Järfälla

Karlslundsvägen 26

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a på populär adress i Barkabystaden. Här finner ni ljusa och lätt möblerade ytor i genomgående toppskick. Lägenheten bjuder på stilrena och moderna materialval i sobra färger. Vardagsrum med plats för sällskapsdel samt matbord. Öppen planlösning mot kök vilket skapar sociala ytor. Kök med skåpinredning i vitt från Marbodal. Stor balkong med lugnt läge mot föreningens innergård. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med stilrena materialval samt tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen. Hela lägenheten har genomgående vitmålade väggar som kombineras med stilren ekparkett. Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 49 kvm
Avgift 2908 kr/mån
Rum 2
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018/2019
Pris

Ansvarig mäklare
Malin Siekkinen
Reg. Fastighetsmäklare
0735-01 56 80
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad 2:a med stor balkong mot innergård

Planritning

Malin Siekkinen

Malin Siekkinen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Karlslundsvägen 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 49 kvm. föreningens information
Hiss Ja

HALL
Välkomnade hall där ni direkt möts av en hemtrevlig känsla. Hall har generöst med plats för avhängning av ytterkläder samt garderober för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med stilren ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som bjuder på härlig rymd med stora fönsterpartier som ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Här finner ni lättmöblerade ytor med plats för både sällskapsdel och matbord. Öppen planlösning mot kök vilket skapar sociala ytor. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong.

BALKONG
Balkongen vetter mot föreningens trevliga innergård. Här finns gott om plats att möblera med loungegrupp eller matbord.

KÖK
Stilrent Marbodal kök med generöst med förvaring bakom vita över- och underskåp. Här finner ni bra med avlastningsytor i form av bänkskiva i svart med snyggt kakel ovan. Köket har full maskinell utrustning: kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin integrerad i skåpinredning. Samtliga vitvaror, utom fläkten är från Siemens.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns bra plats för att möblera med dubbelsäng och sängbord.

BADRUM
Rymligt badrum med vitt kakel som kombineras med klinker i grått. Badrummet är inrett med dusch, wc samt handfat med kommod och spegelskåp ovan. Här finner ni även tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11-1202
Avgift 2908 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,3873%
Andel av årsavgift 0,36%

Förening

Föreningsnamn Brf Barkarby Metropol
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-9405
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Barkarby Metropol är en äkta bostadsrättsförening som är belägen i Barkarbystaden i Stockholms populära närförort Järfälla. År 2018 uppförde Veidekke 211 bostadsrätter samt 1 lokal som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Källsortering
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Fantastisk innergård

VARMVATTEN/Hushålls el
Individuell mätning av varmvattenförbrukning samt hushålls el sker i varje lägenhet och debiteras efter faktisk förbrukning separat utöver angiven avgift.
Antal lägenheter 212
Antal lokaler 1
Parkering Föreningen disponerar 105 st i garage. Råder separat kösystem. Kostand 1125kr/mån.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia. Bredband 100/100 Mbit/s, tv-paket "Lagom" och telefoni. För dessa tjänster tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt -Föreningen godkänner delat ägande
-Föreningen godkänner inte juridisk person

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende