Tuve, Göteborg

Glöstorps Röseväg 10

Med låg avgift i moderna och expansiva Tuve finner du denna smakfulla fyrarummare med både fönster och två balkonger i olika väderstreck. Interiört möts ni av påkostade tillval som skapar en känsla av lyx.
Här erbjuds ett stilfullt kök och vardagsrum med öppet samband vilket lämpar sig väl för sociala sammankomster. Dom härliga balkongerna blir en förlängning av kök och sovrum under hela året. Genomgående är den trivsamma känslan som gör sig väl påmind i bostadens samtliga rum.


Every change needs a MOHV

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 85 kvm
Avgift 4572 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

4:a om 85 kvm med två inglasade balkonger i populära Tuve!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Glöstorps Röseväg 10

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 85 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 85 kvm
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2019-03-14
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 324 i Blåsippan i Göteborg
Avgift 4572 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme och Telia Triple play
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,38606%

Förening

Föreningsnamn Blåsippan i Göteborg
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 7696186407
Epostadress blasippanbrf@gmail.com
Hemsida https://blasippanbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Blåsippan består av 74 st bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Föreningen äger fastigheten Tuve 132:1. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 6-7 våningar med 74 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2015.

I avgiften ingår värme och Telia Triple play (telefoni, kabel-tv och bredband). Individuell mätning av el, kall-och varmvatten. Månadsavgiften höjdes med 2 % 2021-07-01.

I varje bostadshus finns lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningsexpedition, gästlägenhet, bastu, och gym ligger på entréplan i hus 2.
Anteckningar Både ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av HSB. Två gånger varje år anordnas föreningsdagar då det städas och görs fint i området. Informationen är tagen från styrelsen, hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar inte för att informationen stämmer utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse för dig. Föreningsinformation per den 2021-09-28.
Renoveringar Då husen är helt nya finns inga planer för underhåll, reparationer eller investeringar. 5 års besiktning skedde vid årsskiftet 2020/21.
Parkering Garageplats går att hyra för 700 kr/mån, parkeringsplats med motorvärmare går att hyra för 475 kr/mån och parkeringsplats utan el går att hyra för 400 kr/mån. Totalt 72 bilplatser och 2 MC-platser. Separat kö. Planer finns på att inom en ganska snar framtid installerad laddplatser, ingenting är klart i dagsläget.
Tv och bredband Telia Triple Play ingår i avgiften med bredband 100 Mbit/s samt kabel-tv (basutbud).
Överlåtelseavgift 1190 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Både ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av HSB. Två gånger varje år anordnas föreningsdagar då det städas och görs fint i området.

Informationen är tagen från styrelsen, hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar inte för att informationen stämmer utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse för dig.

Föreningsinformation per den 2021-09-28.

Dokument

Området

Stadsdelen Tuve är ett av de mest populära områdena på Hisingen och har lite drygt 11 000 invånare. Här finns närheten till Hisingsparken, Slätta Damm och Skändla med dess grönska och kulturhistoria. Belägen mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Här har du möjlighet att bo lantligt med storstadens utbud inom räckhåll.

Närområde

På livfulla Tuve Torg finns bland annat livsmedelsaffärer, blomsterhandel, hårvård, träningsanläggning, apotek och vårdcentral.

Kommunikation

Flera busslinjer trafikerar området, bland annat stombusslinje 17 som går från Tuve till City och vidare till Östra Sjukhuset. Det går även buss till Volvo Torslanda och till Hjalmar Brantingsplatsen.

Övrigt

Sankt Jörgen ligger centralt i området och erbjuder förutom golfbana även träningsmöjligheter och SPA med övernattning, Här finns även bangolfbana och tennishall med bl.a. tre fina inomhusbanor. Tuvevallen är stadsdelens stora gräsfotbollsplan och i anslutning till denna finns motionscentral, ishall och motionsspår. För den hästintresserade finns ridanläggningar. Hisingsparken är en central del av Tuve och förutom löparspår och 4H-gården erbjuds både grill- och lekplatser.

Här finns gott om både förskolor, familjedaghem och skolor.

Räkna på ditt nya boende