Hemavan/Tärnaby, HEMAVAN

Gustavs väg 6B

Välkommen till denna fina och yteffektiva lägenhet på omtyckta Gustavs väg med ski-in, ski-out läge! Här bor du bekvämt med närhet till skidbackar, elljusspår och skoterleder i en stabil och välskött förening. Lägenheten disponerar två sovrum, socialt vardagsrum/kök i öppen planlösning med balkong, matplats, badrum med bastu samt en mindre WC. På övre plan är det ett stort allrum samt ett sovrum. Det finns en skidbod i en anslutning till lägenheten. Lägenheten säljes med möbler och köksinventarier.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 120 kvm
Avgift 1919 kr/mån
Rum 5
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2009
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Lägenhet med ski-in ski-out läge!

AnnaG Digitalt visitkort Fastighetskarta Fastighetskarta

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gustavs väg 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 120 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Välkommen till denna fina och yteffektiva lägenhet på omtyckta Gustavs väg med ski-in, ski-out läge! Här bor du bekvämt med närhet till skidbackar, elljusspår och skoterleder i en stabil och välskött förening. Lägenheten disponerar två sovrum, socialt vardagsrum/kök i öppen planlösning med balkong, matplats, badrum med bastu samt en mindre WC. På övre plan är det ett stort allrum samt ett sovrum. Det finns en skidbod i en anslutning till lägenheten. Lägenheten säljes med möbler och köksinventarier.

SKI-IN SKI-OUT

BASTU

TRE SOVRUM, TVÅ ALLRUM

När du kommer in i lägenheten möts du av en större hall vilken fördelar rummen på entréplan. Det finns utrymme för att klädförvaring. Till vänster i hallen ligger sovrum 1 och du tar dig in till kök/vardagsrum/matplats längre in. Rakt fram är teknikrummet samt trappen till övre plan. Till höger ligger sovrum 2 samt den mindre WC'n och badrummet. Uppvärmningen är vattenburna radiatorer. Det är golvvärme i hall och badrum (elslingor). Tak och väggar är vitmålade med undantag för några fondväggar med tapet. Det är inbyggda spot i taket i hall, kök och badrum. Golvet har ett parkettgolv i ek, med undantag för hall och badrum där det är klinkers.

ENTRÉPLAN
HALL
På golvet i hallen ligger ett mörkgrått klinker som tas igen badrummet. Väggen till höger har en fondvägg med en mönstrad, svart tapet. Till vänster är en garderob samt en hatthylla.

VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS
Det är en härlig rymd i detta rum då det är stora fönster med härligt ljusinsläpp i söderläge. Rakt fram ligger vardagsrumsdelen med plats för soffgrupp och TV-möbel. Bakom soffan är en fondvägg i svart med gråa medaljonger. Köket har en öppen planlösning med en stor köksö/bardisk som rumsavdelare. Skåpluckorna är vita. Ovan bänkskivan i laminat sitter ett grått kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll och ugn, diskmaskin, fläkt, kyl/frys, fläkt samt micro. I direkt anslutning till kök/vardagsrum är matplatsen. Här är en fondvägg klädd i en ljus tapet. Rummet rymmer ett större bord.

SOVRUM 1 och 2
I båda sovrummen står idag en dubbelsäng samt en garderob.

BADRUM
Stort och härligt badrum med dusch, bastu, tvättpelare, handfat med kommod samt WC. Mörkgrått klinkers på golv samt vitt kakel med grå detalj i duschutrymmet.

WC
Vägg i vägg är en gästtoa.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
När du kommer upp för trappan möts du av ett härligt rum med takhöjd upp till nock. Fönster som klär väggen mot söder. Idag står här en stor soffgrupp med TV-möbel samt i utrymmet vid väggen mot sovrummet två sängar. Här är det liggande, vitmålad träpanel i tak.

SOVRUM 3
På den norra gaveln är sovrummet. Idag finns här en dubbelsäng samt TV-möbel.

ÖVRIGT
Installation av fiber har påbörjats, betalas av säljaren.
Lägenheten säljs delvis möblerad. Se inventarielista.
Väggmonterat skidförråd.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

2020 Målning av trapp

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 120 kvm
Byggnadsår 2009
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direkt el
Ventilation Självdrag, paxfläkt i badrum

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2
Pris 3 995 000 kr
Avgift 1919 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår VA, bostadsrättsförsäkring, samfällighetsavgifter samt avsättning till yttre fond. Betalas månadsvis i förskott.
Driftkostnad 17 309 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 689 kr
  • Hushållsström: 15 620 kr

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Försäkringsbolag Länsförsäkringar.

Andel i förening 25%

Förening

Föreningsnamn Brf Kungsbacken 749
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-3263
Gatuadress Gustavs väg
Postnummer 92593
Ort Hemavan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Kungsbacken 749 är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen förfogar över 4 lägenheter belägna på fastigheten Björkfors 1:749. Adress: Gustavs väg 6BB, 92593 Hemavan
Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av föreningens styrelse.

HUSETS SKICK
Inga större underhållsåtgärder bedöms krävas under den närmaste 10-årsperioden.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inga

GÅRDEN
Ej aktuellt med gräs, asfalt, plattor, lekytor, uteplats, grillplats och härlig grönska i form av växter.

KABEL-TV & BREDBAND
Fiber finns för anslutning till husets lägenheter.

PARKERING
Två uppställningsplatser med eget eluttag disponeras av lgh innehavaren.

ÖVRIGT
Individuell mätning av hushållsel. Väggmonterat skidförråd.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av Lennart Lundmark, kassör i föreningen 2022-04-06.
Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 4

Övrigt

Parkering Två uppställningsplatser med eget eluttag disponeras av lgh innehavaren.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende