Ullna Strand, Täby

Ugglevägen 2, STOR UTEPLATS!

+ Stor Uteplats / Balkong
+ Barnvänligt område
+ Golvvärme i hela lägenheten
+ Nära natur och friluftsliv
+ Låg avgift
+ Goda parkeringsöjligheter

- För mer information om eventuell förhandsvisning, vänligen, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se -

Varmt välkommen till en optimalt planerad tvåa med stor balkong/uteplats i lugnt område med närhet till natur. Modern planlösning med stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd. Sociala ytor med plats för stor soffgrupp samt plats för matgrupp. Klädkammare/Förråd inne i lägenheten.

Här har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 3402 kr/mån
Rum 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 2, STOR UTEPLATS!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter. samt förvaring i klädkammare/förråd.

Vardagsrum / Uteplats
Stort och ljust vardagsrum med mörkt golv och målade väggar. Utgång till uteplatsen/balkong. Stora fönsterpartier från golv till tak.

Kök
Kök i öppen planlösning. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro kyl, frys och diskmaskin.

Badrum
WC och handfat, blandare och duschväggar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Sovrum 1
Master bedroom med garderober och målade väggar.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme, golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)
Övriga byggnader Soprum och cykelförråd finns gemensamt

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19
Primärenergital 104

Ekonomi

Pris 2 700 000 kr
Avgift 3402 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår: Värme, vatten, bredband.
Driftkostnad 4 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 900 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Driftskostnader utifrån schablon

Andel i förening 1,751%

Uteplats

Stor uteplats med morgon och kvällssol

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769626-2422
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport. Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburna radiatorer samt vattenburen golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närområde

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum!

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende