerier. Här har du fin överblick över den lilla trädgårdstäppan som är inhägnad med ett vitt staket staket och en grind med utgång till de allmänna ytorna. Här finns idag gräsmatta, ett äppelträd, buskar och rabatter samt några pallkragar där det odlas egna grönsaker. Här finns också ett förråd.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-02-11
Primärenergital 160

Ekonomi

Lägenhetsnummer 037-005
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 5152 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, bredband och bostadsrättstillägg. En obligatorisk avgift om 250 kronor/månad tillkommer för garage. Individuell mätning av el, faktureras efter verklig förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,34689%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 202 325 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn Brf Svågertorp 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716406-9390
Gatuadress Svågertorpsvägen 31
Postnummer 21584
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfsvagertorp1.se
Hemsida http://www.brfsvagertorp1.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Svågertorp är en äkta bostadsrättsförening belägen i Lindeborg, Malmö. Föreningen bildades 1989 i samband med byggnationen av fastigheterna. Föreningen förfogar över 64 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt samt 64 garageplatser som hyrs ut till medlemmarna.
Ekonomisk förvaltning: Nabo.
Teknisk förvaltning: Sköter föreningen själv.
Föreningens ekonomi Ingen avgiftsändring skedde för 2023 och denna har varit oförändrad de senaste 10 åren. I dagsläget är ingen kommande avgiftsändring planerad.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 64
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2022 - Nya elektriska garageportar och elbilsladdare i samtliga garage
2022 - Nya fönster och balkongdörrar
2022 - Renovering av tvättstugor
2022 - Nya postboxar i trapphus
2021 - OVK
2021 - Spolning av stammar
2020 - Gemensam el
2019 - Nytt taggsystem
2019 - Spolning av avloppssystem
2018 - Justering av luftflöde
2018 - Uppfräschning av fasad på förråd och garage
2017 - Kontroll och renovering av mjukfogar i tegelfasad
2017 - Nya elcentraler
2016 - Renovering av hissar
2016 - Nytt ventilationsaggregat
2015 - Spolning av avloppsledningar
2014 - Byte av ytterdörrar
2013 - Gårdsförnyelse

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 20 år framåt och uppdateras löpande. Under 2023 planeras bland annat justering av värmeradiatorer samt renovering av återstående tvättstugor.
Parkering Föreningen har ett garage med 64 platser samt 12 besöksplatser. En garageplats tillhör varje lägenhet där ett obligatorisk tillägg om 250kr/mån tillkommer på månadsavin.
Tv och bredband Kabel-TV levereras utav Telenor där basutbudet ingår i månadsavgiften. Föreningen har gemensamt bredband via Ownit. Ett obligatorisk tillägg om 165kr/mån tillkommer på månadsavin.
Överlåtelseavgift 1380 kr
Pantsättningsavgift 552 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen tillhandahåller bord, stolar samt partytält som medlemmar kan nyttja, där en depositionsavgift tas ut och återfås vid återlämnande.
På bottenplan finns en nyrenoverad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och två stora torkskåp.

För mer information besök föreningens hemsida: www.brfsvagertorp1.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Uteförråd finns i trädgården.
Övrigt Säljaren upplyser om följande fel och brister: - Vid radiatorn i köket har parketten rest sig något efter ett läckage i samband med radiatorbyte för ca 9 år sedan. - Antennkabel i vardagsrummet är dragen från sovrum, då ordinarie kabel inte fungerar.

Dokument

Området

Lindeborg ligger beläget i södra Malmö precis intill Hyllie och Svågertorp. Området kännetecknas av mycket grönska och luftiga avstånd mellan husen vilket ger en lugn och hemtrevlig miljö. Bostadsområdet består för det mesta av flerfamiljshus från 70-talet med smart planerade och rymliga bostäder.

Närområde

I området finner vi närhet till mindre bekvämligheter så som matbutik, vårdcentral samt den lokala pizzerian. På andra sidan Pildammsvägen har vi Hyllie som erbjuder stort utbud av restauranger, stormarknaden Citygross, frisörer, barberare, tandläkare samt Sydsveriges största shoppingcenter Emporia.

Kommunikation

Från Lindeborg tar man sig dessutom till Hyllie på ca 5 minuter på cykel eller ca 15 minuter för den som vill gå. Väl framme har vi Emporia för shopping, restauranger samt nöjen, och sedan har vi Hyllie tågstation för den som snabbt vill ta sig in till centrum eller för veckopendlaren som med lätthet tar sig till Köpenhamn på ca 35 minuter. Vill man istället ta första bästa buss så går både buss 7 och 35 från Lindeborg.

Övrigt

I området finner vi två olika förskolor i varsin ände och i mitten har man även Lindeborgsskolan som sträcker sig från förskoleklass upp till nionde klass.

Räkna på ditt nya boende