Visningar

Söndag 11 December KL: 13:30 - 14:00 Bokad visning, bokas via hemsidan eller mäklaren!
Gröndal, Malmö

Per albin hanssons väg 49A

Nu ges tillfälle att förvärva en av Brf Gröndals populära fyror! Planlösningen erbjuder tre sovrum, ett stort vardagsrum, kök med matplats, förvaringsmöjligheter samt såväl badrum som gäst-wc. Lägenheten med dess stora potential ger dig chansen att skapa ditt egna drömboende. Här får du en stor balkong i västerläge som är fördelad på en inglasad samt en öppen del. Balkongen vetter ut mot föreningens innergård som är en oas med grönytor, lekplats, grillplatser och sällskapsytor. I denna välskötta och trivsamma förening bor du både bekvämt och centralt med närhet till shopping, grönområden och kommunikationsmöjligheter.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5211 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1972
Pris 2 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Nour Khalil
Reg. Fastighetsmäklare
0734-32 37 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Planskiss
Planskiss
Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Per albin hanssons väg 49A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Entré

Lägenheten har en väldigt välkomnande känsla som börjar direkt vid gården. Här bor man tryggt med inhägnad och renoverad gård. Byggnaden har hiss från markplan men på entréplan finns ett stort barnvagnsrum som lämpar sig perfekt för barnfamiljen.

Hall

Hallen har avhägningsmöjligheter direkt till höger men vidare in i hallen finns även två stora klädkammare.

Sovrum 1

Ett mindre sovrum med fönster mot gård och plats för en mindre säng.

Sovrum 2

Även här ett sovrum i mindre storlek med fönster och plats för mindre säng om så önskas.

Sovrum 3

Större sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng och byråer. Från detta sovrummet får man lyxen av att ha utgången till bostadens fantastiska balkong.

Balkong

Balkongen är otroligt välkomnande och har en harmonisk känsla. Balkongen är uppdelad i två delar, en djup inglasad samt en något smalare öppen del. Den inglasade delen kan avnjutas under sommarens flesta månader och här ryms en större loungegrupp. Den öppna delen rymmer ett caféset och här sitter man under de varma timmarna för att njuta av kvällssolen, samtidigt som man kan ha uppsikt över barnen som leker på gården.

Badrum

I mitten av hallen har man ett större utrymme som fungerar som en perfekt avskiljare mellan lägenhetens privata och sociala delar. Här hittar vi helkaklat badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, wc, handfat med spegelskåp och en dusch.

Gäst-wc

Gästtoalett med wc, handfat och spegelskåp.

Kök

Äldre kök med rymlig matplats. Goda arbetsytor samt gott om förvaring. Spis samt kyl/frys. Matplats intill stort fönster. Här får man plats med 6-8 personer runt matbordet.

Vardagsrum

Från matsalen tar man sig in i vardagsrummet men rummet erbjuder även utgång via hallen. Vardagsrummet är rymligt och här får man plats med en större soffgrupp, tv-möblemang samt en läshörna. Här finner vi stort fönsterparti som bjuder på härligt ljusinsläpp.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-02-09
Primärenergital 140

Ekonomi

Lägenhetsnummer 10132
Pris 2 250 000 kr
Avgift 5211 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, kall-VA, kabel-tv och bredband.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,8095%
Andel av årsavgift 0,94255%

Förening

Föreningsnamn Brf Gröndal Malmö
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-6739
Gatuadress Per albin hanssons väg 57A
Postnummer 21463
Ort MALMÖ
Epostadress brfgrondal@gmail.com
Hemsida https://www.brfgrondal.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson brfgrondal@gmail.com
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Gröndal i Malmö är en äkta bostadsrättsförening och föreningen köpte fastigheten (Ritaren 7 samt hälften av Hyllie 161:21 och Hyllie 165:60 ) 2010-01-11 av Akelius. Föreningen består av adresserna Per Albin Hanssons väg 49 A-B, 51 A-B, 53 A-B, 55 A-B, 57 A-B, 61 A-B. Totalt finns 136 lägenheter, varav ca 116 i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 20 är upplåtna med hyresrätt. Hyresrättsbostäderna planeras att kontinuerligt säljas av. Det finns även tre hyresrättslokaler varav en som rymmer ett dagis på markplan. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Föreningen tillämpar tillsyn vid överlåtelser.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med 1,5% under 2021. I dagsläget finns inga avgiftshöjningar planerade.
Antal lägenheter 136
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2046.

2019/2021: Totalrenovering av innergården samt garaget.
2017: Avloppssystemet spolades och filmades, nya värmepumpar installerades och tvättstugor renoverades i trapporna 61a-61c. Staket ut mot Per Albin Hanssons väg sattes upp.
2015: byttes alla portar ut i huset 49-57, entréer sågs över och passagesystem installerades.
2014: Renoverades fasaden i hus 61a-c, samt nya portar på plats.
2011: Gemensam el installerades med individuella mätare för att minska kostnaderna för hushållselen. Föreningen renoverade även ytskikten i alla trapphus.

Föreningen har bytt ut hela värmesystemet i huset 49A-57B .
Framtida renoveringar som är planerade är byte av tappvattenstammar samt fönsterbyte. I dagsläget tar föreningen in offerter på fönsterbyte.
Parkering Föreningen hyr ut 186 garageplatser för 245 kr/mån samt parkeringsplatser för 195 kr/mån. Det finns även MC-platser för 125kr/mån. Separat kö tillämpas för både garage- och parkeringsplatser. Föreningen sköter själva uthyrningen av både utomhusparkering samt garage.
Tv och bredband Basutbudet på kabel-TV levereras via Telia. Bredband även det indraget av Telia, fibernät. Kostnaden för kabel-tv och bredband ligger på 279 kr (obligatoriskt tillägg)
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns fyra större och en mindre tvättstuga i källaren. Tvättstugorna är renoverade och kan bokas via app, hemsida eller bokningstavla. Cykelförråd, barnvagnsrum, en festlokal, miljöhus, mer information finns på föreningens hemsida http://www.brfgrondal.se/.
Övrigt För vidare information, besök gärna föreningens hemsida: http://brfgrondal.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

I föreningen finns det möjlighet att hyra stora extraförråd vid behov.

Dokument

Området

Gröndal är ett mindre delområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. Gröndal består till mest av flerfamiljshus (huvudsakligen i norr och öst) som byggdes på 1960- och 1970-talen, men längst i sydväst och utmed hela Ärtholmsvägen finns ett mindre villaområde.

Närområde

Ett stenkast bort hittar vi köpcentret Mobilia som erbjuder stort utbud av shopping, nöjen och restauranger med flertalet kulinariska smaker.

Kommunikation

På Pildammsvägen går stadsbusslinje 6 som går mellan Klagshamns badstränder och handelsområdet Toftanäs med stopp inom centrala Malmö. Längst Per Albin Hanssons väg hittar vi linje 7 som tar går mellan handelsområdet Svågertorp och Ön med stopp på bland annat Malmö Centralstation.

Parkering

I norra delen av området bland flerfamiljshusen finns parkeringsplatser att hyra via kringliggande bostadsföreningar. Men till största del råder fri parkering genom området.

Övrigt

På andra sidan Per Albin Hanssons väg hittar vi Kulladals idrottsplats där bland annat Kulladals FF tränar och har sin hemmaplan. I nära anslutning till idrottsplatsen hittar vi Kulladalsskolan som huserar drygt 500 elever fördelat över årskurserna F-6. I västra delen av området finner vi även Södertorps förskola och i östra hittar vi Förskolan Pandan.

Räkna på ditt nya boende