VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Pelle Svanslös gata 3

Hjärtligt välkommen till Pelle Svanslös gata 3 och en underbar 3a (ordinarie 4a) om 95 kvadratmeter med vattnet pårlande utanför fönsterna, här bor du i en gavellägenhet med en underbar grönskande utsikt över Bällstaåns inlopp där samtliga fönster i bostaden erbjuder utsikt över ån. Här har du lyxen att ha en balkong med utgång från vardagsrummet som är helinglasad vilket förlänger både bostaden och balkongsäsongen.

Bostaden har en öppen och trivsam planlösning där kök binds samman med matsalsdelen och vardagsrummet. Köket erbjuder gott om arbetsyta på svarta bänkskivor av högsta kvalitets granitsten och förvaring bakom vita luckor. Med ljusinsläpp från tre vädersträck blir bostaden ljus och trevlig, färgskalan går genomgående i ljusa varma toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Ordinarie disponerades bostaden som en fyra, idag disponeras den som en trea genom att sovrummet i anslutning till vardagsrummet togs bort för att få ett större vardagsrum. Önskas ytterligare ett sovrum är det därmed mycket simpelt att addera denna väg för att få till en fyra, se alternativ planlösning.

På Pelle svanslös gata bor du i Annedals lugnaste del ett stenkast bort från Sundbyberg. Ett vackert promenadstråk längs ån sträcker sig genom Annedal mot Sundbyberg, perfekt för promenader. I närområdet finns flertalet fina lekparker och förskolor som gör området optimalt för barnfamiljen. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Strandlyckan i Annedal, en mycket välskött förening bildad 2008. År 2012 färdigställde Veidekke bostäderna och de första lyckliga köparna fick sina nycklar, denna bostad har sedan inflytt 2012 haft samma ägare. Föreningen består av totalt 68 lägenheter och har en stabil ekonomi med en mycket låg belåningsgrad för området om 5 187 kr/kvm.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma och unika bostad,
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse eller frågor!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5217 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2012
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Vackert belägen gavellägenhet med utsikt över Bällstaån

Planritning

Pelle svanslös gata 3 Planritning
Pelle svanslös gata 3 Planritning
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pelle Svanslös gata 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 95 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Bostaden disponerades ordinarie som en 4a. Se alternativ planlösning.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen erbjuder bra med yta för avhängning av kläder och avställning av skor, golvet är i ekparkett och väggarna i beige ton. Städskåp/garderob finns i hallen samt yta för stående möbel.

Förråd

Bakom dörren till vänster sett från hallen gömmer sig ett ordentligt lägenhetsförråd, här finns garderober uppsatta som erbjuder gott om förvaring för allt sådant man vill slippa se.

WC

I anslutning till hallen finns en WC perfekt för gästerna. Väggarna är kaklade i vitt och golvet klinkrat i grått.

Kök

Vidare in finner du köket, här finns bra med förvaring i både under och överskåp samt i köksön. Luckorna är vita med ram, i det mittersta skåpet är luckor klädda i glas med upplysta hyllplan. Väggarna är kaklade i svart mosaik och bänkskivorna i svart granitsten. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, fullstor kyl och frys samt integrerad mikrovågsugn. I anslutning till köket finns utrymme för matplats som rymmer hela familjen.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är rymligt med yta för ordentlig soffgrupp med tillhörande soffmöbler. Förvaringsmöbler finns gott om plats för samt mindre sittgrupp alt arbetshörna i den inre delen. Vardagsrummet är ursprungligen i dessa 95 kvadratare avdelat och har därav ingång till ett ytterligare sovrum, (se alternativ planlösning). Från vardagsrummet kommer du ut till en läckra balkongen, balkongen har utsikt över Bällstaån och är helinglasad. Väggarna är fortsatt i beige kulör och golvet av ekparkett.

Inre hall

Från vardagsrummet kan du via den inre hallen nå bostadens två sovrum samt det stora badrummet. I hallen finns idag bokhyllor uppsatta, utrymme för bra med förvaring finns därmed även här.

Sovrum 1

Från den inre hallen finner du det första och största sovrummet till vänster, ingång finns även från vardagsrummets vänstra del. Sovrummet kläds av en rogivande tapet i puderrosa ton. Här finns yta för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler samt förvaring i garderober. Parkettgolvet forsätter in i sovrummen.

Sovrum 2

Till höger finner du det mindre sovrummet, här finns plats för enkelsäng och lekplats/arbetsplats alternativt för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Väggar är tapetserade i neutralt mönstrad tapet i beiga toner.

Badrum

Bostadens badrum är rymligt och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan. Här finns dusch med glasväggar, toalett samt handfat med kommod och överskåp. Väggarna är även här kaklade i vitt och golvet klinkrat i grått.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2014-12-05

Ekonomi

Lägenhetsnummer 32-1202
Avgift 5217 kr/mån
Kommentar till avgiften Telia Triple-Play tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften, 200 kr/mån. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Se driftkostandsberäkningar för schablonmässigt uppskattad kostnad.
Driftkostnad 4 250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 500 kr
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 1 750 kr

Driftkostnader för el innefattar hushållsel och för VA uppvärmning av tappvarmvatten. Beräkningarna är schablonmässiga och kan variera.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,7223%

Förening

Föreningsnamn Brf Strandlycka i Annedal
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-3965
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Strandlycka i Annedal är en äkta förening och består av 68st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2008 och husen stod inflyttningsklara under 2012. Fastigheten byggdes av Veidekke Bostad AB. Föreningen innehar marken med tomträtt.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt
Antal lägenheter 68
Renoveringar Fastigheten färdigställdes av Veidekke under 2012. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.

Inga större renoveringar är utförda.
OVK utfördes hösten 2018.
Luftinjustering utfördes våren 2019.
Ny energideklaration utfördes hösten 2019.
Stamspolning 2022
Rensning av ventilation 2022
Parkering Föreningen har 10 st markplatser på Pelle Svanslös gata. En markplats kostar 650 kr/månad. Tillgång till garage i husen Baltic 24 och 25 finns. En plats i garaget kostar 1 300 kr. Totalt finns 41 platser. Det är för närvarande kö till både garage samt markplatserna. Till markplatserna är kötiden ca 5 år, till garage ca 3-6 mån.
Tv och bredband Kabel-tv och bredband från Telia. Bredband är ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften och hastigheten är 100/100Mbps.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns gemensamma innergårdar med trädäck och grönska där man kan grilla samt lekhörna för barnen. Cykelrum och barnvagnsrum finns i varje hus. I föreningen finns även ett återvinningsrum.
Övrigt HUSHÅLLSEL
Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och uppvärmning av varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften.

OMRÅDET
Välkomna till trevliga Annedal som består av nyproducerade bostäder med varierande arkitektur. Annedal är ett växande område som erbjuder god närservice, flera restauranger, förskola samt rogivande och trevligt promenadstråk längs Bällstaån. Centrala Sundbyberg nås på promenadavstånd med suveräna kommunikationer i form av bussar, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg, kan ni nå Stockholms city på 8 minuter.

Övrigt

Balkong Inglasad balkong med naturskön vy ut mot bällstaån

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.