VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bergviken, Luleå

Sjögatan 7B

På attraktiva Bergviken finner vi på tredje våning denna väldisponerade lägenhet på 57 m². Här erbjuds renoverade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Kök med köksinredning i trä och fina arbetsytor samt rymlig matplats intill. Sovrum i bra storlek och ett inbjudande vardagsrum med stora, charmiga fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Här finns utrymme för både soffa och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt entréhall med skjutdörrsgarderob! Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare.

BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2560 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och cykelförråd.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 57 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2560 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Smakfullt renoverad tvårummare på populära Bergviken!

Emma Hemnet bild redigerad

Emma Hemnet
Emma Hemnet
bild redigerad
bild redigerad
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sjögatan 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 57 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 57 kvm
Byggnadsår 1955
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader I föreningen finns det gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd och samlingslokal.

Rum

HALL

Välkommen in till denna ljusa och öppna hall där möjlighet till avhängning av ytterkläder direkt till höger via hatthylla. Till vänster om entrén finns en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaring.

KÖK/MATLPATS

Stilrent renoverat kök i trä med kakel i vit nyans som stänkskydd ovanför bänkskiva av laminat. Köket erbjuder gott om fina arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Övrig maskinell utrustning som återfinns är kombinerad kyl/frysskåp, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Matplats intill.

VARDAGSRUM

Det härliga vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Stora härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp!

SOVRUM

I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang.

BADRUM

Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd beläget i husets källare samt ett matkällarförråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2025-1-57-5
Avgift 2560 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 1 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr

Andel av årsavgift 1,11443%

Dokument

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.