Visningar

Boka visning
Fyllinge, Halmstad

Gäddvägen 65

Äntligen en rymlig trea i markplan på omåttligt populära och barnvänliga Fyllinge! Här erbjuds modernt kök med köksö, två rymliga sovrum samt en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats. Dessutom en underbar inglasad altan med insynsskyddat läge, perfekt för lek och kreation. Frukosten serveras bäst på träterrassen på framsidan, för att avsluta dagen med grillning på den insynsskyddade trädgården. Bor gör du i en stabil och trygg förening med låg belåning och många omfattande underhåll bakom sig. Passa på innan någon annan hinner före! Varmt välkommen visning.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6303 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1983-1984
Pris 1 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Markplan!

Planritning

Gddvgen 65 copy
Gddvgen 65 copy
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gäddvägen 65

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 88 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Markplan!

HALL
Välkommen in till en välplanerad och stilren trea på markplan! Direkt utanför entrén finns det utrymme till förvaring av cykel och generöst förråd erbjuder bra förvaring. Innanför dörren möts du upp av ett snyggt klinkergolv som följer med in i resterande delen av hallen. Till höger finns möjlighet att hänga av ytterkläderna och ställa undan skorna i garderob med skjutdörrar. Den ena dörren har ett spegelglas. Väggarna är tapetserade och taket vitmålat.

BADRUM
Direkt till vänster om entrén finns bostadens fräscha badrum. Badrummet har ljust klinker på golvet och väggarna är delvis kaklade i vitt samt målade i vitkulör. Ovanför tvättmaskinen sitter en snygg arbetsbänk av massiv ek och en stilren tvättho har installerats. Det finns två hyllplan till förvaring. Dessutom erbjuds bra förvaring i två skåp under arbetsbänken. Badrummet är utrustat med: wc, spegelskåp, kommod, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare .

KÖK
Det underbara köket från HTH går i läcker stil med högblanka köksluckor och beslag av rostfritt stål. Förvaring erbjuds i både över- och underskåp som har mjukstängande funktion. Under överskåpen sitter spotlights för bra arbetsljus. Den snygga bänkskivan av ek bryts av mot det kaklade stänkskyddet i svart. Köksön är den naturliga mötesplatsen och avgränsar köket från matplatsen. Köket är utrustat med kapitalvaror från Samsung med: spishäll, spisfläkt, ugn, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin (Asko, 2016) samt vinkyl.

Via köket nås även de härliga inglasade altanen med tillhörande gräsplätt. En häck ger insynsskydd och blommar vackert under sommaren. Altanen har ett utmärkt västerläge och ger sol större delen av eftermiddagen. Gräsmattan inbjuder till lek för de minsta.

SOVRUM
Det större av de två sovrummen ligger direkt till höger om entrén och har ett vackert parkettgolv. Rummet är stort nog för dubbelsäng och har ett fönster ut mot innergården som sprider ett härligt ljus. Väggarna är tapetserade i lugna färger. Det erbjuds bra förvaring i garderob med skjutdörrar av spegelglas längs hela vänstersidan.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot köket. I den högra delen används idag utrymmet till TV-hörna med en större soffgrupp. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. Härifrån nås även den trivsamma terrassen med sol från tidig morgon - Perfekt för frukosten! Till vänster finns matplatsen med plats för ett matbord för flera personer. På golvet ligger en ekparkett, väggarna är vitmålade samt tapetserade.

SOVRUM
Det mindre av de två sovrummen finns längst in i bostaden. Idag används det som barnrum, men går minst lika bra att använda som kontor. Väggarna är vitmålade och bryts snyggt av med en trevlig fondvägg. På golvet ligger ett parkettgolv.

GÄSTTOALETT
I anslutning till det mindre sovrummet finns en gästtoalett (2017) med en antracit klinker på golvet samt vitmålade väggar. Det finns även en snygg röd mosaik som bryter av och skapar karaktär. Toaletten är även utrustat med spegelskåp samt kommod.

Välkommen hem!

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 1983-1984
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Renoveringar
2020 - Fondvägg i vardagsrummet. Trädgårdsanläggning samt bärbuskar vid entrén.
2021 - Verkstad/kontor i förrådet.
2022 - Målat element, målat om vinterträdgårdens stolpar.

Renoveringar utförda av tidigare ägare:
2005 - Badrum
2010 - Badrum (möbler), HTH KÖK + kapitalvaror
2013 - Takdusch, tvättbänk/tvättho, tvättmaskin/torktumlare
2014 - Uterum
2015 - Ytskikt i sovrum, hall, vardagsrum och kök
2016 - Trädäck framsida, Diskmaskin
2017- Staket + Gästtoalett
2019 - Kommod, Nya persienner.

Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

Förråd i anslutning till entrén.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-06-23
Energikonsumtion 136 kWh/m2 år.
Primärenergital 110

Ekonomi

Lägenhetsnummer 191
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 6303 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) samt fiberanslutning.
Elförbrukning 4 020 kWh/år
Driftkostnad 8 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 850 kr
  • Hushållsström: 6 750 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du tecknar.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Inre reparationsfond 430 kr
Andel i förening 0,85%
Andel av årsavgift 0,85028%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 412 964 kr
Kommentar till nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa, i detta fall även föreningens klientmedelskonto hos SBC) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2021). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Åkeslätt
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716408-1841
Gatuadress SBC Sveriges BostadsrättsCentrum Box 2503
Postnummer 40317
Ort Göteborg
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Ann-Catrin Loggarfe
Telefon Kontaktperson 0702708759
Allmänt om föreningen Brf Åkeslätt ligger lugnt beläggen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Statsbondgården samt expanderande Hallarna!

Föreningen bildades 1984 och innehar totalt 46 byggnader, fördelat på 33 flerbostadshus i 2 plan, 3 skyddsrum varav ett används som lokal. Övriga inrymmer kallgarage. Föreningen består av 132 lägenheter. Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Brf Åkeslätt är ytterst välhållen med god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan. Föreningens kassan har även stärkts då tidigare lokal renoverades, gjordes om till två lägenheter och såldes på den öppna marknaden.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen. Gemensam kvarterslokal på Gäddvägen 81. Soprum i nära anslutning till bostaden vid föreningens parkeringsplats.

RENOVERINGAR
Pågående:
Ingenting förutom sedvanligt underhåll.
Ev påbörja byte av taktegel under 2023. Avsättning finns till detta. I dagsläget finns ingen tanke på att höja avgiften pga detta.

Utförda:
2021: Installerat 8 st laddstolpar på området (4 st på Gäddvägen samt 4st Mörtvägen).
2021 - Målat om ytterdörrar utvändigt samt vissa förrådsdörrar.
2020 - Målat om fasader. Asfalterat i området och gjort vid befintlig asfaltering.
2019 - Byte av termostater. Fönsterbyte och balkongdörrar.
2017: Målning av balkongräcken. Förnya trädbeståndet.
2016 - Samtliga tak har setts över och gjorts rena från mossa. Nya brevlådor. Samtliga värmeväxlare har bytts ut. Byggt om tidigare lokal till två nya lägenheter. Anläggning av nya lekplatser.
2015 - Utvändiga murar och rabatter har setts över, utomhusarmaturer utbytta. Målning och lagning av murar.
2014 - Nya garage har byggts samt linjemarkering av P-platser.
2008 - Totalrenovering av fasaderna.

PARKERING
Garage går att hyra mot en avgift om 325kr/mån (Separat kö tillämpas). Fri parkering rådet i området.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

TV & INTERNET
Ett basutbud från Viasat ingår i avgiften, övriga kanaler tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen. Kostnaden för fiber via Halmstad Stadsnät ingår i avgiften, men internetabonnemang med valfri hastighet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2022-09-15: efter samtal med styrelsens ordförande: I dagsläget finns det inga planer på att höja avgiften. Föreningen anser sig ha en god ekonomi och har under hösten 2021 amorterat av 2 miljoner på befintliga lån.
Äger föreningen marken Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.
Antal lägenheter 132
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Uteplats Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola

Grundskola Fyllingeskolan F-9

Räkna på ditt nya boende