Budgivning pågår

Senaste bud:
1 850 000 kr

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Borgmästaregården, MALMÖ

Albinsrogatan 31

På populärt läge med en perfekt placering i huset finns nu möjligheten att förvärva en genomgående bostad i bra skick. Välskött förening ett stenkast ifrån Pildammsparken och Stadion. Närhet till Mobiliaområdet och Triangeln. Goda kommunikationsmöjligheter med flera busstationer i närheten, cykelbanor samt närhet till Tunnelbanan vid Triangeln. Varm välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4232 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Jacob Edman
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor möjlighet att förvärva en bostad i bra skick med de rätta förutsättningarna!

Planritning

Jacob Edman

Jacob Edman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Albinsrogatan 31

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. säljarens information
Hiss Nej

På populärt läge med en perfekt placering i huset finns nu möjligheten att förvärva en bostad i bra skick. Välskött förening ett stenkast ifrån Pildammsparken och Stadion. Närhet till Mobiliaområdet och Triangeln. Goda kommunikationsmöjligheter med flera busstationer i närheten, cykelbanor samt närhet till Tunnelbanan vid Triangeln. Varm välkommen på visning!

Hall
Rymlig hall med goda möjligheter till förvaring.

Kök
Stort och härligt kök i bra skick. Bra arbetsytor och plats till förvaring. Härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och en bra kontakt med vardagsrummet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats till både större soffgrupp och en praktisk kontorshörna. Fint parkettgolv.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum från 2020 (renoverat av föreningen). Badkar med dusch, handfat med underliggande kommod, badrumsspegelskåp och WC.

Sovrum 1
Trivsamt sovrum med stora ytor och möjligheter till inredning. Utgång till lägenhetens inglasad balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård.

Sovrum 2
Större sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring. Ingång från sovrum till lägenhetens egna klädkammare, din alldeles egna walk-in-closet.

Balkong
Underbar inglasad balkong som är rymlig och kan användas året runt.


OBS!
Avgiften redovisas enligt följande (enligt säljarens senaste avi):

Avgift 4232kr
*El (enligt individuell mätning) 355kr
*Värmeavgift bostad 655kr

*Dessa avgifter är obligatoriska tillägg utöver den angivna månadsavgiften. De kan därför komma att variera utfirån användning och gällande avtal.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm

Energideklaration

Utförd Ja, 2020-06-02
Primärenergital 155

Ekonomi

Lägenhetsnummer 283
Pris 1 995 000 kr
Avgift 4232 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Malmöhus 17
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-8316
Gatuadress Albinsrogatan 23
Postnummer 21467
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Riksbyggens Brf Malmöhus 17 är en äkta förening som bildades 1969. Föreningen består av tre stycken trevåningshus och två stycken åttavåningshus, innehållande totalt 312 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken.
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen.
Föreningens ekonomi Fr.o.m. 2010-07-01 är föreningen ansluten till gruppinköp av el. Detta innebär att vi tillsammans nu köper in el betydligt billigare än vad man som enskilt hushåll skulle kunna gjort. Man beräknar en besparing per år på c:a 1200-1500 kr. i snitt per hushåll. Varje hushåll betalar för sin egen förbrukning och faktureringen sker via hyresavin. Föreningen höjde avgiften med 5% 2022. Föreningens låneskuld enligt senaste årsredovisning uppgick till 4065kr/kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgiften om 2,5 % av ett prisbasbelopp och en pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp. Båda betalas av köparen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 312
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Relining av avloppsstammar
2020 - Renovering av lokaler i föreningen
2020 - Renovering av hissar och hisschakt med utbyggnad till entré.
2019 - Byte av tappvattenstammar och elstammar (ny central i varje lägenhet).
2016 - Nybyggt miljöhus
2015 - Renovering av hela värmesystemet för att bl.a. uppnå en bättre fördelning av värmen
2014 - Tvättstugor
2012 - Brandvägar för räddningtjänsten
2012 - Obligatorisk ventilationskontroll
2011 - Installation Digital-tv
2011 - Installation individuell elmätning
2010 - Installation bredband och IP telefoni
2006 - Fönster
2000 - Balkonger
Parkering Det finns 87st garageplatser samt 200st parkeringsplatser utomhus. För närvarande är det lång kö till garageplats. Garageplats: 285 kr/månad. Utomhusplats: 140 kr/månad. För att reservera en parkeringsplats eller ställa sig i kö till garageplats, maila styrelsen@malmohus17.se I området råder det boendeparkering.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till bredband och IP-Telefoni via NetAtOnce. 1000 Mbps (1000/1000) bredband ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns tvättstugor i källaren i varje hus. För att boka tvättid låser man fast sin tvättkolv på tavlan bredvid tvättstugan.
Det finns allhobbyrum, fasta hobbyrum samt fritidslokal. Cykelrum finns i källaren.
Övrigt För med information besök föreningens hemsida: www.malmohus17.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förenings hemsida. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden På populärt läge med en perfekt placering i huset finns nu möjligheten att förvärva en bostad i bra skick. Välskött förening ett stenkast ifrån Pildammsparken och Stadion. Närhet till Mobiliaområdet och Triangeln. Goda kommunikationsmöjligheter med flera busstationer i närheten, cykelbanor samt närhet till Tunnelbanan vid Triangeln. Varm välkommen på visning! Hall Rymlig hall med goda möjligheter till förvaring. Kök Stort och härligt kök i bra skick. Bra arbetsytor och plats till förvaring. Härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och en bra kontakt med vardagsrummet. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med plats till både större soffgrupp och en praktisk kontorshörna. Fint parkettgolv. Badrum Helkaklat och fräscht badrum från 2020 (renoverat av föreningen). Badkar med dusch, handfat med underliggande kommod, badrumsspegelskåp och WC. Sovrum 1 Trivsamt sovrum med stora ytor och möjligheter till inredning. Utgång till lägenhetens inglasad balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Sovrum 2 Större sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring. Ingång från sovrum till lägenhetens egna klädkammare, din alldeles egna walk-in-closet. Balkong Underbar inglasad balkong som är rymlig och kan användas året runt.

Dokument

Området

Borgmästaregården är ett populärt område i centrala Malmö. Området sträcker sig från Stadiongatan ner till John Ericssons väg. Området består endast ett par stora bostadsrättsföreningar. Området är väldigt populärt bland såväl yngre personer som barnfamiljer och pensionärer. Det finns många anledningar som gör att Borgmästaregården är så omtyckt av de boende, men högt upp på mångas lista finns närheten till Pildammsparken. Bor du på Borgmästaregården så tar du dig bara på ett par minuter ner till parken för en promenad, löptur eller picknick. Är du en inbiten MFF-supporter så räcker det att du lämnar lägenheten ett par minuter innan avspark då Eleda Stadion ligger precis intill området.

Närområde

Bor du på Borgmästaregården så har du ett stort utbud av butiker och närservice. På området finns bland annat en vårdcentral, restaurang och skola. Apotek, systembolag och mer shopping finner du på närliggande köpcentrum Mobilia. På Stadiongatan i anslutning till Borgmästaregården så ligger Malmös största Coop-butik.

Kommunikation

Bor du på Borgmästaregården så bor du nära ett flertal busstationer och bara på ett par minuter med cykel tar du dig till Triangeln och Södervärn. Du kan därför vara på Malmö C på under 20 minuter - både ifall du tar cykeln hela vägen eller väljer att stanna till vid Triangeln och ta tåget resten av vägen. Närheten till inre ringvägen och kommunikationen ut och in i Malmö är ett stort plus för de flesta med bil.

Parkering

I området finns avgiftsbelagd parkering, och vidare tillhandahåller föreningarna både parkeringsplatser utomhus och i garage.

Räkna på ditt nya boende