VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Björkskatan, LULEÅ

Snövägen 222


Med ett härligt läge på markplan ligger denna fina och välplanerade lägenhet. Lägenhetens 64 m² är fördelade på två rum och kök som disponeras av ljust och renoverat kök i vit nyans med trä bänkskiva och matplats, vardagsrum med fina sällskapsytor, sovrum i bra storlek samt badrum med klinkergolv med golvvärme och tvättmaskin. Från Vardagsrummet tar du dig enkelt ut till bostadens baksida och altan som har härlig sydvästläge.

Brf Björkskatan är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi, lägenheten har en låg månadsavgift på ... kr där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av stora och fina renoverade tvättstugor, renoverad festlokal fullt utrustad med bord, stolar, porslin m.m, bastu med relax samt ett litet snickeri/hobbyrum.

Här bor du med bekvämt promenadavstånd till Luleå tekniska universitet och omtyckta aktivitetsområdet Ormberget med ett stenkast till Björsbyfjärden. Björkskatan centrum erbjuder mataffär, gym, hälsocentral, apotek, bibliotek och restauranger. Här bor du i fantastisk naturskön omgivning nära rekreationsområden och motionsspår och endast 15 minuters cykelväg till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Här finns goda bussförbindelser som både går till universitet och stan.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3234 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1977
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Tvåa på populära Snövägen i markplan!

Emma Hemnet

Emma Hemnet
Emma Hemnet
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snövägen 222

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Markplan

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 1977
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhägning av ytterkläder direkt till vänster.

KÖK

Renoverat kök från IKEA med god förvaring via över- och underskåp i vit kulör. Klassiskt snyggt kakel i vitt ovanför arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spis, ugn, diskmaskin samt spisfläkt. Rymligt med plats för matbord invid fönster.

VARDAGSRUM

Ljust och fint vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till bostadens baksida och altan i sydväst. Här finns plats för den större soffgruppen och övrigt möblemang!

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med garderober, här finns plats för dubbelsäng. Klädkammare i anslutning.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare i anslutning från sovrum och hall. Kan ex. användas som klädkammare, förråd, kontor eller sovrum.

BADRUM

Badrum med klinkergolv med golvvärme och våtrumstapet på väggar. Dusch med glasvägg, handfat med kommod, WC-stol, spegelskåp och tvättmaskin.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-04-02
Energikonsumtion 179 kWh/m2 år.
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2039-1-25-8
Avgift 3234 kr/mån
Kommentar inkl; värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband & bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 1 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr

Andel i förening 0,22683%
Andel av årsavgift 0,22683%

Dokument

Området

Björkskatan består av delområdena Stormvägen, Lävägen, Snövägen, Björkskatacentrum, Blidvägen, Hagelvägen, Regnvägen, Höstvägen och Vårvägen. Belägen på en björkbevuxen udde ligger området Björkskatan. Stadsdelen har cirka 4 500 invånare och har byggts ut i etapper sedan 1970-talet, med villor, radhus och bostadsrätter och hyreslägenheter. Björkskatan var ursprungligen namnet på det som i dag är stadsdelen Lulsundet. Det som i dag kallas Björkskatan var då Norra Björkskatan, ett namn som fortfarande förekommer på vägskyltarna. Innan stadsdelen byggdes fanns här några jordbruk. En bondgård är bevarad. Även infödda lulebor har svårt att lära sig att stadsdelen heter Björk-skatan och inte Björks-gatan. Gångbron mellan Porsön och Björkskatan är bland studenterna känd som "Noll-kelvinbron". De isande vindarna vintertid har givit upphov till talesättet att grader Celsius tycks omvandlas till samma gradtal Kelvin när man kommer från Porsön mot Björkskatan.

Närområde

I Björkskatans centrum finns livsmedelsaffärer, pizzeria, apotek, högstadieskola, idrottsplats och vårdcentral. I området finns två LM-skolor (F-6), en H-skola (7-9) och en friskola (F-9). Här finns också fem förskolor samt ett vård- och omsorgsboende.

Kommunikation

Hit tar man sig med Luleå lokaltrafiks buss nummer 2 och 3.