VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Miatorp, HELSINGBORG

Planteringsvägen 110B

Nu har du möjlighet att äga denna väldisponerade tvårumslägenhet i en välskött förening på trivsamma Miatorp i Helsingborg. Här möts bekvämlighet och trivsel i en perfekt harmoni!

Den generösa planlösningen ger dig möjlighet att skapa en unik stil som är en spegling av din personlighet. Oavsett om du drömmer om modern minimalism eller en varm och inbjudande atmosfär, ger denna lägenhet dig friheten att skapa precis det du önskar.

Badrummet som är renoverat 2021 i samband med stambyte är elegant och smakfullt inrett med stilrena detaljer. Vardagsrummet erbjuder rymlig social yta och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Sovrummet är en rogivande oas med plats för en stor dubbelsäng och en walk-in closet som skapar ordning och reda. Modernt kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Härifrån når du den inglasade balkongen i soligt västerläge.

Miatorp ligger optimalt för dig som vill ha nära till centrum men ändå bo avskilt. Med goda förbindelser tar du dig enkelt till såväl centrum som Råå med dess fina sandstrand och hamn. I närområdet har du även ett stort utbud av mataffärer.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 65 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4926 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1969
Pris 1 175 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Bryngson
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Sandra Bryngson

Sandra Bryngson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Planteringsvägen 110B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

HALL:
En ljus inbjudande hall med gott om plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben. På golvet ligger ett ek parkett golv och väggarna är vita. Genom hallen når du bostadens samtliga rum. Säkerhetsdörr monterad år 2022.

BADRUM:
Ett ljust stort nyrenoverat badrum från 2021 när stambyte genomfördes. På golvet vilar ett beige färgat klinker som även pryder ena väggen. Resterande väggar är klädda i vitt stilrent kakel. Stor vit komodd samt spegelskåp där du får plats med dina hygienartiklar, en vägghängd toalett samt rymlig dusch med frostade vikbara glasväggar. Badrummet är utrustat med handdukstork samt möjlighet till installation av tvättmaskin om så önskas.

KÖK:
Till höger om hallen når vi köket som är utrustat med ny kombinerad kyl & frys (2023), ny spisfläkt (2022), spis, ugn samt diskmaskin. Golvet är belagt med ny ekparkett 2021. Bänkskiva i ek, ljusgrå mosaik ovanför arbetsytorna och vita skåpsluckor. Här finns plats för ett matbord upp till 6 personer. Genom köket når du den mysiga inglasade balkongen i soligt västerläge som vetter ut över innergården. Väggarna är vita.

VARDAGSRUM:
Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vita. Här ryms en stor soffa, soffbord och tv-möbel.

SOVRUM:
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas. Ek parkettgolv och vita väggar. I anslutning till sovrummet når du den rymliga garderoben som år 2022 byggdes om till en walk in-closet (IKEA). Här kan du organisera och förvara dina kläder och skor. På golvet ligger en grå heltäckningsmatta (undertill ligger ek parkettgolv)

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65 kvm
Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftventilation

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-07-04
Energikonsumtion 1793 kWh/m2 år.
Primärenergital 120

Ekonomi

Lägenhetsnummer 10
Pris 1 175 000 kr
Avgift 4926 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme, VA, kabel-TV, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 6 879 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 079 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,77949%
Andel av årsavgift 0,77949%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 373 869 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Palsternackan i Helsingborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 743000-3124
Epostadress info@palsternackan.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Palsternackan
Föreningen äger fastigheten Palsternackan 17 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler,
garage och parkeringsplatser samt 10 nya parkeringsplatser för el-bilar som är försedda med ladd-stolpar. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress
Planteringsvägen 110, 112 och 114 samt Koppargatan 4, 6 och 8.

Inflyttning skedde under år 1969.
Föreningen har 125 bostadsrättslägenheter med
23 lokaler
54 garage
60 parkeringsplatser

Dessutom finns ett antal cykelgarage samt några platser för permobiler. Föreningen har även en
föreningslokal och ett vicevärdskontor. Föreningslokalen har kök och det finns plats för upp till 42 personer. Bord och stolar finns även för 42 personer.

Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rum & kök: 17 st
2 rum & kök: 54 st
3 rum & kök: 54 st
Fastighetsförsäkring och Bostadsrättstillägg är tecknat hos Länsförsäkringar.

Föreningen har bland annat byggt cykelförråd (2015), renoverat balkongerna (2013), bytt elsystem (2007) och installerat postboxar (2007)

Under räkenskapsår 2022 har föreningen avslutat stambyte med badrumsrenovering.

Tv och bredband
Samtliga lägenheter är försedda med Com Hem och Telia´s anslutning för TV, Bredband och Telefoni . ComHem TV´s basutbud ingår i månadsavgiften. I ComHem´s nät finns även möjlighet till anslutning av Bredband och telefoni. Telianätet har fiberanslutning med möjlighet att själv teckna abonnemang för TV, Bredband och Telefoni.

Läs gärna mer på föreningens hemsida www.palsternackan.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende